-
Anonim
-
Anonim
może zbierzecie drugą drużynę piłki nożnej?
jedna już jest. chętnie pod szyldem portalu:) -
Farsta
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
Na Warszawskim Torwarze jest grupa dziewczyn grających w hokeja :)))) Cały czas brakuje szukają nowych zawodniczek ; )) Nie chodzi tu o jakiś profesjonalizm lecz po prostu o osoby które chciały by grac. Z tego co mi wiadomo jest jakaś tam możliwość pożyczenia sprzętu (przynajmniej na jakiś czas) a co do samej nauki to przecież nie odrazu Rzym zbudowano ; ))
Jeśli chodzi o samą nauke jazdy na łyżwach (podszkolenie itp.) to moge w tym pomóc ; )) a o tym jak się gra w hokeja dowiedzieć sie można już od dziewczyn ; )))
Nie jest to jakaś super zaawansowana grupa wiec myślę że niemalże każdy mógłby dołączyć ; ))
Teraz już sezon się kończy ale pod koniec lata znowu ię zacznie :))))
-
-
robacek
hmm... w piłkę nożną kiedyś grałam zawodowo, ale teraz to już kondycja nie ta :P
hokej też kiedyś był praktykowany, ale to dawno temu; P
obecnie to strzelanie takze jak drużyna strzelecka to się pisze; )
aaa... no i zawodowo na nerwach grywam; P -
Anonim
-
pLa$ti
od roweru boli mnie tylek,od siatkowki rece,mam kiepska koordynacje ruchowa,a sportow zimowych wrecz nienawidze.
chetnie poplywam , poudaje pod koszem lub kopne jakas pilke; )) -
Malena
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
Pływanie! i rolki! jestem za :)))
(tylko nowe rolki musze kupić; PP)
Pozatym myślałam jeszcze o siatce plażowej ale to już w lato... (nad Wisła, nad Zegrzem jest taka możliwość) :))
W kosza nie grałam od podstawówki ; PP Dlatego tu chetnie pokibicuje, podam wode ]:-> ; )))
-
piksi,ty całe życie pływasz :P
proponuję pływanie synchroniczne
w różowych lateksach -
Anonim
-
aannkkaa_
a moze na mase krytyczna??
plasti masz niewygodne siodelko i dlatego cie tylek boli:P a nie zwalasz na rower:P -
-
robacek
-
Anonim
>ciacho_dunskie napisała:
>>jedyna napisała:
>>w tęczowych:P
>
>z napisem na plecach http://www.lesbijka.net :)
ale ze tatuaze na plecach z linkiem na ktory mozna kliknąć?
ach te nowosci techniczne;PP -
-
Anonim
-
bazooka
-
heh
kosz jutro po 15 na agrykoli,zapraszamy serdecznie. oraz tez jak ma ktos pilke,to w gale rowniez mozemy :) -
pLa$ti