★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • suzuki

są wśród Was ?/!

• bubiszon

no ba! :)
  • suzuki

booooskooo :)

Pozostańmy w kontakcie :)
    Moze jakies wspolne smiganie?

Staram się utworzyć grupę kobiet kochających motocykle by mogły wspólnie jeździć po świecie :)

Jedno wspólne spotkanie "LEtS Grill" mamy już za sobą.
    Jeśli znasz jeszcze kogoś, zabieraj zawsze ze sobą :) dobrze??

Szerokich dróg, mądrych kierowców i tylko gumowych drzew i krawężników :)
    Anka

p.s. Pozdrowienia dla redakcji L.net :) za całokształt :)
  • bubiszon

och, kierowcy używający lusterek i migaczy, to by było coś.. :)

pozdrawiam :)
  • suzuki

http://www.scigacz.pl/Wielki,F inal,Red,Bull,X-Fighters,w,War szawie!,5975.html

Stadion X-lecia, świadek sukcesów polskiego sportu minionej epoki, po 25 latach ponownie stanie się areną międzynarodowej rywalizacji. W sobotę 6 września 2008 roku powstanie tam najbardziej nowatorski tor do freestyle motocrossu. Tej nocy 35 000 widzów będzie dopingować najlepszych na świecie zawodników FMX podczas finału globalnych zawodów Red Bull X-Fighters. Będzie to ostatnie tak ogromne wydarzenie odbywające się na Stadionie X-lecia, które będzie miało miejsce na chwilę przed rozpoczęciem prac demontażowych i rozpoczęciem budowy nowego Stadionu Narodowego. To również pierwsza w historii edycja zawodów Red Bull X-Fighters w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej.
    (...)
    Po raz pierwszy w historii Red Bull X-Fighters ich finałowe starcie odbędzie się poza areną walk byków w Madrycie - na Stadionie X-lecia w Warszawie. To wielka chwila zarówno dla wielbicieli Stadionu X-lecia, jak i fanów Red Bull X-Fighters - przez ostatnie lata stadion funkcjonował pod nazwą Jarmark Europa i nie służył jako arena widowisk sportowych, a polscy kibice Red Bull X-Fighters mogli oglądać zawody wyłącznie dzięki transmisjom telewizyjnym i kinowym. Dobiegająca końca historia Stadionu X-lecia jest niepowtarzalną szansą do zobaczenia tych zawodów w Polsce, w naszej części Europy.

Bilety na wielki finał Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw będą dostępne w sprzedaży od połowy lipca na stronie http://www.ticketpro.pl oraz w salonach Empik i sklepach Media Markt.
  • Anonim

>suzuki napisała:

>p.s. Pozdrowienia dla redakcji L.net :) za całokształt :)

redakcja pozdrawia śmigające:)
    aż oko mi zabłysło na myśl, że takie cacuszka mogłyby parkować przed naszą imprezą:)

• suzuki

aaaahhh alez ja pisze :( Dopiero zwrocilam uwage...
    Nie 'pozdrowienia za calokształt' tylko ' podziekowania za calokształt'... <Mały defekt dyslektyka...> Wybacz...

Do meritum, wydaje mi się, że dziewczyny, które w tej chwili znam naleza do prawdziwych pasjonatek motocyklowych i lanserke motocyklową dla poprawienia swej atrakcyjnosci maja w powarzaniu....Nie będę w stanie ich namowic na parkowanie przed Discrete od tak... :(

Nie mniej, moim marzeniem jest organizacja wielkiego zlotu dykes and gays on bikes z okazji warszawskiej Gay Pride w 2010r... Do przyjecia wiekszej ilosci queer-motocyklistow potrzebne mi/nam doswiadczenie a wiec przymiarki, w postaci zaproszenia jedynie grup motocyklowych z Austrii i Niemiec, pewnie nastapią w przyszłym już roku.

Wtedy, faktycznie byloby super, gdyby party poparadowe odbylo sie w takim miejscu jak Discrete, aby laski mogly ustawic sprzety przed wejsciem a pozniej rozmawiac, integrowac sie z wszystkimi dookola, na dworzu (w skorach motocyklowych jest 'dosc' cieplo) lub w lokalu...

Pozostanmy wiec w kontakcie :)...

p.s. sliczny baner na piatkową impreze...
  • Anonim

>suzuki napisała:

>Do meritum, wydaje mi się, że dziewczyny, które w tej
    >chwili znam naleza do prawdziwych pasjonatek motocyklowych i
    >lanserke motocyklową dla poprawienia swej atrakcyjnosci
    >maja w powarzaniu....Nie będę w stanie ich namowic na
    >parkowanie przed Discrete od tak... :(
    >

wolałabym aby nie miały tego że cieszyć mogą moje <i na pewno nie tylko moje> oko:)

>Nie mniej, moim marzeniem jest organizacja wielkiego zlotu
    >dykes and gays on bikes z okazji warszawskiej Gay Pride w
    >2010r... Do przyjecia wiekszej ilosci queer-motocyklistow
    >potrzebne mi/nam doswiadczenie a wiec przymiarki, w postaci
    >zaproszenia jedynie grup motocyklowych z Austrii i Niemiec,
    >pewnie nastapią w przyszłym już roku.
    >

nie mogę się doczekać:)

>Wtedy, faktycznie byloby super, gdyby party poparadowe
    >odbylo sie w takim miejscu jak Discrete, aby laski mogly
    >ustawic sprzety przed wejsciem a pozniej rozmawiac,
    >integrowac sie z wszystkimi dookola, na dworzu (w skorach
    >motocyklowych jest 'dosc' cieplo) lub w lokalu...
    >

może udałoby się zorganizować jakiś pokaz specjalnie dla Pań:)
    <drży z podniecnia;)>

>Pozostanmy wiec w kontakcie :)...

zdecydowanie:)

>
    >p.s. sliczny baner na piatkową impreze...
    <dyg><wstydnis>:)

• suzuki

pokaz? takiej jazdy niby-kaskaderskiej?
    doprecyzuj, prosze.
  • Anonim

nie chodzi mi pokaz grożący czymkolwiek, preferuję raczej ładne i bezpieczne widoki:)ale na pewno umiecie różności co zapierają swym pięknem dech:)
  • suzuki

heh... pokazy, które na motocyklu nie grążą czymkolwiek?; )

Mały wybór... hmm... niskie biodrówki i suuuper seeeeexiiii stringi... trochę się poprężą i powypinają na swych junakach ...może przyspieszą oddechy podziwiających... a ich żony ewentualnie pocwiczą bicepsy wymachami patelnii ... tak tylko dla wiekszej atrakcji, naturalnie...;)

Ciekawe jak to będzie wyglądać na zaproszeniu dla lasek z poza Polski:
    "Zademonstrujcie nam swoje stringi z okazji Warsaw Gay Pride 2009!! Zapraszamy. "
  • Anonim

hahaha
  • bubiszon

buhahaha.. to ja w tej paradzie nie wystąpię; ) ale mogę jeździć na stojąco na kanapie xD

a tak w ogóle, to chyba jednak nasze szalone maszyny aż tak nie działają na kobiety; )
  • suzuki

dobrze, ze ty to napisalas :))))) zgadzam sie... raczej obrywam okresleniami typu szpaner, dawczyni nerek, wariatka...

• Anonim

>bubiszon napisała:

>a tak w ogóle, to chyba jednak nasze szalone maszyny aż
    >tak nie działają na kobiety; )

nie wiem co znaczy 'aż'

• bubiszon

hahaha.. no jeszcze nie zdażyło mi się, żeby podrywać dziewczę na motór, tudzież, żeby ze względu na motór być podrywaną.. :)

Rozumiem Suzuki, że masz podobne doświadczenia; )
  • suzuki

Uwaga do planujących kupić motocykl w najbliższym czasie.

Na rynku jest bardzo popularny jednoślad - SUZUKI GS 500 E lub F.
    Sprzedawano go do zeszłego roku a więc jest zagrożenie, że gdzieś ktoś ściągnął lub ma z jakiś powodów nadal na stanie jeszcze nie zarejestrowaną nówkę z 2007r. Moto może być po bardzo atrakcyjnej cenie.... ale UWAGA!!!

Suzuki GS 500 E/F został wycofany ze sprzedazy w związku z wejściem normy Euro 3, której niestety nie spełniał.

Nie kupujcie lub przed kupnem pięc razy sprawdzcie w odpowiednich urzędach, że da się go w jakiś sposób jeszcze zarejestrować.
  • leggzz

Jeżeli kiedyś gdzieś chcałybyście się wybrać, to dajcie znać.
    Nie mówię tu o sobie, ale moja kobieta pewnie chętnie by czasami gdzieś pojechała;)
  • bubiszon

to musicie się obie zabrać :)
  • suzuki

>leggzz napisała:
    >Jeżeli kiedyś gdzieś chcałybyście się wybrać, to
    >dajcie znać.
    >Nie mówię tu o sobie, ale moja kobieta pewnie chętnie by
    >czasami gdzieś pojechała;)

Bardzo się cieszę :)
    W najbliższym czasie sie wybieramy :) - Ustalamy wlasnie terminy i formy 2 spotkań.
    Proszę Was o kontakt na prywatną wiadomość.