★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to, ze w kiblach nie ma zamokow.... zwierzyc sie chcialam...
    w eternalu nie ma zamka w zadnej kabinie, i to mnie wlasnie wkurwia
  • pLa$ti

oraz som psychopatyczne heteryczki[rozwiniecie opowiesci o tej pani nastapi wieczorem:P] i ochroniarz rodem z toro oraz stoliki sie lepia a slomek do piwa ni ma!;o

oraz jest z 15 kabin dla chickenheadów i jesden fantastyczny zakamarek zz kanapa i kwiatkami i czerwonym swiatlem w ktorym oto ja bede zalegac gdy krolowa matka juz cos tam rozkreci.
  • Anonim

na pewno nie tak...nie wiem czy cos sie uda przewalczyc z tymi zamkami, ale o reszte bede walczyc wlasna piersia:)
    psychopatyczne heteryczki na ksiezyc:PP
  • niktwazny

dobre:) jestem za!!
  • pLa$ti

to teraz ja opowie tom megahistorie :D

stala ja z krolowa matka przy barze,jedyna przy dwudziestym kieliszku wina,ja piecdziesiatym piwie,zatem podpieralam siem o jej ramie[znaczy obejmowalam rozmawiajac]. jako iz nie mozna sie przesadnie spoufalac po kilku chwilach chcialam zabrac swoje ramie i oprzec sie o bar ale traf chcial ze za nami przechodzila wlasnie gwiazdasukamodelka i bach odginajaca sie dlonia w buzie :P
    cios byl w miare potezny zatem od razu przeprosilam 3krotnie tlumaczac ze nie chcialam,ale dziewcze owe malo nei zemdlalo ze zlosci.chyba zaczela nas straszyc?
    jedyna z troska czy nic sie jej nie stalo oraz chciala poglaskac po ramieniu? modelka zachowala sie jak ciotselekta galeryjny,fuknela,odsunela sie klikakrotnie i nei poprzestala grozic. pobiegla po kogos.
    ja juz sikam po majtkach,gaaad,przyjdzie ten wielki ochroniarz,wyprowadzi pijana lesbe,przecie na pewno specjalnie ja uderzylam!jeszcze mnei z kopa da,za kare!
    gwiazda przybiegla z kolesiem ktory wygladal jak ciotunia pierwsza klasai pyta czemu uderzylam jego dziewczyne!!ja po raz setny tllumacze ze ja przeprosilam i nei rozumiem co za waty niech sie wali gupia.a jedyna do niego "przepraszamy,jestesmy lesbijkami "<zamurowalo mnie> ze niby dlatego ona nas nei rozumie ale nie dlatego ze jest gupia!o!
    wtedy ciotunia powiedzial "a ja jestem bi" i mrugnal do nas.zaczelam rechotac,gwiazdeczka z mina wielce obrazona ale juz cicho..cos tam se burczy pod nosem.a kolo do niej "CZY WIESZ KIM JEST TA PANI?" i lapka na jedyna.laska foszek i ze nie i ze dupa , a kolo "TA PANI JEST BAAARDZO WAZNA,USPOKOJ SIE" malo tam nie umarlam ze smiechu; ]
    gwiazdunia sie zmyla,a on do nas teatralnym szeptem "za duzo alkoholuuu" i <mrug>

zatem zdrowie kroloweeej! :P:P:P ::::*
  • Anonim

dodam tylko, ze moja reakcja czule matyczna, a widzac, jak nie dalej jak 10 minut wczesniej owa kosmiczna heteryczka<wiek bodaj 18> calowala sie na wybiegu ze swoja wspolmodelka w bieliznie, nawet nie przyszlo mi do glowy ze wobec mojej wysunietej w gescie zatroskania dloni, zachowa sie jak porazona pradem, dzika kotka, ze zjezonym karkiem fuknie, prychnie i odskoczy:P
    jestem jeszcze bardziej pokojowa pod wplywem dobroczynnego dzialania win, choc na trzezwo znana jako pacyfistka i przeciwniczka wszelkiej masci objawow agresji:)
    bylo smiesznie. Plasti:*

tak wiec zwroce uwage na wiele spraw ktore musza zostac zmienione zanim podejme sie oddawania swej pracy i twarzy w celu organizownia imprez w Eternalu. Lacznie z odopowiednim doborem personelu:DD
    chociaz Pan byl przeuroczy i smial sie z nami serdecznie.

ide jutro powiedziec jakie sa moje oczekiwania, kazda uwaga cenna.
    to miejsce do zasiedlenia, wiec zrobmy je dla siebie

na naszych imprezach beda dwie nasze barmanki, na bramce ja i Olga, nasze DJki
  • niktwazny

az sie oplulam z uciechy:P a przeciez pracuje;\
    ps. przy nastepnych takich opowiesciach umieszczajcie "czerwony kwadracik" - uwaga bbaarrddzzoo smieszne!! to sie nie bede opluwac w pracy, parskajac spontanicznie do monitora....
    dobre:)
  • Anonim

a mnie wkurwia ze juz jest poniedzialek :(

ja chce do lozka, tam gdzie w weekend bylam :P
    chce zeby pewne odleglosci byly mniejsze

ooo wiem system mnie wkurwia :)
    mniej pracowac, wiecej zarabiac, wiecej czesu w lozku spedzac!!
  • pLa$ti

>Była podobna do śmierci napisała:

>ide jutro powiedziec jakie sa moje oczekiwania, kazda uwaga
    >cenna.
    >to miejsce do zasiedlenia, wiec zrobmy je dla siebie

zalatw promo na piwo a reszta bedzie mi wisiec :) bo to:

>na naszych imprezach beda dwie nasze barmanki, na bramce ja i Olga, nasze DJki

wystarczy; )))
  • dum

Ja w takim razie też podzielę się swoimi uwagami na temat tego, co wkurzyło mnie w klubie.

Słomki! - Masakra! Pracowałam w wielu miejscach za barem, i rozumiem nieraz sytuację, że słomki mogły się skończyć, ale wtedy robi się wszystko, żeby je załatwić kosztem tego, że pracownicy albo jadą do sklepu nocnego, żeby kupić je dużo drożej niż zwykle, albo przywożą swoje z domu. Nie do pomyślenia jest sytuacja, kiedy organizowana jest taka impreza, a za barem nie ma słomek. - MINUS. Jestem jednak tolerancyjna i wyrozumiała, dlatego daję im drugą szansę.

Druga sprawa to to, że kręciło ich się za tym barem chyba pięciu, ale żeby można było coś zamówić, to trzeba było poczekać albo co najmniej 8 minut, albo słodko zawyć przy barze wołając barmana w taki sposób, że wszyscy inni, którzy przy barze też czekali na swoją kolejkę zwracali na wołającą osobę swoje oczęta. Tak np zrobiła est (Już wiem, że pisze się z małej literki, chociaż to wcale nie znaczy, że jestem Jej dziewczyną, która powinna takie rzeczy wiedzieć, jak sama to powiedziała :D), i w mig dostała cztery wściekłe psy, które swoją drogą dużo dawały do życzenia.

Chciałabym zaznaczyć na koniec, że absolutnie nie uważam się za nie wiadomo kogo, i za nie wiadomo jak zajebistą barmankę, ale to poprostu zboczenie zawodowe, i ja, jako barmanka zwracam dużą uwagę na te wszystkie małe szczególiki, które dla innych mogą się wydawać normalne.

Nie skreślam oczywiście klubu, barmanów, czy właściciela, ale uważam, że powinni Oni zadbać o to, żeby w takim klubie, gdzie pojawia się np. Lola Lou panowały pewne standardy. Ze swojej strony natomiast mogę zaproponować Królowej pomoc przy sprawdzaniu baru przed kolejnymi imprezami, czy jest on dobrze przygotowany do imprezy i pracy, no i oczywiście mogę też stanąć za barem w razie potrzeby.

Pozdrawiam ciepło, choć wichury za oknami.
  • Anonim

nie wspomne nawet, ze ja swoje wina pilam raz w szampance, raz w koniakowce, raz w szklaneczce <to akurat lubie>.
    ja podobno VIP wiec strach myslec w czym pija inni:PP

szanowny wlasciciel chce sie rownac, niech sie stara:)
    spotkanie przenosze na jutro, wiec na uwagi czekam jeszcze do jutrzejszego wyjscia z pracy.
  • Kaskalex

Ja np.: wino piłam w szklance Bols.
    Nie spodziewam się niczego więcej po lokalu, który już na wejściu wieje tandetą ale wystarczy, że będą tam "nasze" didżejki.
    Jest bowiem szansa, że tupnę nóżką; )
  • Anonim

nie wystarczy, smutno mi...
  • Anonim

>Była podobna do śmierci napisała:
    >nie wspomne nawet, ze ja swoje wina pilam raz w szampance,
    >raz w koniakowce, raz w szklaneczce <to akurat lubie>.
    >ja podobno VIP wiec strach myslec w czym pija inni:PP
    >
    >szanowny wlasciciel chce sie rownac, niech sie stara:)
    >spotkanie przenosze na jutro, wiec na uwagi czekam jeszcze
    >do jutrzejszego wyjscia z pracy.

aaaaaahahahhahahahaha
    masz racje... ciekawe w czym inni pili :D
    ja nie bylam tam, ale nie wiem czy pojde, recenzje nienajlepsze... ale jak nas tam duzo bedzie to pojde :)
    nie straszne beda konakowki z winem, piwo bez slomki, heteryczne lale...ale brak zamka w toalecie bedzie odstraszal na pewno :/
  • Kaskalex

Pokaz bielizny mię się również podobał, choć zabrakło by któryś z modeli podrapał się po jajkach. Wtedy uwierzyłabym, że coś tam mają; )

Wino mogę pić bez słomki i nawet w szklance po nutelli, byle tylko bawić się tak cudnie, jak bawiłam się dzięki "weselnej ekipie"; )
  • Anonim

pokaz mi sie podobal, o dziwo:D

zamki w toalecie nie sa straszne jesli mamy do czynienia z kultura, bo czy one sa czy nie milo zapukac, tak mnie w domu uczyli.
    nie jest tak glosno by nie uslyszec: zajete.

impreza tylko dla kobiet rzadzi sie innymi prawami:)

jesli zmiana to tylko na lepsze, nie odpuszcze, ale tez nie chce starcic piatkow, wiec walcze:)
  • bEj.

w związku z tym, że w temacie nie jest dokładnie sprecyzowane, czego ma dotyczyć wkurw to ja napiszę:

W K U R W I A!!!!!! mnie to, że mój kUmpel wyjeżdża!!!! i co? i chuj!! dziękuję za uwagę!

• Anonim

ostro siostro:PPP
  • bazooka

klasycznie i pewnie dosc banalnie wkurwia mnie Glupota...oraz golebie i to co wypuszczaja spod ogonow (zwlaszcza)
  • Kaskalex

Wkurwia mnie, że świat, w którym żyję oszalał, ludzie komunikują się wyłącznie za pomocą smsów lub internetu.
    Rozstają się przez smsy... smsowo wyznają sobie miłość...
    Nie zgadzam się na to. Nie rozumiem.

Propaguję rozmowę face to face. Zawsze!