-
Bejbi
Dziewczęta,
nie wiem czy jest tu ktoś ze starego składu woodstockowego ale może któraś z was się wybiera?
Puki co jedzie chyba 10-15 znajomych w kupie.
Ja dodatkowo jade autem więc będą wolne miejsca.
Jedziecie? :) -
wiol
jedziemy!! jedziemy!!
na woodstock 4 raz, ale pierwszy chciałabym pojechać właśnie z wami:)
-
pLa$ti
z 2 albo 3 lata mnie juz tam nie bylo.
w tym roku 1-2 sierpnia Audioriver w Plocku. -
Bejbi
-
-
wiol
z warszawy, jedziemy:)
data jeszcze do ustalenia, ale od 30 biore urlop:)
a jakie wy macie zamiary? z kąd? ile was już jest? -
Bejbi
ja jade 30 w nocy z 3 lesbami :)
Na miejscu bedzie około 10?\
Nie duzo jak na woodstok ale wiesz wszyscy dorośli, maja prace etc.
Bawić się mamy zamiar dobrze [; -
że słi Żustin
Hello! Jestesm całkiem nowa na tym gronie tematycznym ale tez wybieram sie na woodstock i zajebiscie chciałabym poznać kogoś nowego... Sądze ze Kostrzyn jest na to idealnym miejscem.
4889905 moj nr gadu:)
nie miałąm pojęcia, że az tak dużo dziewczyn z branży jezdzi na woodstock. osobiscie zawsze jezdziłam z kumplami:/ znudziło mi sie;)
-
Fijolek
Ano jeżdżą lesby na wdstk, jeżdżą. kreci je ten pyl ,kurz,brud,lesbogród i wzajemna adoracja;) -
Bejbi
Ano jezdza :P nie ktore maja nawet wypadki jak wracaja! ale nie z mojej winy jako cos. i Wszyscy zyja :)
Musze znalezc kontakt do Baśki, tej co wyjechala w niedziele nad ranem. Nie masz moze fiołek ? -
Fijolek
Niestety, Baśkę widziałam tylko raz w mroku Twojego namiotu i pomyliła mnie przy tej okazji z Tobą;) ale może Sol ma. -
siostra teodora
słuchajcie dziewczęta...w następnym roku robimy super zajebiście wypasioną wiochę wspólnie z przystankiem dżizas :D:D:D:D neich tradycji stanie się zadość, a jaaaak ! :D -
siostra teodora
>
>Nie duzo jak na woodstok ale wiesz wszyscy dorośli, maja
>prace etc.
>
dorośli :P oj bejbi, kto niby jest dorosły?:P
-
Anonim
-
siostra teodora
>Fobia napisała:
>to jak wszystko bedzie ugadane to i ja moze wpadne;)
ech ugadane...:P standardowo na fristajlu :P efekt końcowy ostatecznie nigdy nie jest zły :P wcześniej jedynie trzeba odnaleźć dżizasowego guru i się z nim ustawić...kto wie...może się nawrócę na wiarę mych braci i sióstr :P -
Fijolek
-
siostra teodora