★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam bardzo intensywne sny, czasem czuje, ze prowadze TAM alternatywne zycie.
    w sobote obejrzalam film "jak we snie"...to piekne jak abstrakcyjny jest tamten swiat.
    postanowilam dzielic sie z Wami.
    Moze Wy tez?
  • est

ja ostatnio coś często pojawiam się w cudzych snach (albo to taki tani podryw), co moze znaczy tylko jedno - jestem złem. albo kosmitą. albo kosmitką. albo mam silną aurę. albo ktoś chce sobie narobić problemów. reasumując, moj potencjał senny ze mną w jakiejkolwiek roli się wyczerpał. mam teraz fpp i duzo się boję. wszystko jakies takie realne. gonią mnie niezałatwione sprawy. słowem we śnie jak w zyciu...
  • Anonim

moj kotecek mi sie śnił ktory niedawno uciekł tzn nie wiem co sie znim dzieje.. taka sliczna była:(
  • Anonim

mroczny kosciol, pusty, cieply, snuje sie miedzy lawkami...nagle dopada mnie silny bol w podbrzuszu, mysl...jestem w ciazy,na pewno tu urodze...wiec rodze, sama, spokojna.
    corke zawijam w szal, jest piekna, zdrowa i grzeczna. niose ja do domu.
  • Anonim

a mi sie snilo ze bylam chuda i mi spadaly spodnie w ktore teraz nie wchodze :)
    piekny to byl sen <buja_w_oblokach>
  • Anonim

snilo mi sie ze bralam kapiel, duza wanna, duzo piany...a dookola ciagle chodzili ludzie, wciaz ktos wchodzil o cos zapytac, z pracy, z portalu, znajomi...wiedzieli ze latwo nie uciekne.
  • Kaskalex

często śni mi się plaża i koc pod którym leżę w okularach i w objęciach a potem kapie mały deszcz i się budzę ale z uśmiechem na twarzy...
  • Anonim

ramiona zwsze te same?:P
  • Anonim

dzis mi sie snilo, ze bylam na wizycie u mojej diabetolożki. krzyczala na mnie, nie byla zadowolona z wynikow. moze nadszedl czas, by wrocic do regularnych odwiedzin kliniki? boje sie badan, ech.
  • Casandra

a mi sie snil ostatnio piekny stary las w ktorym spacerowalam i co chwila znajdowalam dorodne borowiki i maslaki i zachwycalam sie jakby to bylo cos zajebistego niczym orgazm...<bezsensu>
  • Anonim

sa takie sny, ktore bez wzgledu na ilosc zdarzen tkwia we mnie do konca dnia.Taki byl ten...dzis: najpierw obudzil mnie sms, co sprawilo ze powrot do snu bardzo go urealnil. Usta mialam wtulone w swoje ramie jak w Nia, zasnelam wiec juz nie sama. Pachniala miodem i anyzkiem, nieznana mieszanka, odurzajaca.
    Nigdy naprawde tu nie spala, nie znam Jej prawdziwego zapachu.
    Powiedziala przez sen, ze jest moja zona, a moze tylko poczulam co mysli.
    Bylam szczesliwa. Jestem.
    najciekawsze jest to, ze senne alter ego nie przeklada sie na zycie, poza wrazeniami:)
  • Anonim

znow śnił mi się szpital. przyjęto mnie na oddział. ul. Działdwska jak zwykle. budynek ten sam. personel inny. i klimat. jak w filmie "przerwana lekcja muzyki" nawet Whoopi Goldberg byla oddziałową :D pospiech, jakies krzyki, badania, mnostwo pytan...
  • bazooka

sen jak sen.a jednak.goraczkowo przeszukiwalam szuflady w wielkiej komodzie.czego w nich szukalam?...roweru.bo jak wiadomo rower zawsze trzymam w szufladzie.nie wiedziec czemu tam go nie znalazlam...
  • imo ex pectore

ja prawie nie pamietam swojego dzisiejszego snu ... wiem tylko, że była tam osoba, która nie wpływa na mnie zbyt pozytywnie ... obudziłam sie z bólem brzucha ... :(((
  • Anonim

Mi od jakiś 4 miesięcy non-stop śnią się wypadające zęby, co podobno oznacza czyjąś śmierć lub tesh inne mało przyjemne rzeczy..
    Przedwczoraj śniło mi się, że jakiś starshy facet chciał mnie zgwałcić.
    Dzisiaj zaś byłam córką mafioza i z 20to osobową obstawą masherowałam przez Wawę...taa.
  • Anonim

mój sen była bardzo krótki a jak wstałam świeciło słońce...a najlepsze było to że obudziłam sie i....<sms>....się sprawdził...
  • bazooka

ale mialam piekny sen...zajmowalysmy sie z milosciwie nam panujaca Krolowa organizowaniem obozow integracyjnych dla Homofobow.taki surviwalowy obozik w totalnej gluszy,namioty,jezioro,wilki.L esbijeczki w roznym wieku oraz grupa zagorzalych homofobow...wspolne biegi na orientacje,spiewy przy ognisku,kapiele w jeziorze...ehhh piekny to byl sen.Kazdy nawrocony zdobywal kolejne sprawnosci jak w harcerstwie,a po zakonczeniu obozu dyplom i uscisk reki Jedynej:P
  • Anonim

przepiekna historia, moze sie spelni:)
  • Anonim

kazdej nocy odwiedza mnie ta sama postac. nie widze jej,a czuje. kto to taki? nie wiem. moge sie domyslac. drze kiedy wtula sie do mojego spiacego "Ja". napawa mnie to spokojem. wtulam sie w zapach, ktory pozostawia po Sobie. dzis tez byla...
  • niktwazny

ta tez jest przepiekna i moze tez sie spelni; P