Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

gdzie byłyście?
    gdzie będziecie?
    polecajcie, odradzajcie.

****************************** *
    chcę jechać we wrześniu.
    chcę żeby było ciepło miło i fajnie:)
  • Anonim

oj kochana... jak ja tu zaczne to bedzie never ending story

• Anonim

dawaj:)
  • Anonim

hmmm wiec bede tak dawkowala:

Malmo, Sweden – tanie bilety lotnicze z wizzair.com, pyszne cukierki, niska konsumpcja alkoholu blisko do Kopenhagi

Kopenhaga, Denmark – duze miasto, Chanel, Hermes obecni – piekna architektura, sporo do zwiedzania – cenowo – tj. Najwieksze miasta UE
  • bazooka

no niecalkiem tak na wakacjach tu jestem...ale Haga.urocze miasteczko.blisko morza.zimnego ale urokliwego bardzo.przemili autochtoni i inne rozrywki o ktorych glosno nie trzeba.i oczywiscie teczowo na kazdym kroku;) gdzies wyczytalam ze najbardziej zielone miasto w Europie.
    acha.rowery.rowerzysci ktorzy sa tu traktowani w niesamowicie kulturalny sposob.juz wiem ze bedzie mi tego brakowalo...
  • pLa$ti

mysle ze jedyna myslala raczej o jakiej tunezji czy malcie?
    polezec pod palmom :)
  • heh

wisia smiga na malte za tydzien; )
  • Anonim

a moze wreszcie na Lesbos? (ryby to jedynie opcja); ))))
  • Anonim

pod palmom!
    pod palmom!
    ja dopiero we wrześniu:P
    po Hadze/Amsterdamie to ja se mogę pochodzić nawet zimo:P

Plasti*
  • Anonim

a Yo polecam wyspy kanaryjskie :)

Gran Canaria - dla imprezowiczow lubiacych polazic sobie po klubach :) po oswietlonym i glosnym miescie noca :))) super :)

Teneriffe (czy jakos tak) - dla lubiacych krajobrazy, cisze, spokoj :)

no to to polecam :) a ja w tym roku ... hmmm ... mam zamiar pojechac do Jordanii - odwiedzic swiete miejsca :) dobrze mi to zrobi mysle :)
  • ciacho_dunskie

mucho we wrzesniu to do nas przyleć
  • Casandra

a ja polecam Cypr albo słynna Tunezje rewelka,ewentualnie Gibraltar bosko lub sycylie :-D
  • Anonim

>ciacho_dunskie napisała:
    >mucho we wrzesniu to do nas przyleć
    >

a co we wrzesniu u Was tropiki?;))
    u Was pogoda nie ma znaczenia.

a jakis dobry, sensowny, tani konkret moze ktos ma?
  • Anonim

to podaj konkrety typu: jakiego rodzaju wypoczynek (aktywny:zwiedzanie, skakanie, bieganie... czy pasywny - lezenie brzuchem do gory), na jak dlugo, jaki budzet...

Tak wogole to z cieplejszych miejsc polecam Hiszpanie - cenowo jest tak jak w Polsce nawet miejscami taniej. Stanowczo odradzam Wlochy iz cenowo sa zblizone do Francji. Patrz np. kawa z maszyny w Hiszpanii - minimum 50 euro centow a we francji/wloszech - minimum 1 euro...
  • Anonim

pasywnyyy;)
    2 tygodnie
    budżet jak najniższy:D
  • Anonim

http://www.blizejslonca.pl/last-min...

pierwsze dwie oferty - masz tam przy drugiej: Rodos - 14 dni od 949zl...

takich ofert maja multum - mozesz albo sobie poprzegladac ablo zadzwonic - panie z obslugi sa wyjatkowo mile :)))) jezeli sie na cos zdecydujesz to wysylasz faksem podpisana umowe, pozniej pojawiasz sie tylko na lotnisku...
    mam tez znajoma w TUI ale oni maja nieco wyzsze ceny...

anyway - tyle ja moge poradzic...
    ahh no i ofkors... when all else fails - zawsze pozostaje palma na de gaulle'a
| |

Niezależny portal kobiecy - miejsce stworzone specjalnie dla Ciebie.

Fotki

Miejsca grona (0)