★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie ma i nigdy nie bedzie tolerancji na naszych imprezach dla braku uczciwosci. Chcialabym, zeby stalo sie to jasne. Doloze wszelkich staran, by nigdy wiecej niekt nie padl ofiara zaufania do osob ktore przychodza BAWIC sie na naszych imprezach!
    Na ostatniej imprezie zginal telefon< lub dwa, ale jednego jestem pewna>
    Jedna z Was zostawila na kilka minut w torebce telefon, ktory miala kilkanascie dni, stracila nie tylko cos co bylo jej wlasnoscia, ale takze kontakty, archiwum wiadomosci, zdjecia bliskich osob. Wstyd!
    Zlodziejce nawet nie przyszlo do glowy zostawic w jakims miejscu karty sim.
    Uprzedzam, ze zrobie wiele, by osoba winna zostala ukarana!

Prosze Was wszystkie, jesli widzicie cos niepokojacego/ budzacego podejrzenie natychmiast informujcie mnie lub Olge.
    Jesli wiesz, kto dokonuje przestepstwa nie zdradzajac prawdy stajesz sie wspoludzialowcem.

• pLa$ti

info o telefonie
    "motorola krzr o numerze imei zaczynającym się od cyfr 35302301....
    Uprzejmego złodzieja bardzo proszę o zwrot.
    Pomocną i przyjazną policję/albo lesby-dopisek moj:P/ proszę o masowe legitymowanie obywateli i sprawdzanie ich telefonów.

Nr imei pojawia sie po wpisaniu *#06#."

oraz jak ja dorwe ta paskude ktora wlozylalape do torebki ksiezniczki wiecej tej lapki w swoje i nie tylko majtki nie wsadzi.dziekuje za uwage!
  • Anonim

takim to nie sama lapke ale kazda konczyne trzeba upierd... przy samej d... i nie tylko; /

• Mela

Powiem tylko tyle, ze to skandal i conajmniej dziwne, ze okradamy same siebie nawzajem! Walczymy o tolerancje, chcemy wspolnych imprez a potem cos takiego! Wstyd i żenada!
  • MIO

Chiba mit o swobodnej zabawie na luzie prysł, tera trzeba wszystkie rzeczy w majty chowac i pilnować:/
    bardzo brzydko!
  • Anonim

świetnie!! to tego sie nie spodziewamam..
    smutno.. w tt czuje sie jak w domku, a jednak trzeba uwazac..
    no szkoda, brak slow na zachowanie pewnej pani..
  • Anonim

mam nadzieje, ze nasza postawa i dzialania zmusza kobiety o takich sklonnosciach do tego by przestac pojawiac sie na naszych imprezach. Jestesmy razem, razem sie bawimy i wzajemnie sobie pomagamy, oczy szeroko otwarte i dookola glowy!
  • Kaskalex

Albo nosić wszystko w portfeliku z napisem: Jezu, ufam Tobie

:P
  • Anonim

haha
  • Anonim

dobra robie na czwartek torebke z takim napisem; p
    wtedy bede bezpieczna; p
  • bazooka

>Kaskalex napisała:
    >Albo nosić wszystko w portfeliku z napisem: Jezu, ufam
    >Tobie
    >
    >:P

jasne;)najlepiej teczowym
  • Kaskalex

Mam taki portfelik, nie ruszam się bez niego. Mogę pożyczyć wzór "jezuskowego logo" celem skopiowania; )
  • bazooka

jezuskowe logo!!!
    w imie Matki i Corki.
  • Anonim

moze znaczki zrobimy??:D
  • Mały Książę

na jednej z ostatnich imprez w tt ciągle wypadał mi telefon z kieszeni. Raz nawet się nie zorientowałam. Dopiero po pewnym czasie.
    I ktoś nawet znalazł go na podłodze i odłożył telefon koło djki. (dziękuję)

Toteż ja nie straciłam wiary w ludzi (kobiety) jeszcze.
  • Anonim

bo w zasadzie wczesniej nic sie nie dzialo takiego, zeby az informacje do nas docieraly. niech jak najszybciej wszystko wroci do normy!
  • dum

Jestem za znaczkami! :). Naprawdę zróbmy takie coś! Bo to pojęcie przechodzi! Jeszcze bym zrozumiała, gdyby coś takiego wydarzyło się na jakimś ogólnym zlocie. ALE NIE NA NASZYCH IMPREZACH na miłość boską!

Ty, która to zrobiłaś pamiętaj, że to co dajemy od siebie, wraca do nas ze zdwojoną siłą! Nie życzę źle, ale gdybym wiedziała, że to Ty narobiłabym Ci takiego wstydu, że imię Elwira, to byłoby przy tym nic!!!
  • Anonim

hmm przepraszam panią na górze prosze nie naduzywac swojej swobody wypowiedzi na lesbijka net dotykajac w jakis sposob mojej osoby
    to bylo niesmaczne ...
    i to jeszcze w temacie ze zostal skradziony kom
    litosci!
  • Anonim

cokolwiek by mowic to tu Elwira ma racje, nawet jesli jej imie zostalo uzyte tylko jako symbol. Jako moderatorka przepraszam i mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi jesli skasuje ten wpis<ten zostawiam dzis do polnocy by dac szanse skomentowania owego zajscia>
  • cześć antek

>dumdumdum napisała:
    >Ty, która to zrobiłaś pamiętaj, że to co dajemy od
    >siebie, wraca do nas ze zdwojoną siłą! Nie życzę źle,
    >ale gdybym wiedziała, że to Ty narobiłabym Ci takiego
    >wstydu, że imię Elwira, to byłoby przy tym nic!!!

co jak co, ale to nie było zabawne, powiedziałabym że nawet żenujące >< nie sądziłam, że kobiety potrafią być tak złośliwe wobec siebie (może za krótko jeszcze żyję).