-
Nadiia Err
>pLa$ti napisała:
>pamietam jak przyszlam i jak wyszlam i isnt za deckami.
>potem akcja nad zwlokami i koniec imprezy. wydawalo mi sie
>ze wszystko trwalo 20 min a bylam w discrete ponad 3
>godziny.
>dziwna sprawa.
mam to samo. prawie 3-godzinny blank.
i to nie tylko ja. po przedyskutowaniu problemu z pozostałmi przypadkami, wykluczywszy kategorycznie substancje odurzające, wysnułam następującą hipotezę:
uważam, że winny wszystkiemu jest podgenewski akcelerator cząstek,
gdzie od pewnego czasu wyknuje się śmiałe eksperymenty, z dłubaniem w czasoprzestrzeni włącznie.
osoby sensytwne spacerujące mentalnie zbyt blisko horyzontu zdarzeń doznały tej nocy objawów utraty pamięci i stały się wirującym kosmosem, czy też wyj*bało je na k-pax.
i nikt ich o zdanie się nie pytał. a moze ja chcę wódkę pić na płaskiej ziemi,tej ziemi? która stoi na grzbiecie wielkiego żółwia?
-
Anonim
hahohihi
a mnie jest za "okazjonalnym" 'black out'em' teskno
"jestem w kosmosie... prosze o nie pozostawianie wiadomosci"
lapki zacieram na min 2tyg kosmosu i siedzenia na palmie pod palma pod sniegiem...; pppp -
chuje-muje
ja natomiast na łamach tego topicu chciałam niniejszym podziekowac wszystkim za udział w moim od dawna planowanym performence pod tytułem: "Rozkład złożony"
jak sam tytuł głosi w założeniu było 'złożenie się' (czego nie omieszkalam uczynic) a potem odegranie roli zwłok, symbolizujacych rozkład.
wszystkim zaangażowanym serdecznie dziękuje. wyszło pierwszorzednie! wspaniała gra aktorska!
z relacji świadków wynika, że realizm sytuacji był uderzający!
wszystkich zainteresowanych udziałem w kolejnych mych performancach uprzejmie prosze o kontakt na privva.; )
wszystkie bylyscie super! dziękuję.
;P
ps. special thanks for Karo & Plast za pomoc techniczną, także Mami & Nadii za opiekę nad zagubionymi rekwiztami.
;))))) -
Nadiia Err
> ja natomiast na łamach tego topicu chciałam niniejszym podziekowac wszystkim za udział w moim od dawna planowanym performence
:))
osz ty przebiegła zuzanno janin!,)
ps. serdak jest, wisi na sztaludze i sie pyszni. Zabierz, bo na allegro wystawię;)
ps2. kto pociągnie wątek i zrealizuje kontr-performance pod tytułem, jak to przeczytałam na pierwszy rzut oka, "Rozkład ZŁEJ ŻONY"?
-
-
Anonim
do mnie ostatnio doshly sluchy, ze zla kobieta jestem...ale jako zona z pewnoscia bylam idealna, tak wiec odpadam; )
wydaje mi sie jednak, ze wiekshosc tu zonatych odegralaby ta role perfect. ha. -
heh
ja odebralam dzis?wczoraj?kilka telefonow z zapytaniem,co sie dzialo sie.oraz tez wszystko pamietam,wiec teoria Nadji dziala tylko na tych co pili wodke w metrze??
Lej- ja wiedzialam; * -
pLa$ti
ja nie pilam tej wodki z wami tylko u kejt reddsa a w metrze zubra, zatem naprawde mozemy wykluczyc ze wyzerowala nas ta sama substancja.
sklaniam sie ku teorii nadji.
ktos wstawil do discrete pudelko wplywajace na mozgi najinteligentniejszych istot. szczesc boze ze wszystko dobrze sie skonczylo. prawie :)
-
Nadiia Err
>heh napisała:
>,wiec teoria Nadji
>dziala tylko na tych co pili wodke w metrze??
>
przecie napisałam, że osoby wrażliwe. te, które cierpią za milijony.
poeci, którzy prowadzą masy.
masy, które nie widzą dalej, niż kawał kiełbasy.
a wódka w metrze otworzyła nam duchowe stygmaty.
-
pLa$ti
ja sie nie moge ogarnac od tego czasu. zapomnialam jak sie mowi po angielsku i wszyscy tu patrza na mnie jak na ufo :o
daria, jesli chcialas wiedziec co siedzi w naszych glowach, ja bym Ci powiedziala, naprawde. nie musialas robic tej strasznej rzeczyyyy :((
bubu -
Anonim
-
Anonim
ale zeby mowic do gluchych, nasluchiwac niemow i patrzec na niewidomych... pfeee
ja poprosze "<abrakadabra>" podwojne ... z lodem