Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nei wiem czy Krolowa Jedyna sie zgodzi na ten temat
    ale jest to on tylko chwilowo tutaj
    bo ja z takim zapytaniem do dziewczyn (TAK czy NIE dla Elwirki na imprezach lesbijka net)

pozdrawiam
    poprosze chociaz jedno tak.:)
  • est

po moim trupie.
  • Anonim

buuuuuuuuuuu
  • pLa$ti

myslisz ze ktos to podpisze? <hahaha>

ja jestem na nie gdyz moje spotkanie z toba grozi twoja smiercia a moim pobytem w wiezieniu. pff.
  • Anonim

:) niech przyyyjdzie, miałabym okazję wreshcie dać upust nadmiarowi agresji co to we mnie tkwi od dłużshego czasu; D
  • Anonim

paczuszki beda ci przynosic do wiezienia tam to dopiero grozne lesbijki!
    :P
    oj ja sie zmienilam.......
  • Anonim

nie wydaje Ci sie ze od tego trzeba bylo zaczac?
  • est

to ja raczej Tobie bede przynosic paczuszki, do psychiatryka; ]
  • Anonim

staram sie...
    wiem teraz ze łatwo jest stracic zaufanie kogos niz je pozniej odbudowac
    Jak juz mowilam nie chce tu grac roli cierpietnicy tylko jakos zalagodzic sytuacje i sprobowac jeszcze raz....

moze likwidacja tematu bo robi sie beznadziejnie groteskowo i radio maryjnie.........;-)
  • Anonim

ja bym pociagnela temat
    nie po to by bylo przykro
    moze cos jednak?
  • Casandra

pewnie sobie nagrabie ta wypowiedzia ale uwazam ,ze kazdy zasluguje na druga szanse...,wiec jestem na tak "warunkowo"
  • Abc

jestem na TAK
    dajmy jej szansę!
  • heh

alez oczywiscie!niechaj wchodzi i niech wywinie taki numer,ze juz nigdy nie wejdzie.i zadna petycja jej wtedy nie pomoze, a my bedziemy mialy wreszcie swiety spokoj :)
  • est

ej, a mozemy zaczekac az wroce, bo chce widziec 'jej ostatni raz' buehehhe :) ?!
  • pLa$ti

a ile ona miala tej kary?miesiac?
    ja jestem na nie oraz chce zeby poszla do psychologa.
    niech przyniesie papier ze jest tylko upierdliwa i ze z nozem nie zacznie latac.
  • Anonim

hmm reasumujac to? hmm?
    Krolowo... moge wpasc kiedys?
  • Anonim

TAk naprawde to trzeba by bylo zapytac sie Olgi...buu
  • Anonim

kiedys...nie wiem jeszcze kiedy.
    Olgi? chyba nadal nie rozumiesz kto jest od czego.
  • Mela

Nie wiem wszystkiego, nie znam szczegolow ale jestem za warunkowym TAK, z nadzieja ze to co bylo sie nie powtorzy i ze jakies wnioski z tej oststniej lekcji wyciagnela. Kazdemu nalezy sie druga szansa, ale wolalabym aby madrze z niej skorzystac, bo w przeciwnym razie wiecej nikt nie bedzie nawet staral sie poprzec taka petycje....
  • Anonim

Gustaw jak dla mnie....

no nobra ja jestem na tak...pod warunkiem,że nic nie wywiniesz...
    i chyba wszystkie z nas chcą żebyś wiedziała, że w momencie gdy coś wymknie Ci sie spod kontroli to nie będzie przebacz...nie będzie następnych szans,mediowania i tym podobnych petycji...

a tymczasem mam nadzieję,ze Queen podejmie własciwą decyzję a Ty zaprezentujesz jakiś poziom....
| |

Niezależny portal kobiecy - miejsce stworzone specjalnie dla Ciebie.

Fotki

Miejsca grona (0)