-
Anonim
nei wiem czy Krolowa Jedyna sie zgodzi na ten temat
ale jest to on tylko chwilowo tutaj
bo ja z takim zapytaniem do dziewczyn (TAK czy NIE dla Elwirki na imprezach lesbijka net)
pozdrawiam
poprosze chociaz jedno tak.:) -
est
-
Anonim
-
pLa$ti
myslisz ze ktos to podpisze? <hahaha>
ja jestem na nie gdyz moje spotkanie z toba grozi twoja smiercia a moim pobytem w wiezieniu. pff. -
-
Anonim
:) niech przyyyjdzie, miałabym okazję wreshcie dać upust nadmiarowi agresji co to we mnie tkwi od dłużshego czasu; D -
Anonim
paczuszki beda ci przynosic do wiezienia tam to dopiero grozne lesbijki!
:P
oj ja sie zmienilam....... -
Anonim
-
est
-
Anonim
staram sie...
wiem teraz ze łatwo jest stracic zaufanie kogos niz je pozniej odbudowac
Jak juz mowilam nie chce tu grac roli cierpietnicy tylko jakos zalagodzic sytuacje i sprobowac jeszcze raz....
moze likwidacja tematu bo robi sie beznadziejnie groteskowo i radio maryjnie.........;-) -
Anonim
-
Casandra
pewnie sobie nagrabie ta wypowiedzia ale uwazam ,ze kazdy zasluguje na druga szanse...,wiec jestem na tak "warunkowo" -
Abc
-
heh
alez oczywiscie!niechaj wchodzi i niech wywinie taki numer,ze juz nigdy nie wejdzie.i zadna petycja jej wtedy nie pomoze, a my bedziemy mialy wreszcie swiety spokoj :) -
est
ej, a mozemy zaczekac az wroce, bo chce widziec 'jej ostatni raz' buehehhe :) ?! -
pLa$ti
a ile ona miala tej kary?miesiac?
ja jestem na nie oraz chce zeby poszla do psychologa.
niech przyniesie papier ze jest tylko upierdliwa i ze z nozem nie zacznie latac. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
kiedys...nie wiem jeszcze kiedy.
Olgi? chyba nadal nie rozumiesz kto jest od czego. -
Mela
Nie wiem wszystkiego, nie znam szczegolow ale jestem za warunkowym TAK, z nadzieja ze to co bylo sie nie powtorzy i ze jakies wnioski z tej oststniej lekcji wyciagnela. Kazdemu nalezy sie druga szansa, ale wolalabym aby madrze z niej skorzystac, bo w przeciwnym razie wiecej nikt nie bedzie nawet staral sie poprzec taka petycje.... -
Anonim
Gustaw jak dla mnie....
no nobra ja jestem na tak...pod warunkiem,że nic nie wywiniesz...
i chyba wszystkie z nas chcą żebyś wiedziała, że w momencie gdy coś wymknie Ci sie spod kontroli to nie będzie przebacz...nie będzie następnych szans,mediowania i tym podobnych petycji...
a tymczasem mam nadzieję,ze Queen podejmie własciwą decyzję a Ty zaprezentujesz jakiś poziom....