-
Anonim
>Pascallo napisała:
>oooo własnie; p Panie robiły zdjęcia na mrrrr motorach
>:D:D:D do kogo mogę się zgłosić o te fotki ?;>
trafią do mnie:P
pewnie koło środy:D -
suzuki
-
Anonim
-
bubiszon
-
-
Anonim
-
bubiszon
dziękuję :)
Mam nadzieję :) Nie wiem, czy na Juniorze, bo sezon chyba się rzeczywiście zbliża ku końcowi.. No chyba, że będzie jakiś niezwykle piękny listopad; ) -
suzuki
donosze, ze Buba zdjela breloka na party ale potem juz znow zapiela i straszyla wszystkie wyprzedzane ludki w samochodach i panow na bilardzie :)
-
suzuki
eh, a ja z Fazi aparatu robilam tylko filmy i mamy malo fot... usmiechniej sie do apolovy... moze by te foty z drogi przeslala...
-
bubiszon
buhahahaha.. Suzuki, przeoczyłaś - weszłam z brelokiem na party, ale mój niewinny wygląd dał jasno do zrozumienia, że nic żadnemu dziewczęciu nim nie zrobię; )
A panowie musieli zobaczyć, kto tu rządzi; ) Zwłaszcza jak z Fazi waliłyśmy kijem w bile; ) -
bubiszon
>suzuki napisała:
>eh, a ja z Fazi aparatu robilam tylko filmy i mamy malo
>fot... usmiechniej sie do apolovy... moze by te foty z drogi
>przeslala...
>
moja droga - już z nią pisałam dzisiaj o tym - jutro jestem z nią umówiona na odbiór płytki :) Zagadam ją o możliwość pokopiowania :)
-
suzuki
> buhahahaha.. Suzuki, przeoczyłaś - weszłam z brelokiem na party,
ahaa..... czyli oblookalam nie ten posladek co potreba... no, taka wpadka... a to sie nazywa niespodzianka!!
> ale mój niewinny wygląd
wolne zarty... no doprawdy :)... i tak w bambo kogos robic w bialy dzien!:)
> A panowie musieli zobaczyć, kto tu rządzi; ) Zwłaszcza jak z Fazi waliłyśmy kijem w bile; )
...hmmm... to moze za jakies szkody tyle policzyla laska....
-
bubiszon
>suzuki napisała:
>ahaa..... czyli oblookalam nie ten posladek co potreba...
>no, taka wpadka... a to sie nazywa niespodzianka!!
jak się patrzyłaś na pośladek, to się nie dziwię, że przegapiłaś breloczek, skoro on na udzie dynda;P
>wolne zarty... no doprawdy :)... i tak w bambo kogos robic w
>bialy dzien!:)
nie bardzo rozumiem, co sugerujesz? :o
>...hmmm... to moze za jakies szkody tyle policzyla
>laska....
to chyba tylko za te moralne; P -
suzuki
>>...hmmm... to moze za jakies szkody tyle policzyla
>>laska....
>to chyba tylko za te moralne; P
heheeeeeee... no panowie nie mogli od nas oderwac wzroku i zaloze sie, e nie jeden umieral z zazdrosci :) -
bubiszon
no od niektórych to na pewno :) kurcze, sama bym, umierała na ich miejscu; P