-
Anonim
mje to chyba ktos raczej nie skonczyl yhyhyhy; )
ej, ja pamietam czasy, kiedy do lozka kladlam sie w mejkapie XD
Plast, wiesz, ostatnio tak sie nad swoja domniemana wszechdobrocia zastanawialam. tak mnie to wiercilo, ze poszlam do tej, ktora najwiekszych krzywd zaznala ode mnie. i gadam i gadam, ze to dziwne, ze ja przeciez okropna do szpiku. a ona mi racji nie przyznala. sie zalamalam. moja szanse na bycie upragniona zimna suka przepadly juz chyba bezpowrotnie <lol>; * -
pLa$ti
ona sie nie liczy bo milosc jest slepa :) pamietasz nasza rozmowe o mojej love? tez aniol , a ty sie dziwilas ze jak to:p -
Anonim
ale ja nie chce byc aniolem..ja kce aniolaaa! :]
bosh. ide spac. bez mejkapu, ha. :* -
Anonim
i pomyslec plastek ze razem kiedys sie duzo imprezowalo i mi na kolanach siadalas a teraz podskakujesz jak dzieciak. -
-
pLa$ti
zocha,zaspiewalabym Ci a ja bede Twym aniolem,ale falszuje strasznie a piosenka okropna tak czy siak :) dzien dobry:*
resu:
jak sie przestalo imprezowac to sie zaczelo myslec i nie ma sentymentow:p
a jak sie siadalo komus na kolano to tez sie nie patrzylo czy z sensem gada tylko czy kolana miekkie :)
p.s. a tak serio to nie mam zielonego pojecia kim jestes. znajomych traktuje z wieksza wyrozumialoscia. chyba :) -
Anonim
przeciez dalej ty imprezujesz...a ja nikomu nie poblazam jak mi podskakuje jak kogucik.Ponad 5 lat lazisz caly czas na imprezy wiadomo w jakim stanie.... -
pLa$ti
moze oprocz tego ze chrzanisz dyrdymaly widzialas mnie gdzies ostatnio?gratuluje:) czuje sie jak lindsay lohan, nie ma mnie, a ktos kto mnie widzial 5 lat temu, wysyla smsa do pudelka, ze wlasnie sie naprulam w jakims klubie :)
resu, ja rozumiem ze ci latwiej wejsc na mnie, ale prowodyra tym nie zmazesz hyhyhy
-
Anonim
dobra zamykam te pierdoly bo naprawde dropsy juz ci mozg dawno wyzarly szkoda mi czasu. -
Anonim
-
pLa$ti
powtorze za moja ukochana zona: " mow do slupa a slup jak dupa". ja z setkami dropsow na koncie i tak mam wyzsze iq niz resu kiedykolwiek .
<ziew>
dzien dobry zochaczuu :* -
Anonim
-
pLa$ti
bardzo mozliwe :)
dlaczego ty jestes z imprezy na impreze coraz bardziej ruda?:( -
Anonim
kwestia kata padania swiatla ; )
teraz tak sie zjechalam, ze juz tylko na koncach iroka rudo mi.
teraz wszystkie robia sie na blond. mi podobaja sie blondynki. nie moge wiec, choc zawsze chcialam ; ] -
pLa$ti