-
pLa$ti
2 spokojne ( w sensie nie lubiace domowek :p) lesbijanki szukaja 2 pokojowego mieszkania do wynajecia!
cenowo: ponizej 1800pln
rejon: obojetnie byle byla dobra komunikacja :) ja osobiscie bardzo lubie praska strone wisly. ursus,bialoleka,tarchomin,fale nica i tym podobne raczej nie dziekuje :)
help,hilfe, zocha kup gazete :*
p.s. 3 pokojowe tez moze byc, zrobie casting na fajna ladna wspolokatorke :) -
lolek
plasti..Ty platki wyrywasz w jaki kwiatku?;)
szukam mieszkania..nie szukam..szukam..nie szukam..
no chyba ze to nie dla Ciebie to sory:) -
pLa$ti
hihi dowcipna:*
aa bo mialam zajebiste na imielinie przy samym metrze,wujek sie rozwodzi i stoi puste do czasu podzialu majatku,chcial wymienic zamki i mi dac klucze ale wczoraj adwokat mu odradzil :/
no to szukam:p
15grudnia bede wiedziala czy jedno na pradze mieszkanie sie zwolni. a w miedzyczasie szuuukam :=) -
lolek
>pLa$ti napisała:
>hihi dowcipna:*
>aa bo mialam zajebiste na imielinie przy samym metrze,wujek
>sie rozwodzi i stoi puste do czasu podzialu majatku,chcial
>wymienic zamki i mi dac klucze ale wczoraj adwokat mu
>odradzil :/
>
>no to szukam:p
>15grudnia bede wiedziala czy jedno na pradze mieszkanie sie
>zwolni. a w miedzyczasie szuuukam :=)
ah rozumiem:)
jak mi sie co o uszy obije to dam znac
a swoja droga kiedys pamietam jak gadalysmy o warszawie to zdaje sie ze mowilas ze do wawy to Ty sie raczej nie przeprowadzisz..coz sie zmienilo w glowce Twej?:) -
-
pLa$ti
-
lolek
>pLa$ti napisała:
>nie przypominam sobie :) koniec off topu! buziak
;) -
diabliczka451
hej:)) szukam pokoju lub taniej kawalerki:)) ktoś coś wie??? Z góry dziękuję. Buźka -
Pe
Razem z trzema dziewczynami poszukuję mieszkania w Warszawie, najlepiej 3 pokoje, min. 65m2, do 2000zł/miesiąc. Wynajęłybyśmy je od lutego.
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie.
-
Anonim
-
Anonim
>Pascallo napisała:
>Pliha było trzba sie wczesniej zgłosic; p
masakra gdyby się wcześniej zgłosiły,
w ogóle nie przestałybyście balować:P
Pila co się stało? -
Anonim
>jedyna napisała:
>>Pascallo napisała:
>>Pliha było trzba sie wczesniej zgłosic; p
>
>masakra gdyby się wcześniej zgłosiły,
>w ogóle nie przestałybyście balować:P
>
>Pila co się stało?
ja teraz nie baluje; p;p;p co do balowania w mieszkaniu to u mnie nia ma mowy; p;p;p -
Anonim
-
Anonim
-
Pe
wiec nasze aktualne mieszkanie WCIĄŻ nie jest wykończone, właściciel ciągle coś tu grzebie (w ciągu miesiąca wstawił szafki do kuchni, złożył nam 2 szafy i przykleił jakiś metalowy kijek w drugiej łazience, w ktorej nawet ścian nie ma. yeah.) ale realnie na to patrząc, to nie skończy tego za rok. Chcialysmy sie ubezpieczyc i zapytalysmy, czy przedluzy z nami umowe na 3 lata. Powiedział, że jeszcze jest dużo czasu, nie wie, co bedzie za rok, moze sprzeda to mieszkanie. A ja w dupie mam remontowanie tego wszystkiego za własne pieniądze i patrzenie jak je komuś opycha, gdy w końcu jakiś cudem ukończy to pieprzenie sie tutaj. -
Pe
>Pascallo napisała:
>Pliha było trzba sie wczesniej zgłosic; p
a miałaś 3 pokoje wolne? :P -
Anonim
-
Anonim
>Pliha napisała:
>wiec nasze aktualne mieszkanie WCIĄŻ nie jest wykończone,
>właściciel ciągle coś tu grzebie (w ciągu miesiąca
>wstawił szafki do kuchni, złożył nam 2 szafy i
>przykleił jakiś metalowy kijek w drugiej łazience, w
>ktorej nawet ścian nie ma. yeah.) ale realnie na to
>patrząc, to nie skończy tego za rok. Chcialysmy sie
>ubezpieczyc i zapytalysmy, czy przedluzy z nami umowe na 3
>lata. Powiedział, że jeszcze jest dużo czasu, nie wie, co
>bedzie za rok, moze sprzeda to mieszkanie. A ja w dupie mam
>remontowanie tego wszystkiego za własne pieniądze i
>patrzenie jak je komuś opycha, gdy w końcu jakiś cudem
>ukończy to pieprzenie sie tutaj
niestety ... ehhh -
Anonim
>Pascallo napisała:
>no wiesz co ? <foch> co jak co ale Ty przeciwko mnie; p;p;p
przeciwko?;P
Pila więc szukamy chaty, tylko gdzieś blisko:P
powinien Wam liczyć max 20% za mieszkanie w takich warunkach i z nim:P hobbystą majsterkowiczem:P
może bierzecie udział w jakimś eksperymencie telewizyjnym?
jak długo z nim wytrzymasz?
po ilu miesiącach powitasz go w drzwiach wwiercając się jego leniwą wiertarką w czaszkę?
ech:P -
Pe
powstał już plan, by jedną z dwóch heteroseksualnych Współlokatorek w ciążę zajśc, wtedy podobno przez 3lata nie może nas wywalic. Póki co nie udało nam się ich przekonac.
Szukamy szukamy, lesbo-mobilizacja mode on, bo jak sie nie uda, to po każdej imprezie w Levelu będziecie miały mnie na głowie (co dwa tygodnie wybiorę inną) wiec: Nie stój z boku, pomóż - nie wiesz kiedy to Ty obudzisz się na podłodze, gdy ja będę smacznie spała w Twoim łóżku. -
pLa$ti
>Pliha napisała:
>
>Razem z trzema dziewczynami poszukuję mieszkania w
>Warszawie, najlepiej 3 pokoje, min. 65m2, do
>2000zł/miesiąc. Wynajęłybyśmy je od lutego.
>Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie.
>
to ja proponuje wynajac razem wille w jakiejs wesolej czy innej radosci, olac prace ,szkole i rozkoszowac sie robieniem grilla juz od lutego! minimum 5 pokoi i salon!i 2 lazienki!
tylko te Twoje kolezanki jakies nie w moim typie:/ z blondynkami nie moglas sie kolegowac? :p