★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Misty Riva

Kolejna impreza z cyklu LICK THE... SOUND - "Pod osłoną tęczy" w klubie Vanilla Ice skierowana jest ponownie do kobiet :)
    Mamy nadzieję ze licznie nas odwiedzicie i będziecie bawić sie do białego rana przy czystych dźwiękach minimalu, tech-house'u i electro, płynących deep'owych kawałkach i mocnym uderzeniu techno- jak zawsze w kobiecym wydaniu. Również tego dnia obchodzić będziemy urodziny jednej z przyjaciółek klubu i specjalnie na tą imprezę poszerzamy nasze dwuosobowe grające grono o rezydentkę sopockiej Faktorii- Siarry :)
    Kilka słów o Niej: Siarra : Jej pierwszy deck - Czarny Kasprzak i sąsiad z olbrzymią kolekcją kaset magnetofonowych ! Jej pierwszy udział w zbiorowej imprezie – Gala Piosenki Biesiadnej i Chodnikowej ! Jej pierwszy instrument – perkusja i szkolna orkiestra dęta; )
    A tak na poważnie – zaczęło się od systematycznego słuchania radiowych "list przebojów". To doprowadziło do chęci posiadania wszystkich znanych i nowych "kawałków". Z czasem rodzaj muzyki ograniczył się wyłącznie do klubowej, a w szczególności House. Powiększyła się kolekcja i zainteresowania miejscami i klubami. Jednym z takich klubów był Enzym, w którym to szczególnie uczyła się bawić.
    Zaczęło się od przynoszenia płyt z nowymi lub fajnymi kawałkami i testowania ich na sopockich parkietach.Wynik był pozytywny i to zupełnie niespodziewanie doprowadziło do swobodnego prowadzenia tam imprez, a później zyskanie miana rezydentury. Od 2005 roku jest sztandarową rezydentką sopockiej Faktorii. Grywała również w Tomba Tomba w Warszawie oraz była częstym gościem w gdyńskiej Mandragorze. Innymi klubami były Club 70 w Sopocie za deckami z Mira El Toro czy ERB-em. Klub Kwadratowa podczas Ladys Night z Diana D'Rouze i Carla Roca oraz Klub Mechanik. Dla większej liczby słuchaczy ( ponad 2 tys. osób ) zagrała w klubie Bravo we Włocławku. Największym osiągnięciem był w roku 2008 „koncert" z najsłynniejszym muzykiem jazzowym w Polsce Leszkiem Możdzerem w warszawskiej Fabryce Trzciny.
    Style muzyczne które aktualnie preferuje to electro, elektro-house, progressive oraz minimal.

Zajrzyjcie zatem koniecznie...; )

* Goga (me.ne.le/Noiseband)
    * Misty Riva (2deBeat/V-i)
    * Siarra (Faktoria Sopot)

start 22:00/wjazd do 24:00 free/ po 24:00 10zl

Vanilla Ice klub
    Ul. Kolejowa 8/10 W-wa
  • lolek

to jak maja..znow bedziemy sie rozpychac lokciami?;)

i czyje urodziny mamy?
  • Misty Riva

>lolek napisała:
    >to jak maja..znow bedziemy sie rozpychac lokciami?;)
    >
    >i czyje urodziny mamy?

No ja mam nadzieje ze nie bedzie trakiego dzikiego tlumu jak ostatnio, oddychac sie nie dalo; )
    A urodziny mamy pewnej przemilej dziewczyneczki; )
  • lolek

>Misty Riva napisała:
    >>lolek napisała:
    >>to jak maja..znow bedziemy sie rozpychac lokciami?;)
    >>
    >>i czyje urodziny mamy?
    >
    >No ja mam nadzieje ze nie bedzie trakiego dzikiego tlumu jak
    >ostatnio, oddychac sie nie dalo; )
    >A urodziny mamy pewnej przemilej dziewczyneczki; )
    >

a co Ty taka tajemnicza?;)
  • lolek

zbierajcie tylki dziewczeta i do vanila marsz..
  • heh

wybrałabym sie, gdyby nie moje poswiecenie karierze naukowej :]
    bawcie sie godnie zatem powiadam Wam!!
  • lolek

>heh napisała:
    >wybrałabym sie, gdyby nie moje poswiecenie karierze
    >naukowej :]
    >bawcie sie godnie zatem powiadam Wam!!

powaznie zabrzmialo..:)
  • heh

gdyż jestem doroslo, poważno osobo!