★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • po prostu Flincia; )

Hej dziewczyny chciałabym was zapytać gdzie mogłybyśmy w stolicy pójść na sylwestra dla samych kobiet... Myślicie ,że będzie to możliwe? Kto jest za ?
  • Anonim

no tak, no tak..czekalam w sumie az Jedyna watek zalozy. ale skoro tak, to halo, Jedyna, bo mnie tak to troche gryzie. juz polowa grudnia. sluchy chodza, ze mozliwe, ze w Levelu sylwkobiba sie odbedzie. no to jesli zostalo nam okolo 15 dni, to tak malo czasu na wplate hajsu, hm? bo bede sie stresowac tak jak w zeszlym roku, ze wszystko na ostatnia chwile;)
  • po prostu Flincia; )

otóż to właśnie, bo już tylko ostatnie 2 tyg na zaklepanie czegokolwiek zostało, a później miejsc nie będzie albo inne anomalia, drogie panie ... :*
  • pLa$ti

z tego co widzialam to na razie tylko klub zoo wystosowal swoja oferte. na innych gronach klubow cisza.
    zocha ty chcesz codziennie cos sobie odkladac na tego sylwestra czy co ze taka niespokojna?:p
  • Anonim

ej, nie pracuje teraz, to i sie martwie. sponsorow nie mam;p
  • pLa$ti

niezaleznie od tego kiedy jedyna to oglosi,sylwester bedzie 31 grudnia i niezaleznie od tego czy level wypali czy bedziesz zmuszona szlajac sie ze mna i reszta debili po jakichs dziwnych miejscach jak mniemam pieniadz na sylwestra dostaniesz od rodzicieli w Swieta :p
    nie panikuj bo mi sie udziela Twoja nerwowosc i tez chce ciagle pytac co z tym sylwestrem! :p
  • Anonim

psujesz mi cala zabaweee. dawno nie marudzilam>:)
  • Anonim

LVL będzie na pewno.
    niestety info opóźnione jest z winy klubu,
    teraz mogę powiedzieć, że:

start: 20 koniec 6:)
    cena do 29.13 120/os
    po 29.12 150/os

w cenie biletu alkohol i jedzenie <dokłane dane niebawem, ale ma być wypas> cena piwa poza ilością wliczoną w bilet 8zł Pilsner.
    4 poziomy, w tym jeden dla palących.
    Zagrają: Pliha, Goga, Lazy Daisy, Lady Club.
    kobieca obsługa oraz obsługa fotograficzna imprezy:)

niebawem info o noclegach.
    proszę o cierpilwość i pozdrawiam
  • Anonim

zainteresowane proszę o kontakt na: lvl_sylwester@o2.pl
  • pLa$ti

a bedzie jakas inna cena dla niepijacych alkoholikow? wsparcie dla AA ?
    tylko nie chce wielkiej opaski z napisem ten lamus nie pije :p
  • Anonim

a jak ktoś piwa nie pije?
  • pLa$ti

o i teraz sie zacznie :)
    daria pozaluje jeszcze chwili, w ktorej dala tylko czesciowe informacje :D
  • Anonim

będą promocje różne,
    w cenie biletu jest alkohol,
    można go nie pić:P
    tak jak jedzenie którego można nie jeść:P

• .::Szalona::.

Jaki alkohol i w jakiej ilości jest w cenie?:> :)
  • Anonim

moj maly alkoholiku, cho przejdz juz do topiku Jedynej, tam wyzej, o tam tam;)
  • Anonim

no wlasnie ja jestem tylko ciekawa w jakiej ilosci ten alkochoL?czy na przyslowiowy toast czy jedno dwa piwa?
  • bubiszon

a ja będę siedzieć w domu przed tv i odpoczywać - już się cieszę na tą wizję :) a jeszcze moja przyjacióła sobie posiedzi ze mną, więc w ogóle super :)
  • bazooka

z przyjaciółka posiedze w drugi dzien swiat;)) a w sylwestra pousmiecham sie glupio i jeszcze mi za to zaplaca.a moje drugie JA-to wazniejsze ode mnie bedzie hulalo i swawolilo w Levelu of kors:P
  • Anonim

a ktos idzie???
  • po prostu Flincia; )

ja się melduje; )