-
Isabelle de'Viant
..co robisz...znalazlas sie we wloclawku(pewnie nawet nie wiesz gdzie to jest,nie dziwie sie:))..imprez branzowych brak,a jesli sa nawet jakies dziewczynki w klimacie,to siedza w domku i gleboko chowaja swoja dewiacje,bo jak ktos odkryje i plota pojdzie z predkoscia swiatla,to wtedy to juz masz przesrane i palcem cie wytykaja,szepcza i traktuja jak tredowata...pare lat temu koles na imprezie wypieprzajac mi z glowki w nos ryczal:"lesbo pierdolona!!"...juz mam sobie zyly podciac??! -
bubiszon
a ja wiem, gdzie jest Włocławek - mój najlepszy przyjaciel stamtąd pochodzi :) Był tam ostatnio w odwiedzinach u rodziny, w związku z czym jechał w zestawie ciuchów 'specjalnie do Włocławka'..
A i sama też przejeżdżałam przez Włocławek w zeszłym roku z dziewczętami :)
Emigruj stamtąd do innego miasta - Warszawę masz niedaleko :) -
Anonim
-
pLa$ti
-
-
Anonim
-
Maria Maria Syf Malaria
-
pLa$ti
-
Maria Maria Syf Malaria
no przyszlam. ale poszlam tez, chujnia dzis , jutro bedzie lepiej. a pytanie wcale nie glupie -
Isabelle de'Viant
...chlapaka se nie znajde:)...a Ty Plasti tak mnie pozegnalas,ze ochochooo...boska jestes...co do pytania czy ja branzowa,to powiem tyle,ze przez dobre pol roku szukalam kobiety mojego zycia,(ktorej niekoniecznie chodzi o fuckinfriends)...a tu zero zainteresowania!!!...tak sobie szukalam dalej,ze faceta jakims cudem sobie znalazlam...i gowno jedno wielkiee!!!...wytlumaczenia takiego doznalam po czasie,ze dziewczynki mnie wielbia co poniektore,ale wszystkie myslaly,ze jestem z rakieta,bo razem na imprezy chadzalysmy(??)...a co to...przyjazn miedzy dwoma kobietami nie jest znana?!...to wspolczuje...nie tylko sex wiaze ludzi -
Isabelle de'Viant
...nie...zycie niestety...lepsze warunki...w koncu wlasny kat...ale kosztem chyba zbyt duzym:(... -
heh
o wypraszam sobie.kiedys w pewexie przystalam na propozycje zostania kobieta Twojego zycia.przyszedl Kuba i wszystko zepsul :P -
pLa$ti
swinia;p
izu, nie badz ironiczna.pozegnalam cie na tyle na ile moglam. -
heh
-
pLa$ti
wrocilam :) a teraz wstalam :)
w cdqu plejada brzydkich lasek :o
potem 55,jamaja i lu,ale tam to juz mi bylo wszystko jedno -
heh
-
bazooka
-
pLa$ti
>american heh napisała:
>a ponoc byli tam wszyscy.wszystkie jestescie brzydkie?!?!?
>;)
>
no wlasnie tylko kolezanki byly ladne:)
obce tragiczne a kilka bylo psychicznych, co zesmy sie z goga i megi mialy z taka parka tego sie nei da opisac slowami. nie rozumialy slowa nie,odejdz, nie chcemy,nie rozmawiaj,nie dotykaj. -
Isabelle de'Viant
-
pLa$ti
-
Isabelle de'Viant
...za jakies gora 2tygodnie planuje wpasc i sie odburaczyc...boze,jak mi zle...przy popie wodka mi sie cofa...siedze z dupa w domu i dola mam wielkiego jak smok...szukam przewodnika-wodzireja i noclegu...