★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Już w najbliższą środę (23 maja) każdy, kto chce podzielić się swoimi poglądami, opiniami, czy po prostu wyrazić swoje emocje na temat równości, tolerancji i praw mniejszości seksualnych w Polsce, może zrobić to na żywo, przed kamerą telewizji ITV.

O 23:30 przed siedzibą telewizji interaktywnej iTV przy ulicy Żurawiej 8, czyli niemal w centrum Warszawy, na wszystkich zainteresowanych będzie czekał reporter stacji z kamerą. Każda opinia, komentarz, głos przechodniów, warszawiaków będą na żywo przekazane do studia i zaprezentowane w programie Homofonia, pierwszym w Polsce programem skierowanym do środowiska LGBT.

Najbliższy odcinek programu będzie poświęcony wzbudzającym niezwykłe emocje Dniom Równości oraz festiwalowi filmów o tematyce gejowsko-lesbijskiej Subwersja. Te wydarzenia po raz kolejny niezwykle ożywiły polskie społeczeństwo, a polityków sprowokowały do publicznej aktywności zarówno przeciw mniejszościom, jak i do ich pełnego poparcia. W mediach znów rozgorzała gorąca dyskusja, na temat tego czy Polacy są homofonami?
    Autorzy programu chcą zachęcić Polaków do dyskusji otwartej i szczerej, dlatego każda opinia przedstawiona przed kamerą otwartego studia – będzie zaprezentowana na żywo na antenie iTV. Wśród gości środowego programu będą m.in: organizatorzy Dni Równości, przedstawiciele Kampanii Przeciw Homofonii oraz kierownictwo festiwalu filmowego Subwersja.
    Program Homofonia emitowany jest na antenie iTV od listopada 2006. Adresowany jest nie tylko do mniejszości seksualnych, ale do wszystkich, w tym również i tych, którzy sceptycznie oceniają możliwość bezkonfliktowej koegzystencji między osobami o odmiennych preferencjach seksualnych. Autorzy „Homofonii” chcą oswoić społeczeństwo z odmiennością seksualną, unikając przy tym prowokacji i taniej sensacji jaką ten temat powszechnie wywołuje. Gośćmi programu są ludzie kultury, nauki, politycy, przedstawiciele różnych organizacji i środowisk.

Program można oglądać w każdą środę o godz. 23.30 na kanale iTV dostępnym w sieciach kablowych oraz na platformach cyfrowych.
  • ciacho_dunskie

powtórka w czwartek o tej samej porze; p
  • aannkkaa_

jutro moze uda mi sie obejrzec;)
  • Nev

Szczerze mówiąc - raczej nic ciekawego. No może poza obserwacją coraz bardziej pijanych prowadzących; >
  • ciacho_dunskie

a ja na krawężniku w okularach muchach?
    a mucha w eternalu pod ścianą?
    a pascallo ?
    no wiesz????.....;p

• Nev

No i Daria, Daria oczywiście:D
  • pLa$ti

nagral to ktos?
  • JustDoIt

dla pani prowadzacej ktora byla coraz bardziej "niewstanie" warto bylo ogladac (ma ktos z nia kontakta?;]) :D i zoe z soar wywijajce na parkiecie :D
  • Anonim

to byla masakra.....
  • Mela

szczerze mowiac, jakis taki nijaki byl ten caly program, no ale moze to tylko moje odczucie... i prowadzaca Kalinka jakas taka nie do konca przekonywujaca...
  • ciacho_dunskie

pLa$ti napisała:
    nagral to ktos?

dzisiaj powtórka o 23.30
  • Anonim

>M napisała:
    >szczerze mowiac, jakis taki nijaki byl ten caly program, no
    >ale moze to tylko moje odczucie... i prowadzaca Kalinka
    >jakas taka nie do konca przekonywujaca...

Kalynka faktycznie dziwnie hmmmm...
    a moze wybierzemy sie w jakims sensownym gronie za miesiac?
  • Anonim

czemu nie; )
  • pLa$ti

>ciacho_dunskie napisała:

>dzisiaj powtórka o 23.30
    >

pracuje!

czyli nie ma takiej opcji? nie da siem tego na kompa zgrac jakos?
  • ciacho_dunskie

opcja internetowa vel on line:

http://www.itv.net.pl/?id=oprogrami...

po prawej u góry
  • Anonim

czasem pozniej jest na google, ale mojego poprzedniego nie ma:P
  • pLa$ti

bo oni w eternalu nagrywali co nie? i nasze lesbijanki cos tam smedzily?

hmm jedyna,jakby bylo potem gdzies,pliz o linka! :*
  • Anonim

mi obiecuja plyte juz od marca:P
    na gronie homofonii sa linki jakies:D
  • bu

moja ulubiona kwestia to "didzejki ktore graja inaczej niz inaczej"
    :D
  • Anonim

jak dla mnie żenuaaaaaaaaa..............
  • 1
  • 2