-
Anonim
http://wiadomosci.onet.pl/1542900,1...
a ja sądzę, że podbródek Sowińskiej jest dowodem na to, że w młodości była kozą!
W pierwszej chwili pomyślałam, że te jej okulary muszą jej przeszkadzać. Taki balast niepotrzebny. Tak jak teletubisiowi - torebka.
I że są dowodem na to, że defekt Giertycha znajduje się w jej dwunastnicy.
by polski (mała lit. dla unaocznienia braku szacunku do tego żałosnego kraju) nie było i byśmy nie musieli się określać polakami - amen.
ps. brakuje miejsca gdzie można by było wrzucać takie i temu podobne - więc otwieram ten wątek. -
ptaku
>by polski (mała lit. dla unaocznienia braku szacunku do
>tego żałosnego kraju) nie było i byśmy nie musieli się
>określać polakami - amen.
>
>
nie kraj załosny, tylko rzadzący nim,do cholery. chcę się nazywać Polką i robię to.wstyd tylko za wielu rodaków.
amen. -
Anonim
polskę stanowią polacy no nie inaczej
a władza będzie taka, jaką będziemy wybierać i na jaką będziemy się godzić -
Pola
1.2%- to nie cala polska:) chyba tyle ma wsparcia ta"partia" wsrod ludnosci. Ja to mam wrazenie widzac ta pania z tym wielkim krzyzem na piersi , ze to raczej jakas sekta:) cos w rodzaju Opus dei.
Ta absurdalana historia z Teletubbies bylaby nawet smieszna gdyby byla chociasz wlasna:) ale niestety
mocno przefarbywuje tu Jerry Falwell i prawicowo-konserwatywna cenzura amerykanskich medii .Czy polska musi przejmowac kazda bzdure od amerykanow? tak ja robili to niemcy po drugiej wojnie swiatowej.
-
-
Anonim
marzy mi sie jakis polski gwiazdorski lesbo-coming-out...
ciekawe kto to moglby byc?
powinna byc piekna i madra, zeby jej nie zezarly hieny dziennikarskie:D -
Anonim
w polsce nie ma gwiazd niestety :/
ale mnie też by to się marzyło ale żeby była przede wszystkim bardzo mądra, inteligentna i błyskotliwa ach; ) -
Pola
W Polsce niebo tak samo gwiazdziste jak gdzie indziej,moze tylko bardzo przyslonione chmurami:)
Ale kiedys przjdzie taki wiatr co rozgoni ten zastygly smog,powiewy juz czuje.
Mysle ,ze wielu homoprominentom starej daty przydalby sie taki supernova efekt:)A o mlode pokolenie sie nie martwie,
szlifuja sie diameciki:) -
ptaku
hmmm,a ostatnie wybryki Edzi górniak?edzia wciaż chyba się szuka,ale myślę,iz józefowicz jej Nataszki nie odstąpi. -
Pola
;) no a potem nam zaspiewa Edytka jeszcze polska wersje Barbie Girl:)
Heteroelastic, it's fantastic!
dzisiaj tu jutro tam o jak w zyciu dobrze mam .........:D