★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://wiadomosci.onet.pl/1542900,1...

a ja sądzę, że podbródek Sowińskiej jest dowodem na to, że w młodości była kozą!
    W pierwszej chwili pomyślałam, że te jej okulary muszą jej przeszkadzać. Taki balast niepotrzebny. Tak jak teletubisiowi - torebka.
    I że są dowodem na to, że defekt Giertycha znajduje się w jej dwunastnicy.

by polski (mała lit. dla unaocznienia braku szacunku do tego żałosnego kraju) nie było i byśmy nie musieli się określać polakami - amen.

ps. brakuje miejsca gdzie można by było wrzucać takie i temu podobne - więc otwieram ten wątek.
  • ptaku

>by polski (mała lit. dla unaocznienia braku szacunku do
    >tego żałosnego kraju) nie było i byśmy nie musieli się
    >określać polakami - amen.
    >
    >

nie kraj załosny, tylko rzadzący nim,do cholery. chcę się nazywać Polką i robię to.wstyd tylko za wielu rodaków.

amen.
  • Anonim

polskę stanowią polacy no nie inaczej
    a władza będzie taka, jaką będziemy wybierać i na jaką będziemy się godzić
  • Pola

1.2%- to nie cala polska:) chyba tyle ma wsparcia ta"partia" wsrod ludnosci. Ja to mam wrazenie widzac ta pania z tym wielkim krzyzem na piersi , ze to raczej jakas sekta:) cos w rodzaju Opus dei.
    Ta absurdalana historia z Teletubbies bylaby nawet smieszna gdyby byla chociasz wlasna:) ale niestety
    mocno przefarbywuje tu Jerry Falwell i prawicowo-konserwatywna cenzura amerykanskich medii .Czy polska musi przejmowac kazda bzdure od amerykanow? tak ja robili to niemcy po drugiej wojnie swiatowej.
  • Anonim

marzy mi sie jakis polski gwiazdorski lesbo-coming-out...
    ciekawe kto to moglby byc?
    powinna byc piekna i madra, zeby jej nie zezarly hieny dziennikarskie:D
  • Anonim

w polsce nie ma gwiazd niestety :/
    ale mnie też by to się marzyło ale żeby była przede wszystkim bardzo mądra, inteligentna i błyskotliwa ach; )
  • Pola

W Polsce niebo tak samo gwiazdziste jak gdzie indziej,moze tylko bardzo przyslonione chmurami:)
    Ale kiedys przjdzie taki wiatr co rozgoni ten zastygly smog,powiewy juz czuje.
    Mysle ,ze wielu homoprominentom starej daty przydalby sie taki supernova efekt:)A o mlode pokolenie sie nie martwie,
    szlifuja sie diameciki:)
  • ptaku

hmmm,a ostatnie wybryki Edzi górniak?edzia wciaż chyba się szuka,ale myślę,iz józefowicz jej Nataszki nie odstąpi.
  • Pola

;) no a potem nam zaspiewa Edytka jeszcze polska wersje Barbie Girl:)

Heteroelastic, it's fantastic!
    dzisiaj tu jutro tam o jak w zyciu dobrze mam .........:D