★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zoe

nasi politycy (nie rowno majacy pod czaszka) wszedzie widza jak promuje sie homoseksualizm. jesli zauwazyli to juz w teletubisiach i byc moze zaraz wycofaja je z telewizji (biedne dzieci, a my liczylysmy na l-worda w polskiej tv jak tu teletubisie chca zabrac :P) niedlugo tez zaczna sie doszukiwac homo w bolku i lolku i w smerfach i w muminkach. (bo ten maly muminek to wedlug mnie mial romans w wloczykijem :P w koncu czy to normalne zeby ktos sie nazywal wloczy-kij :P) co jeszcze? pankracy byl zoofilem? :D rece opadaja.

wychodzi na to ze wedlug zasady kononowicza wszystko zabiora NICZEGO NIE BEDZIE. po 23 bedzie lecial "jacek i agatka" jako bajka prorodzinna dla doroslych :D

teczowe pozdrowienia z burzowego olsztyna :)
  • an+

tragikomedia
  • Magdalena

sie doszukiwac homo w bolku i lolku i w smerfach i w muminkach.
    >
    a najzabawniejsze jest to ze bolek i lolek zostali juz kiedys ukazani jako Geje i zeby na dokładkę dowalic to jeszcze jakaś gazeta zrobiła to bez prawnie...
    dalej smerfy..a proszę bardzo zauwazą ze w ich smerfo - wiosce jest jedna smerfetka i z 10(nie iwem ile dokłądnie) malószków więc co?? jedna mamucia i 30 tatusiów...?? - naprawde...nie iwem kto wcisną tka wrazliwą homofobię wśród polaków...
    dalej...
    muminki??
    świetnie...tu mozna biedne muminki posadzać o zbiorowe orgie i zabawianie sie w pojedynke taty muminka z włóczykijem...

• Anonim

ale niepojęte, że czerwona torebka...
    stała się substytutem brązowego worka

• Pola

jak tak dalej pojdzie to powiesza Zwirka i Muchomorka:(((
  • Anonim

ciagle nie moge oprzec sie wrazeniu, ze zyje w niezlej paranoi o nazwie Polska.
  • maga

dobrze ze zostaje rumcajs. bo jest szewcem jest heteroseksualny i ma żone i dziecko;)
    ciekawe co z krecikiem
    :o
  • CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫

Krecik się ukrywa.... i teraz pytanie czy przed lustacja czy może jest gejem.... Nasz rząd (choć ja takich rządzących nie wybierałam) napewno coś zrobi w tej sprawie.... :/

• Pola

jasne ,ze krecik jest homo:) siedzie w podziemiu jak wiekszosc, a ta psotna myszka tez podpada:D
    Wszyskie stwory bajkowe sa homo:P zawsze to mowilam:D w koncu znam sie na bajkach;)

>Pola napisała:
    (...)
    >Wszyskie stwory bajkowe sa homo:P zawsze to mowilam:D w
    >koncu znam sie na bajkach;)
    >

Ciiii... bo zaraz bajek nie bedzie.....

• Casandra

a wlasnie,ze nie wszystkie stwory ,np.spiaca krolewna nie;P ale za to krasnale to same geje ahahaha

Śpiąca królewne gdyby tak do końca obudzić to też by była homo xD

• Anonim

ja mam teorie, ze Ksiezna probowala poderwac Alicje w krainie czarow, ale Alicja dala jej kosza, bo Ksiezna byla stara i brzydka...
    Alicja to typowa lesbosingielka:D
    i miala romans z Pania Mysza w kaluzy lez:D
  • Casandra

ale sie nie dala do konca przebudzic:PP

a i shrek to taki bardziej bi niz hetero;)
  • pLa$ti

chcem sie wypromowac; ]
  • Pola

o prosze jaki Coming-Out:))
  • Pola

"Homotubbies" :)
  • zoe

a żwirek i muchomorek?; ) no przyklad prawdziwych gejow.
    czemu tak malo lesbijkow w bajkach? moze krolewna na ziarnku grochu? :) ewentualnie dziewczynka z zapalkami :P
  • Anonim

a Calineczka bzyknęła pszczółkę Maję.
    A dlaczego nikt jeszcze nie zapytał co Wodnik robi w szuwarach?
    Nie wspomnę o Misiu Uszatku co klapnięte ucho ma.To typowy objaw Tajnego Współpracownika.Ciągle na podsłuchu
    Bezsens.
  • Anonim

a swistak siedzi i zawija je w te pazlotka :))))))))))))

jak tini łinki nosi czerwona torebke to co ja moge nosic? :-)