-
zoe
nasi politycy (nie rowno majacy pod czaszka) wszedzie widza jak promuje sie homoseksualizm. jesli zauwazyli to juz w teletubisiach i byc moze zaraz wycofaja je z telewizji (biedne dzieci, a my liczylysmy na l-worda w polskiej tv jak tu teletubisie chca zabrac :P) niedlugo tez zaczna sie doszukiwac homo w bolku i lolku i w smerfach i w muminkach. (bo ten maly muminek to wedlug mnie mial romans w wloczykijem :P w koncu czy to normalne zeby ktos sie nazywal wloczy-kij :P) co jeszcze? pankracy byl zoofilem? :D rece opadaja.
wychodzi na to ze wedlug zasady kononowicza wszystko zabiora NICZEGO NIE BEDZIE. po 23 bedzie lecial "jacek i agatka" jako bajka prorodzinna dla doroslych :D
teczowe pozdrowienia z burzowego olsztyna :) -
an+
-
Magdalena
sie doszukiwac homo w bolku i lolku i w smerfach i w muminkach.
>
a najzabawniejsze jest to ze bolek i lolek zostali juz kiedys ukazani jako Geje i zeby na dokładkę dowalic to jeszcze jakaś gazeta zrobiła to bez prawnie...
dalej smerfy..a proszę bardzo zauwazą ze w ich smerfo - wiosce jest jedna smerfetka i z 10(nie iwem ile dokłądnie) malószków więc co?? jedna mamucia i 30 tatusiów...?? - naprawde...nie iwem kto wcisną tka wrazliwą homofobię wśród polaków...
dalej...
muminki??
świetnie...tu mozna biedne muminki posadzać o zbiorowe orgie i zabawianie sie w pojedynke taty muminka z włóczykijem...
-
Anonim
ale niepojęte, że czerwona torebka...
stała się substytutem brązowego worka
-
-
Pola
-
Anonim
ciagle nie moge oprzec sie wrazeniu, ze zyje w niezlej paranoi o nazwie Polska. -
maga
dobrze ze zostaje rumcajs. bo jest szewcem jest heteroseksualny i ma żone i dziecko;)
ciekawe co z krecikiem
:o -
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
Krecik się ukrywa.... i teraz pytanie czy przed lustacja czy może jest gejem.... Nasz rząd (choć ja takich rządzących nie wybierałam) napewno coś zrobi w tej sprawie.... :/
-
Pola
jasne ,ze krecik jest homo:) siedzie w podziemiu jak wiekszosc, a ta psotna myszka tez podpada:D
Wszyskie stwory bajkowe sa homo:P zawsze to mowilam:D w koncu znam sie na bajkach;)
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
>Pola napisała:
(...)
>Wszyskie stwory bajkowe sa homo:P zawsze to mowilam:D w
>koncu znam sie na bajkach;)
>
Ciiii... bo zaraz bajek nie bedzie.....
-
Casandra
a wlasnie,ze nie wszystkie stwory ,np.spiaca krolewna nie;P ale za to krasnale to same geje ahahaha -
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
-
Anonim
ja mam teorie, ze Ksiezna probowala poderwac Alicje w krainie czarow, ale Alicja dala jej kosza, bo Ksiezna byla stara i brzydka...
Alicja to typowa lesbosingielka:D
i miala romans z Pania Mysza w kaluzy lez:D -
Casandra
ale sie nie dala do konca przebudzic:PP
a i shrek to taki bardziej bi niz hetero;) -
pLa$ti
-
Pola
-
Pola
-
zoe
a żwirek i muchomorek?; ) no przyklad prawdziwych gejow.
czemu tak malo lesbijkow w bajkach? moze krolewna na ziarnku grochu? :) ewentualnie dziewczynka z zapalkami :P -
Anonim
a Calineczka bzyknęła pszczółkę Maję.
A dlaczego nikt jeszcze nie zapytał co Wodnik robi w szuwarach?
Nie wspomnę o Misiu Uszatku co klapnięte ucho ma.To typowy objaw Tajnego Współpracownika.Ciągle na podsłuchu
Bezsens.
-
Anonim
a swistak siedzi i zawija je w te pazlotka :))))))))))))
jak tini łinki nosi czerwona torebke to co ja moge nosic? :-)