- 1
- 2
-
Anonim
Kiedy świetnie się bawicie na pewno zdarza wam się spojrzeć kto właśnie stoi za dekami...
Może zrobimy sondę?
Chciałabym wiedzieć lepiej jak dobierać skład, zwłaszcza że na imprezach w Eternalu po raz pierwszy miałyśmy dwie sale muzyczne i zamierzam to powtarzać:)
Tylko proszę nie wytrząsać swoich żali muzycznych.
Gama szeroka wybierajcie spośród wszystkich didżejek które grały na imprezach przeze mnie organizowanych wybierz max.3 ulubione.
Z góry dziękuję:)
Może zrobię nagrodę dla najpopularniejszej didżejki raz w roku?
Wszystko zalezy od zainetresowania:D
Ciekawe czy sie myle w swoich podejrzeniach:) -
heh
-
♀ jagnioł λ
łaaa, ja to bym chciała powybierać, ale się niestety na nich kompletnie nie znam.. to znaczy, eee, nie rozróżniam ich? :( ale ja to nie rozpoznaję nawet własnej rodziny - kiedyś siostry szwagra nie rozpoznałam O_O
tak czy siak, pomysł zacny, postaram się być bardziej uważna na kolejnych imprezach, coby dorzucić ze trzy grosze do tej zupy ogórkowej :P -
pLa$ti
goga nawet zalana w 3dupy
szubuce/ osobno to juz nie to samo;p w pojedynke wygrywa bulka,wiadom;p/
iiii hmmmmmm
sori ale chyba pinkszot. byla jedna taka zajebista impreza z ta pania; ) ale jeszcze sie zastanowie;p -
-
madgesty.
Moja najlepsza impreza-gdy grała Est.
Ale barrrdzo lubię równiesh imprezy z Bu:)
i+oraz strasznie mi się podoba muzyka CJ.
-
Anonim
na imprezie 16 bedzie kilka par nowych rak, przypatrzcie sie:)
i czekam na wrazenia -
zoe
-
Skrzydłowa
-
Alexandra ♀
Ciacho, Ciacho i jeszcze raz Ciacho!
gra czadowo i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy
zdecydowanie Ciacho!:) -
Anonim
-
Wasp
a ja zagłosuję na pinkshot :-) ktoś coś wie kiedy i gdzie teraz będzie grała? -
pLa$ti
-
p
-
Anonim
chyba Was nie lubie za takie spekulacje:P
macie mowic kto fajnie gral na naszych imprezach:P
wiec jak najbardziej Pinkshot moze byc!! -
pLa$ti
>Pink napisała:
>bulka, goga
>pinkszotowa
ojej dzieciak,ale my majo podobny gust O_O :)
nono jedyna,wiec to jest nasza wybitna trojka; >
-
-
Heekatee
a ja za Ciachem jestem!
lapie superos kontakt z bawiacymi sie, zdecydowanie Ciacho!:) -
est
ciach, rzuc jaranie; ) znaczy lubisz jak gram poza tym że mnie nie lubisz; ) ******* słyszałam Cię chwilę ale ogarniasz
ja się mogę zasądować:
dj kim (bo widownię trzeba sobie wychować)
dj praktyczna pani (kiedyś raz grała zupełnie bosko r'n'b)
dj goga m (bo wie co i jak i jej się musi udać)
szu*bu*ce w teamie
dj lizette (taka estoneczka blondyneczka bo mamy gust muzyczny jak jeden mąż dwóch żon i najlepiej grało mi się z nią, chociaż gościła w tt raz)
madamme czarnecka (za rege, a jeszcze bardziej za 80's i kompletna zlewke na względa techniczne, hihi)
więcej grzechów nie pamiętam a że nie umiem liczyć do 3, bo nigdy na 3 nie kończę to chyba powszechnie wiadomo; )
-
est
i chciałam dodać że jestem wzruszona że ktokolwiek o mnie pamięta, hehehe. grac jak powszechnie wiadomo nie umiem i gust mam niewybredny (patrz 'fantazja') ale w stroju policjantki nawet mnie da się słuchac; ) buuuuuuuhehehhehe :) -
Nadiia Err
- 1
- 2