- 1
- 2
-
GuenHG
Żyje sobie w Łodzi od 3 lat <bo tu zaczęłam studia>
Miasto spodobało mi sie dopiero po jakimś czasie... będę monotematyczna ale chyba każdy podkresla jego klimat <bo przecież nie wygląd> i takie tam bla bla bla....
Pod wzgledem wielkosci Kochana Łódz jest JESZCZE DRUGA.... ale... własnie... ALE <i tu będzie sedno> typowych klubów dla lesbijek CAłKOWITY BRAK... Klasyk <czyt FuFu> nie wystarcza samej mi... tymbardziej, że coraz gęsciej jest tam od panów co czasami przeszkadza.. ehm... a nawet czesciej niż czasami...
No tak... można sie przejsc jeszcze na Tuwima czy Pietryne... heh... i to wszystko... ciach... kółko zamknięte.
Co jeszcze wkurwia... ano to, że kluby są pochowane za jakimis bramami... a wchodzi się do nich od 'dupy strony...'
Może to jest kwestia bezpieczenstwa ale wezmy dla przykładu taki Kraków gdzie Cocon- mało tego, że jest przy ulicy to jeszcze ma widoczny szyld nad drzwiami, który wyraznie zaznacza jego charakter i z bezpieczenstwem nie ma problemu.
'Łódz pomimo tego, ze ma świetne kobiety zdecydowanie ich nie docenia..' a to smutne :/
A jak jest u Was? -
Abc
a ja mieszkam sobie w zielonce
od urodzenia.
i powiem ci, że też nie mam klubów branżowych :P
-
a ja mieszkam w tychach...wieśniactwo
drobnomieszczaństwo , zero fajnych miejsc...no może jezioro i molo..
za to blisko w góry, do krakowa i do Sosnowca;p -
Casandra
a ja mieszkam na wsi pieje kogut mi za oknem codziennie juz od 4 rano,zaby daja czadu cala noc orkiestre se zrobily pod moimi oknami hahaha i dlatego musze sie upijac i wychodzic w miasto to przynajmniej nie slysze tych wiejskich odglosow:)) -
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
>Kulka Miodu napisała:
>a ja mieszkam sobie w zielonce
>od urodzenia.
>i powiem ci, że też nie mam klubów branżowych :P
ooo... Kuleczko to ty mieszkasz ode mnie rzut beretem :)
Rowerkiem do Zielonki jezdziłam :)
Aga ja to proponuje coś wrzucić tym żabą do stawika ; )
...a tak wogóle mojej best friend też nie dają spać ale ona tyle nie pije ; P
-
Anonim
'Łódz pomimo tego, ze ma świetne kobiety zdecydowanie ich nie docenia..' a to smutne :/
A to ciekawe, bo ja często jeżdzę na imprezy właśnie do Łodzi.
Niedorównują naszym, portalowym, ale bywają naprawdę pyszne :)
-
GuenHG
imprezy są fajne...i tego faktu nie da się podważyć a nawet nie chcę tego podważac... ale jak się chodzi cały czas do tego samego miejsca to może oko rozboleć od monotonii.... -
Martini
a ja mieszkam w dziurze zabitej dechami. zaglebiu kurnikarskim, gdzie nawiazuja sie kolka wzajemnej adoracji i podworkowe koleczka rozancowe. banda zmanierowanych moherow krazy po miescie i pilnuj swietego porzadku.
klub i bar jest jeden, nazywa sie Eden - ale to nie ksiadz go prowadzi, ehehehe; ) ale nie jest on homofriendly, choc ostatnio sa podejrzenia, ze wlascicielka jest stara les <lol2> (odczytane sygnaly po ostatniej tam wizycie).
generalnie to ja Wam powiem, ze miasto moje pieprze, a jak chce sie zabawic jade do Miasta Rozpusty, zwanego przeze mnie Kochankowem, niegdys Kaczorowem, a ogolnie funkcjonujaca nazwa to oczywiscie Warshavia.
GuenHG - jesli nie odpowiada Ci klimat tamtejszych imprez, przyjezdzaj do stolicy, gdzie jest JEDYNA taka sluszna selekcja. a kobietki, mmrrrr, tez sa very, very nice; )
ps. a jak wygram w totka, juz bede wiedziala, gdzie otworzyc lokal :D gdzie zaden pan nie wejdzie, a grdzie piekno kobiet chwalone i doceniane bedzie :)) -
GuenHG
Martini.. Ty chcesz nam raj ofiarować... :))) :*
Do Wawy przyjade.. chętnie przyjade bo mam tam kogos do odwiedzenia; ) może nawet w wakacje stolice nawiedze...
Ale mam kolejne ale... dlaczego jest Wawka i reszta Polski? I to cholera pod każdym względem :/ wrrr... -
jul.
a ja będę w łodzi w piątek i nie wiem dokąd mam się udać
gdzie mówisz te bamy z dupy strony, te wszystko?; ) -
jul.
-
GuenHG
heh... jedna z bram od dupy strony jest na ul. Zachodniej... tzn przy teatrze nowym.... jak idziesz w strone teatru to wchodzisz w brame, która znajduje się po lewej stronie... przechodzisz przez tę bramę i udajesz się w prawo... tam najczęściej drzwi są 'ROZWARTE'; ) q! założe sie, że będziesz musiała przyczytac to jeszcze raz.. ehm... w lesbijka net jest też wzmianka o klubach łódzkich typu Łódz Kaliska... zajebiste miejsce ale jak chcesz znalezc cos branżowego i dobrego to jedz do ff na zachodnią. -
maga
> heh... jedna z bram od dupy strony jest na ul. Zachodniej... tzn przy teatrze nowym.... jak idziesz w strone teatru to wchodzisz w brame, która znajduje się po lewej stronie... przechodzisz przez tę bramę i udajesz się w prawo... tam najczęściej drzwi są 'ROZWARTE'; ) q! założe sie, że będziesz musiała przyczytac to jeszcze raz.. ehm... w lesbijka net jest też wzmianka o klubach łódzkich typu Łódz Kaliska... zajebiste miejsce ale jak chcesz znalezc cos branżowego i dobrego to jedz do ff na zachodnią.
no uć kaliska zajebista. i dobry koncert w czwartek dają;)
-
GuenHG
No i jeszcze tak apropos Łodzi Kaliskiej... ich strona www mówi prawie wszystko o klimacie w klubie... jedna z najlepszych stron jakie w życiu widziałam.... tzn strasznie klimatyczna. http://www.klub.lodzkaliska.pl/ -
Abc
>CzekOLAda ^^Bitter sweet... napisała:
>ooo... Kuleczko to ty mieszkasz ode mnie rzut beretem :)
>Rowerkiem do Zielonki jezdziłam :)
a gdzie panna mieszka,czekoladko, hymm ??
może porzucamy beretem :P hehhehhe
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
>Kulka Miodu napisała:
>a gdzie panna mieszka,czekoladko, hymm ??
>może porzucamy beretem :P hehhehhe
Nie bede już robić tu off topica więc wiadomość masz na privie ; )
-
Fijolek
no w łodzi jest jeszcze dyskoteka narraganset dla panów i pań.I ostatnimi czasy widzę tam coraz więcej tych piekniejszych istot:)
A Fufu jest klasyką , tyle ze ostatnio zageyone strasznie...ale tez miło:) -
GuenHG
-
Anonim
-
Саихитэй
ja bede w pt w narra :D
a dzis zapraszamy z fijolkiem do fufu na wieczor poetycki; )
- 1
- 2