★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To niech "prawdziwy polak katolik" nie chodzi do Soho. Proste.
    Malo jest dzielnic w Londynie?

Pozatym, "boli" Cie, ze ludzie nas oceniaja i patrza stereotypowo, a Ty robisz dokladnie to samo. A to juz sie nazywa hipokryzja moja droga; )
  • Anonim

Nikogo nie oceniam. Rozneglizowanych gejow i transwerstytow moze faktycznie zbyt mocno tu skrytykowalam, jesli ktos sie czuje urazony to przepraszam. Ale jak moge sama na siebie patrzec stereotypowo?? To nielogiczne:)
  • Anonim

No i w koncu widzisz, ze to o co sie tu klocisz/dyskutujesz jest nielogiczne. Bo w pewnym sensie krytykujac ich, krytykujesz sama siebie. W koncu homofobow malo obchodzi to czy chodzisz jako drag king czy jako rozowa laleczka. Widza dziewczyne z dziewczyna i to im sie nie podoba.

> Nikogo nie oceniam.

To powiedz mi jak sie zaczela ta cala dyskusja?
  • Anonim

Hej, mam ciągnik i 11 hektarów ziemi, szukam dobrej i uczciwiej kobiety z dwiema rękami do pracy.
  • Anonim

Nielogiczne nazwalam to, ze mowiac, ze cierpie z powodu falszywych stereotypow Ty odnioslas wrazenie, ze to ja ten sposob odbieram homoseksualistow i zaraz przeciez siebie. Z nikim nie mialam zamaru sie klocic- chodzi mi jedynie o dyskusje, a ze wychodzi inaczej-zadziorna jestem, ale pracuje nad tym. No i zawsze mowie to co mysle.Lekcja nr 1. Nie zawsze mozna wszedzie:)
  • est

brawoooooooooo, cała najebana jabolami ekipa lesb szkockich wiwatuje i pali się do uprawy roli.

Pierniczek, ja nie wiem co Ty masz zamiast mózgu, ale to nie jest fajne. proste?!

zatfig, za to 'proste' masz u nas wino.

+ ta dyskusja zostala zbojkotowana przez jakas dziewczyneczke ktora nie bardzo wie co powiedziec ale mowi, wiec moze zmienmy temat.

rolnictwo rlz, grzl, com'n.
  • Anonim

Dziewczyneczke po prostu to smieszy i nie zniża sie do poziomu takiej argumentacji ^^
    Pozdrawiam ciepło
    onwage
  • ♥  dream*

>est napisała:
    ja nie wiem co Ty masz zamiast mózgu

- pierniczek.
  • Pola

>Pierniczek napisała:
    >Nie interesują mnie heteryckie burdelowe dzielnice. Nie
    >irytuje mnie kurwa na ulicy bo z nia sie nie utozsamiam.Ja
    >naleze do mniejszosci seksualnej i boli mnie to jak
    >jesteśmy postrzegani.Stereotyp, ze homoseksualista myśli
    >tylko o seksie i jeszcze za każdym razem z innym partnerem
    >staje sie jeszcze bardziej wiarygodny gdy prawdziwy
    >polak-katolik wybierze sie np do takiego soho. Nawet kiedy
    >mieszkalam w Londynie spotykalam sie z tak niemilymi
    >komentarzami i uwagami na temat homoseksualistow od strony
    >polakow.O co dopiero tutaj w Polsce. Jestem wrazliwa, mnie
    >to rusza.

o widzisz jak ladnie wytlumaczylas w koncu twoje zapatrywanie sie na tema:)
    Dzielnice typu Soho czy tez Atenskie zaulki ( polecam ) przyciagaja chmary turystow wieczorowa pora:)( niewidac wtedy brudu) i nikt nie czuje sie tu zbulwersowany.Wrecz przeciwnie,pelna atrakcja:) Moze nie nalezy zbytnio kazdemu do majtek zagladac;) to sie zgadza.

Tja ….. zaczym w Polsce stana sie takie dzielnice atrakcja turystyczna musi jeszcze wiele czasu uplynac i wiele artykulow musi zostac napisanych, fakt-moze na poczatek o nalesnikarniach i ksiegarniach wiecej:)

• est

nie podejzewalam ze temat stanie sie tam burzliwy :)
  • est

nuda :(
  • Anonim

ahahaha
  • est

co haha, taka prawda. lubie jak kobiety krzycza, nic nie proadze; )