-
Judy
Gadałam wczoraj z kumpela o tym, która z nas usłyszała gorszy tekst, od swoich ex, uwczesnych dziewczyn, bądź na 1 randce. Jakoś dziwnie sporo tego było...hmm..ale fajnie było się TERAZ z tego pośmiać.
No to zaczyne od : "Możesz się nie przytulać, bo się spoce?! " -
Anonim
Całkiem świeży tekst na podryw:
"Cześć, dawno cię k... nie widziałam, ale k... schudłaś, ja cię zawsze k... lubiłam, ale muszę ci powiedzieć, że wyglądasz okropnie! Wiesz, co... Mogę ci pizzę przywozić, no... albo KFC. To jak?..." -
Malena
a ta co ten tekst rzucila nosi dres?
Kurcze ale poziom;) to mi sie nie zdarzylo by mi cos takiego ktos rzucal, raz tylko pijana laska opowiadala o tym co robi ze swoja dziewczyna, znaczy próbowała opowiadac bo byla zbyt pijana.. smieszna i zalosna;) -
Judy
>Blue napisała:
>Całkiem świeży tekst na podryw:
>"Cześć, dawno cię k... nie widziałam, ale k...
>schudłaś, ja cię zawsze k... lubiłam, ale muszę ci
>powiedzieć, że wyglądasz okropnie! Wiesz, co... Mogę ci
>pizzę przywozić, no... albo KFC. To jak?..."
Hmm..miałam coś w podobnym stylu - też po długim czasie nie widzenia się. Najpierw zdawkowe cześc, poczekała aż jej dziewczyna pójdzie do WC a wtedy rzuciła "judy, ale ty ślicznie wyglądsz, zawsze mi się podobałas ale teraz to normalnie aż dreszcze przechodzą,.....wiesz,że zawsze byłaś tą która nigdy mi nie dała.."
..po takim tekscie, stałam jak wryta..i nie wiedziałam czy duma powinna mnie przepełniać czy zaczerwienić się powinnam na ten komplement; ) -
-
Angel Kiss
-
Anonim
Trzeba było odpowiedzieć: "Sorry, spóźniłaś się, trójkąty już mi się znudziły" :p -
pLa$ti
>Judy napisała:
>>Blue napisała:
>>Całkiem świeży tekst na podryw:
>>"Cześć, dawno cię k... nie widziałam, ale k...
>>schudłaś, ja cię zawsze k... lubiłam, ale muszę ci
>>powiedzieć, że wyglądasz okropnie! Wiesz, co... Mogę
>ci
>>pizzę przywozić, no... albo KFC. To jak?..."
>
>Hmm..miałam coś w podobnym stylu - też po długim czasie
>nie widzenia się. Najpierw zdawkowe cześc, poczekała aż
>jej dziewczyna pójdzie do WC a wtedy rzuciła "judy, ale
>ty ślicznie wyglądsz, zawsze mi się podobałas ale teraz
>to normalnie aż dreszcze przechodzą,.....wiesz,że zawsze
>byłaś tą która nigdy mi nie dała.."
>
>..po takim tekscie, stałam jak wryta..i nie wiedziałam czy
>duma powinna mnie przepełniać czy zaczerwienić się
>powinnam na ten komplement; )
jesli powiedziala to maxi to nie bylas jedyna ktora taki komplement musiala przyjac hihu; ) -
Anonim
-
Judy
>pLa$ti napisała:
>jesli powiedziala to maxi to nie bylas jedyna ktora taki
>komplement musiala przyjac hihu; )
Ciiii :)
A propo sexu to moze :
"alesz nie jestem asz taaak pijana,,,przytrzymaj mnie i sie tak nie ruszaaaj to damy raade!!! No nie rób takiej miny,!! Droczysz się,tak ?
- Nie..
No to albo sie kochamy albo zrob m drinka" -
kapryśna
-za duzo dawlas dupy
-ja nie daje dupy,zreszta to tak brzydko sie mowi
-ja tez,tylko z Toba robilam takie rzeczy -
Anonim
-
Anonim
-
maga
"będziemy się ruchać, zdejmij spodnie proszę "
ale wcale on taki zły ten nie był ten tekst.
kiedyś go wykorzystam -
maga
>maga napisała:
>"będziemy się ruchać, zdejmij spodnie proszę "
>
>ale wcale on taki zły ten nie był ten tekst.
>kiedyś go wykorzystam
oezu i nie umiem czytać ze zrozumieniem bo to nie od dziewczyny było
ale tekst jest piekny -
Judy
no to , żeby temat nie upadł bo widze, że Panie same komplementami są zasypywane :)
"Kochanie nie przyjezdzałam do ciebie przez kilka miesiecy bo nie chciałam sie narzucać"
-
Anonim
Ahahahaaaaaa
Umarlam!!!
Jesli to tekst z autopsji, to wygrala Pani w konkursie na tekst miesiaca; )) -
est
gramy w rzutki, ja rzucam, laska z która się wtedy spotykałam stoi obok, patrzy na moje ramie i mówi
'mojej mamie też tak wisi skóra tam gdzie powinien być biceps.'
myślałam że umrę. po tygodniu ta sama panna na wieść że już nie chcę się z nią spotkać chociaż ma złote trampki i spodnie disel'a powiedziała
'wiesz co, spuszczam Cię w kiblu'
i chyba dobrze bo teraz jest z jakąś narkomanką, no i brzydka była.
-
Anonim
hahahaha dobre, ale obwisła skóra to jeszcze nic...
Ja 4 lata temu usłyszałam lepszy tekst...
Pojechałam na weekend do swojej ex, nasza pierwsza romantyczna noc( moj pierwszy raz z resztą) i budzę się rano, a ona tak wpatruje sie we mnie i mówi: "wiesz co kochanie, tak patrzę na ciebie od godziny i ty faktycznie bez tego makijażu chujowo wyglądasz, te twoje piękne czarne oczy nie są juz tak piękne i wyraziste bez tych kresek na dole, a te usta nie sa juz tak apetyczne bez tego różowego błyszczyka...."
A Mając wtedy 15lat byłam tak głupia i zakochana, że pierwsze co zrobiłam to pobiegłam do łazienki i zrobiłam sobie makijaż, po czym wróciłam do niej do łózka...
Teraz to bym chyba zabiła za taki tekst!!!
-
est
//dodam na swoją obronę że ćwiczę ręce i to chyba jedyna część ciała na której zawsze mam mięśnie.//
-skoro Ci się nie podobam i mnie nie kochasz to po co jeszcze ze mną jesteś?!
-bo dobrze się pieprzysz i gotujesz..
-
Judy
:))))))
miałam lata temu mocno poparzaną dłoń, właściwie po przyjzeniu cos widać.
- Patrze jak moja "uwczesna" ,po jakis 6 tyg bycia razem wpatruje się z niesmakiem w moja dłoń i mówi
<"Wiesz co, ja naprawde nie wiem jak można tak o siebie nie dbać i tak sobie ręce zniszczyć. Zobacz jaką ona pomarszczona!! Nigdy o kremie do rąk nie słyszałaś?!!?" :/
- Ale to jest ta poparzona ręka..
< Acha..hmm..no tak..to ona już zawsze taka zniszczona będzie ? a o operacji plastycznej nie myslaś?
Słodka kobita z niej była :)