-
Chesta live!!!
W tym miejscu proponuje zamieszczać wszelkiego rodzaju informacje o planowanych imprezach, posiadówach, piciu wszelkich trunków, wspólnym oglądaniem sportu, walkach ulicznych, staniu pod sklepem, wyjściach do kościoła, strajkach & pikietach, nocach w cafejkach, partyjkach pokerka, wyjściach na rybki/polowania, zaproszeniach do clubów/d.i.s.c.o./koncertach oraz wszelkich prywatkach na które można albo i nie będzie można się wbić z ważnym biletem lub bez niego... -
marian
-
Chesta live!!!
Na dziś proponuje szalony kulig z piosenką "hey Sokoły na ustach!". Tylko ostrzegam, ostanie kuligi zakończyły się u niektórych uczestników kalectwem (naszczeście nie trwałym..). Ale krew się polała... -
marian
dziśo 16 na boisku szkolnym gramy w kosza. nazywamy sie klub sportowy 'łamaga' wszystkich chętnych zapraszamy
-
-
Chesta live!!!
To mówił Prezes Naszego Klubu Chiba de Łamaga I. A to mówie ja - Chester - Kierownik sekcji fikołków:
Rekrutacja do Gołkowskiego Klubu "łamaga" dziś o godzinie 16:00 na boisku przy ul. Gównej.
Obowiązuje strój sportowy.
Ps: i nie brać mi tam żadnych psikawek bo zlejemy (dosłownie). -
I.
olaboga jak wy zapraszacie na turniej koszykarski godzine przed to pewnie malo was bylo:p -
Chesta live!!!
Całe tłumy!! poskakało się troszkę, powspominało stare czasy..całkiem milutko było..no ale masz racje, następnym razem troszkę wcześniej dajemy znać..
PS: Rozgrzewaj się już...:) -
Anonim
-
marian
-
Chesta live!!!
-
Anonim
dziekuje za milusie przywitanie..kurcze jak to fajnie miec wlasne grono we wlasnym yyy jak to nazwac..miesice!!??chyba nie bardzo ..moze tak we wlasnym GOLKOW CITY... bye -
Chesta live!!!
Miasto to za mało powiedziane...ale możemy śmiało przyjąć oficjalną nazwę "Pępek świata". -
Anonim
nie powiem kto tu jest sweet bo ten ktos wie i nie powiem ze pewna ksywka na GOLKOW is pretty cool; ) -
Chesta live!!!
Najlepszą ksywkę w Gołkowie ma:.......
Proponuje mały konkursik na ksywkę. Która ksywka jest najlepsza? Proszę o zgłaszanie propozycji.
PS: A co to znaczy "sweet"??
-
Anonim
mysle ze najlepsza ksywka to jest : HENRYK DRAPIEŻCA... ktos wtajemniczony wie kto to jest...
PS 'sweet' to akurat Robercik ty powinienes widziec -
Chesta live!!!
Henryk...znam tylko jednego Henryka ale czy jest drapieżcą?? No.. w pewnym sensie tak...ale zaraz zaraz jesteśmy w temacie "IMPREZY" koniecznie musisz coś zaproponować wszystkim gronowiczom naszego Gołkowskiego Grona..może wycieczkę rowerową? ognisko? biesiadę w rytmach znanych? zbieranie koniczynki na polach? mua-thai? disco in da house? zaskocz wszystkich Izabello! -
Anonim
watpie bym Drogi Robercie zaskoczyla kogokolwiek gdyż nie mam pomyslu na tak owe imprezy.. nie mniej jednak mysle ze to zbieranie koniczynki moze otworzyc sezon na letnie ogniska w dolinie kilku stawow znanych blizej nam Glinkami.. wycieczka rowerowa bedzie tez dosc pasjonujace jesli by sie wybrac w strone Jeziorki tudziez hmmm.... mysle ze reszte ktos dopowie za mnie... -
Chesta live!!!
Zalesia Górnego? No ale sezon ogniskowy w Dolinie Pięciu Glinek to jest to co rodowici Gołkowianie lubią najbardziej.... -
Anonim
bez kitu ktos tu jest najlepszy a ja razem z nim.. nie zeby nie byc skromnym...poprostu same fakty sie tu podaje ...
sweet!! nice i w ogole AChh -
Chesta live!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Gołków
- Załóż własne grono tematyczne