Good Charlotte [594]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bébé.

tak, żeby nie gadać tylko o braciach Madden :D
    Bo mój ulubiony jest Billy oczywiście :D Najnajnajnaj... no fajny po prostu ^^ proszę o jakieś wasze uwagi (bo coż... muszę niestety z łezką w oku powiedizeć, że Billy zbrzydł ostatnio :( za czasów "lifestyle..." wyglądał ładniej) i opinie na temat mojego Williama Georga 'Billego' Martina; -)
  • k!d

moze i zbrzydl ale za to piosenki sa coraz dojrzalsze i lepsze, a zreszta kogo to obchodzi jak oni wygladaja :|; )

ich ostatnia plyta jest spoko :]
  • Anonim

mnie obchodzi:D
    i MAsz rację Billy jest poporstu piękny!!!!;))))))))))))
    NAjbardziej mi sie podoba w teledysku tym o którym pisałaś^^ aj
  • CuRsEd

Mi własnie Billy spodobał si pierwszy:) ale było to jaieś dwa lata temuu.. teraz przeżuciłam sie na kogoś innego;] ale uważam że Bily jest słodki:)
  • Kendi.

POtwierdzam jest really cuteeeee
  • olgu

hej, to, ze ja tutaj zakladam tematy o blizniakach, to nie znaczy, ze innych nie lubie; )
    Billego lubie bardzo. Paula tez. I nawet Chrisa, choc na poczatku, jak tylko doszedl nie moglam sie do niego przekonac. Ale teraz przepadam za Chrisem-Marchewka; )
  • k!d

zara czy wogole wiecie o czym oni spiewaja i jaki rodzaj muzyki bo zachowujecie sie jak nastoletnie gowniary :))

bez urazy; )
  • Nimrodel

A Ty zachowujesz się jak stara pierdoła mimo, ze zapewne nie jesteś od nich wiele starszy. Mają prawo mówić co chcą jeśli to nikogo nie krzywdzi. Mamy wolność słowa.
    I sądzę, że skoro są takimi fankami wiedzą o czym GC śpiewa.
  • olgu

dzieki za poparcie. co do opinii k!d to moze to tak wygladac, ale w moim przypadku tak nie jest. Ja jezeli lubie jakas kapele, to oczywiscie na 1 miejscu stawiam muzyke, ale musze przyznac, ze image kapeli tez jest bardzo wzny. Fajni ludzie= fajna kapela. nie pasuje, to tu nie zagdladaj,
  • Minesweeper

billy jest spoko :} fajnie pogrywa na gitarce i w ogole, a wiecie kto śpiewa w gravity girl? bo ja słyszałam że billy właśnie x_x
  • k!d

jak sie obuzyli :|

skoro jest wolnosc slowo to czemu krytykujecie to co powiedzialem :))

????????
  • k!d

a poza tym mowie jak jest

u mnie na osce dzieci(dziewczynki w wieku 10 lat) zachwycaja sie ktory jest ladny :] z GC
  • olgu

nie, no bez przesady,...
  • k!d

moze i jestem troche uprzedzony; ) ale nie nawidze takego zachowania :|

jak kogos urazilem to przepraszam :))))))
  • Nimrodel

Mamy kraj demokratyczny co oznacza, że sa rządy większości, a mniejszości sa pogardzane. Jeśli chodzi o życie prywatne to znajduję się w mniejszości chociażby ze względu na wiarę, więc wiem jak to jest.

Wiec - k!d - masz pecha.... Moje zachowanie może Ci przeszkadzać, ale nie obrabiaj wszystkich bo możesz zostać pogryziony albo cuś :P
  • CuRsEd

oHo, fajnie na każdnym gronie cos sie dzieje;] może tak, skore nalezymy do tego samego grona nie będeziemy sie kłócić, wyzywac, krytykować tudzież obrażać;]
    jak ktos chce to przecie można sie pozachwyca czyimiś walorami na forum z różnymi ludźmi;] ale i tak przede wszystkim zespołu sie słucha a nie ogląda;]
  • k!d

nic dodac nic ujac :]
  • k!d

oj nimrodel piszesz a sam/a nie wiesz o czym na poczatku mowisz ze moga mowic co chca, a jak sam cos napisze to sie za przeproszeniem wpierdzielasz ze jestem ...... ,

a propo mniejszosci, nie bede taki sam jak polowa spoleczenstwa chyba ??

Gusia -> nic dodac nic ujac :)
  • Anonim

loop jeszcze się nie wkręciłam w to co tutaj piszecie ..ale powiem Wam..Billy jest świenty; D no. hocciaż..Wy już to wiecie :P
  • CuRsEd

=) Billy dobrze gra na gitarce, nie wymiata ale jest ok, o_O i umie zrobuć sobie sam makijaż;]będem oryginalna:)
| |

Billy,Benji, Joel, Paul => pop-punkowe brzmienie. To właśnie Good Charlotte. słuchasz, lu...

Fotki

Miejsca grona (0)