-
Umierający zazwyczaj mówi prawdę
Na stronce --> http://www.RasTakLane.xx.pl <-- dwa pojazdy po.. a sami se zobaczcie:P Mi się podobało -
-
Udało się:P
Jeszcze tylko info..
Klikamy prawym i bierzemy zapisz jako -
KuFel
-
-
e(L) Papino
Ty chyba cziowieku masz jakis problem ze soba!!!! kompleksów widze Ci nie brakuje!!!!!! -
Wiesz co.. śmieszny jesteś
Może miałbyś rację.. gdybym miał z tym czymś więcej wspólnego niż to że wiem kto to nagrał.. ale cóż.. zawsze trafi się ktoś kto wie lepiej.. -
e(L) Papino
-
-
Wspaniala i Boska Ruda
popieram Papina,to po co to zamieszczales?? jak ktos to nagral to niech bedzie na tyle odwazny,zeby sam to zamieszczal a nie nagral i zgrywa kozaka bo sie plecami zaslania a sam na ten temat<poza super-extra-cool-mlodziezowa i zajebiscio hip hop'owa piosenka> nie ma nic do powiedzenia -
Ruda.. zamieściłem coś co i tak już dużo luda słyszało.. i nie widzę w tym niczego złego.. a poza tym ten kto to nagrał w różnych innych miejscach to zamieścił
Gdyby o mnie coś takiego nagrali to pewnie bym się o to wkurzał.. ale zastanowiłbym się czemu nagrali.. może on też powinien? -
Wspaniala i Boska Ruda
to Ci teraz cos kurwa powiem :
pytalam ostatnio kolege tego wielkiego hip hop'owca,po co to nagral,za co go tak nie lubi i zjezdza<Dejneke>,i czy kiedykowliek z nim gadal,ze ma powod do nienawisci ?? <jak ja z Dejneka nie gadalam nigdy to tez za nim nie przepadalam,ale pogadalam z nim i okazalo sie,ze wcale nie jest beznadziejny,a wrecz przeciwnie> Wiesz co jego kolega mi odpowiedzial ?? ze ten wielki i utalentowany ''muzyk'' nigdy z nim nie gadal i ,ze tak poprostu go nie lubi bo to bo tamto !!! myslisz,ze to dobry powod do takich zjazdow ?? teraz niech oni sie zastanowia po chuj to zrobili ?? zeby pokazac wszystkim jacy sa fajni i zajebisci ?? nie wydaje mi sie,bo tym tylko dowodza swojego niskiego intelektu i zacofania psychicznedgo,sluchalam tych piosenek i szczerze mowiac nie roznia sie niczy m od siebie poza podkladem,iloscia ''nie nawidze go'' czy ''boje sie go'' i moze kolejnoscia ''rapowania''. i to jest moje zdanie na ten temat,wiec nie mow mi,ze oni na pewno maja powod do zjazdowania go w ten sposob,niech mu w szkole powie co i nim mysli a nie w pioseneczkach,jak by byl taki mocny tak by zrobil -
Marcin
no dobrze Peter mowisz, tak dla ogolnej wiadomosci to ja to nagralem i nie jest to ruda szmato hiphopolo malolatów, tylko spontan 2 mlodych ludzi, a poza tym jestem docieniony w gronie hiphopowcow i prawdziwe nagrania masz na http://www.donneron.xx.pl , wracajac do deyneki to on wlasnie rznie ludzi za plecami ale sam nic nie powie i po to sie cos takiego nagrywa, wiesz szczerze to jest sie z czego polewac chociazby z tego ze takie chuhro sie wozi<lol> -
Marcin
widze kolejny opis madrej rudej 1sza sprawa czemu sama sie mnie o to nie spytalas 2ga sprawa to ten wielki kozak deyneka mial mnie bardzo skocic (podobno mialem sie znalezc w szpitalu <lol>) 3 sprawa ten wielki kozak mial wielkie ale do kumpla z ktorym nagrywalem kolejny <lol>(tez mu tego nigdy prosto w oczy nie powiedzial) dlatego jednoscia glosow stwierdzilismy ze warto sie posmiac, dziwne, teraz gangster ktory tak bardzo mial nas bic siedzi cicho i sie nie odzywa... hmmm... zastanawiajce<lol> a wracajac spojrz na siebie... nie znasz mnie a oceniasz... hmmm... przed chwila najezdzalas na takie zachowanie dziwne<lol> zalosna jestes -
Marcin
widze kolejny opis madrej rudej 1sza sprawa czemu sama sie mnie o to nie spytalas 2ga sprawa to ten wielki kozak deyneka mial mnie bardzo skocic (podobno mialem sie znalezc w szpitalu <lol>) 3 sprawa ten wielki kozak mial wielkie ale do kumpla z ktorym nagrywalem kolejny <lol>(tez mu tego nigdy prosto w oczy nie powiedzial) dlatego jednoscia glosow stwierdzilismy ze warto sie posmiac, dziwne, teraz gangster ktory tak bardzo mial nas bic siedzi cicho i sie nie odzywa... hmmm... zastanawiajce<lol> a wracajac spojrz na siebie... nie znasz mnie a oceniasz... hmmm... przed chwila najezdzalas na takie zachowanie dziwne<lol> zalosna jestes -
Grono.Net
Mozesz napisac kogo zaliczasz do tej grupy BB ?tak pozatym nazywasz go pozerem a sam siebie z niego robisz sam fakt ze to tu zamiesciłes jest pozerstwem Cos ci stary ten spontan nie wyszedł!!!czepiasz sie kogo nie znasz dziwny jestes !! -
Podobno każdy powód jest dobry.. a jak widzisz miał powód do nagrania.. -
Wspaniala i Boska Ruda
no dobra,jak chcesz sie teraz klocic to ok Wielki Don Corleone. sorry,ze pobrazilam uczucia wielkiego tworcy hip hop'owego,ale nie wydaje mi sie,zeby to bylo doceniane bo to wcale dobre nie bylo,tak jak ta zajbista piosenka o nauczycielach<chyba,ze to nie Ty to loz ziooom>.i wracajmy do oceniania ludzi ktorych sie nie zna,mowisz,ze ja to robie a sam tego nie robisz?? od razu od szmat mi wyjezdzasz?? wiesz ja tez moglabym Cie nawyzywac,ale jak juz njapisalamjestes malo inteligentny i zacofany,a ja taka nie jestem wiec tego nie zrobie<gula skacze??>. Co do Dejneki to moze i Cie rznie za plecami,to czemu nie podejdziesz i mu tego nie powiesz tylko ''nagrywasz'' takie fajne piosenki ?? moze pojdziesz i mu to powiesz a nie sie bawisz w artyste ?? teraz czekam na Twoj pojazd,bo jak sie domyslam na p[ewno dostane,bo jakim prawem jakas panna Cie moze krytykowac,prawda?? i do tego w takiej sprawie ?? o nie,ta zniewaga krwi wymaga,wiec czekam,i od razu uprzedzam,nie odpisze na texty typu Ty szmato,dziwka etc etc,tylko licze na cos madrzejszego i wymagajacego wysilenia szarych komorek.
A co do Ciebie Piotrek to ... nie bede pisac,bo nie chce,zebys mial sie i Ty na mnie obrazic i od szmat wyzywac tak jak Twoj ziooomus -
Marcin
Ziomus Petera mówi otwarcie, że to co zostało nagrane to maksymalny spontan, ktorego sie nie wstydzi, styl - specjalny( to nawet nie miał być rap ), sprawa pierwszozedna nie jestem wielki don, tylko po prostu Don Neron, tak mnie nazywaja tego juz nie zmienie, a co do ogolnego tematu, jedno pytanie, skoro taki gangster to czemu nie podejdzie?? to nie mialbyctaki zwykły pojazd(wtedy bym sie nie przedstawił) to jest prowokacja, bo skoro jest taki wielki, to jedno pytanie czemu nawet tego nie skomentował?? wiesz czemu, bo jego byla sama sie z niego smiala dokłądnie z tego z czego my sie smiejemy w tych kawałkach, ja to wysłałem do kazdego, kazdy wiedział kto z kim i kiedy, a on hehe gdyby nie jego była panna to nawet bym nie wiedział ze tak o mnie mowil, czyli cos na zasadzie "sluchajcie, ale nikomu nie mowcie", tak z drugiej strony moze myslał że tym jej zaimponuje, nie wiem dla mnie to smieszny czlowiek i nie mow ze jest inteligenty, inteligenty czlowiek to ten ktory sam potrafi sie obronic, tak jak ja nie pozwoliłbym na to, aby mojego honoru bronił Peter, a poa tym watpie zeby deyneka nie zajzał do tego forum:>:> -
e(L) Papino
pytanie bylo kogo nazywasz BB czlowieku!!?? i czemu obrazasz wawrzyszew i Legie w tym swoim freestajlu?? -
Marcin
wsłuchaj sie w słowa czlowieku, nie obrazam wawryszewa, a tymbardziej legii!! napisałem ze w takich jak on siła kibiców niska:> wsłuchaj sie uwaznie a unikniesz nowych kłótni, a bb kto wie ten sie dowie, zreszta kazdy kto jest b.boysem sam wie, ale co jak co, bb to bb i do nich nic nie mam nawet taki typ jak Alex, potrafił podejsc i sie spytac ocb, nie napieprzał za plecami jak deyneka, a wiesz czemu!? BO MA JAJA!!