Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Drl :)8<-<

Jak wam się podoba Feel good-jak dla mnie ,oprócz ''Draculi''to ich najlepszy kawałek...!
  • też uwielbiam ten kawałe, jest super!!
  • Anonim

może być.
  • mru

jak dla mnie - na 4 (w skali sześciostopniowej)
    wolę Draculę:)

Lubię jeszcze Tomorrow comes today.To jedna z piosenek której mogę słuchac w kółko i dopiero po godzinie orientuję się że można byłoby zmienić na coś innego:)
  • Yerzu

swieta prawda, tomorrow rzadzi:)

feel jest swietne, zreszta cala plyta trzyam wysoki poziom.
  • Anonim

z nowej plyty swietny jesat tez kawalek: every planet we reach is dead
  • Emtebe

A dla mnie rządzi "Feel Good Incorporated,", bo jest łatwe do zagrania na gitarze; -)

A może ktoś zna tak ogólnie tłumaczenie tego kawałka?...
  • Anonim

http://www.teksty.org tam jest odnosnik do tlumaczen. Feel Good jest naprawde swietna piosenka. Łaczy w sobie rozne sciezki, dzwieki i co tu ukrywac. ma w sobie duzo nowych rzeczy. oryginalne; ) z tomorrow tez tak mam. tylko ze mnie wczesniej budzi siostra. nie lubi sluchac jednej piosenki 24h; P
    zrobili tez swietny teledysk do feel good inc. jest taki klimatyczny ^^ aw... x3
    ale to zalezy od gustu...

Teledysk jest genialny...zwłaszcza motyw nieba i gostka grającego na gitarze,siedzącego na tym...czymś z wiatrakiem w każdym razie:)
  • Yerzu

tak , teledysk naprawde swietna sparawa, rzadko ma sie okazjec zobaczyc tego rodzaju i tej klasy wideoklip
  • mru

Boże.. ten "gostek" to Noodle, bodajeże trzynastoletnia azjatycka członkini zespołu...
  • Yerzu

13 to chyba ona nie ma...... dokladnie nie wiem musze sprawdzic
  • Yerzu

noodle czyli Miho Hatori...........:):) no a ona nie ma 13 lat:)

w takim razie zmieniła fryz!

;p
  • Yerzu

murdoc chyba napisal ta biografie noodle ze ma 11 lat i takie tam:)
  • mru

a i owszem, nie ma 13.... :) to znaczy, ta "prawdziwa", czyli, jak mowicie, Miho Hatori nie ma 13...:)
  • Yerzu

zespol ma fantazje:)
| |

Grono dla fanów Gorillaz Grono dla miłosników postaci rysowanych przez Jamie Hewletta Grono dla ...

Fotki

Miejsca grona (0)