-
Drl :)8<-<
Jak wam się podoba Feel good-jak dla mnie ,oprócz ''Draculi''to ich najlepszy kawałek...! -
★
-
Anonim
-
mru
-
-
Lubię jeszcze Tomorrow comes today.To jedna z piosenek której mogę słuchac w kółko i dopiero po godzinie orientuję się że można byłoby zmienić na coś innego:) -
Yerzu
swieta prawda, tomorrow rzadzi:)
feel jest swietne, zreszta cala plyta trzyam wysoki poziom. -
Anonim
z nowej plyty swietny jesat tez kawalek: every planet we reach is dead -
Emtebe
A dla mnie rządzi "Feel Good Incorporated,", bo jest łatwe do zagrania na gitarze; -) -
-
Anonim
http://www.teksty.org tam jest odnosnik do tlumaczen. Feel Good jest naprawde swietna piosenka. Łaczy w sobie rozne sciezki, dzwieki i co tu ukrywac. ma w sobie duzo nowych rzeczy. oryginalne; ) z tomorrow tez tak mam. tylko ze mnie wczesniej budzi siostra. nie lubi sluchac jednej piosenki 24h; P
zrobili tez swietny teledysk do feel good inc. jest taki klimatyczny ^^ aw... x3
ale to zalezy od gustu... -
Teledysk jest genialny...zwłaszcza motyw nieba i gostka grającego na gitarze,siedzącego na tym...czymś z wiatrakiem w każdym razie:) -
Yerzu
tak , teledysk naprawde swietna sparawa, rzadko ma sie okazjec zobaczyc tego rodzaju i tej klasy wideoklip -
mru
Boże.. ten "gostek" to Noodle, bodajeże trzynastoletnia azjatycka członkini zespołu...
-
Yerzu
-
Yerzu
-
-
-
Yerzu
-
mru
a i owszem, nie ma 13.... :) to znaczy, ta "prawdziwa", czyli, jak mowicie, Miho Hatori nie ma 13...:) -
Yerzu