-
z očmi zastrtimi od dolgih sanj
czesc,ja tu nju jestem :)
wrocilam wlasnie z Beskidu Niskiego, Wysowa konkretnie - tyle wam powiem, ze bosko, pieknie, w sam raz na gorskie lenistwo, bo napewno nie na hardkory.
-
sebek
-
jedyna droga - waska sciezka
-
Suyia
-
-
jedyna droga - waska sciezka
he Ty to ja wiem ze bylas:) nawet ze mna bylas i nie ze mna:)roznie to bywalo. ale ja pytam czy komus jest znane to miejsce(komus poza nami) -
Suyia
-
wróbelek
ja bylam w nowym lupkowie-jedna noc tam spedzilam,z tego miejsca w zeszle wakacje rozpoczynalam moj rajd po bieszczadach z kumpela.oczywiscie niebieskim szlakiem granicznym. -
Suyia
-
z očmi zastrtimi od dolgih sanj
-
Anonim
a ja na niemcowej byłam w wakacje:)) czy to tam jest takie fajne schronisko przyjazne i malutkie? czy mi sie cos pomieszało? -
wróbelek
w nowym łupkowie spałam w szkole-był to jedyny nocleg nie namiotowy podczas tamtej wyprawy -
u.
niemcową mam juz za sobą, ale o Łupkowie mowicie w takich superlatywach, ze postaram sie chyba zapoznac z tym miejscem osobiscie przy najblizszej okazji :) -
Marud
A ja tez bylem latem wbeskidzie niskim schón najbardziej mi sie spodobala miejscowosc Bartne
wiekszosc domów to stare chyze tak jakby akcja wisla tam nie dotarla jest super klimat do tego na skraju Magurskiego Parku Narodowego
spalismy w namiocie i gospodarza na podworku za free
fajnie bylo facet mial pare konikow ktore popoludniu chodzily po podwórku przygryzajac trawe rano ciekawskie przyszly do nas i jak gotowalismy sniadanie to wkladaly swoje pyski prawie do garnka to bylo bardzo mile a wogóle wies jak z bajki polecam wszystkim -
kasica
Ech tez w Niskim ostatnio bylam... dwa tygodnie temu trzeba bylo jednak wrocic po tygodniu na Polanach Surowicznych... ech co to bylo za zycie...
ech...
te pagóry zasniezone, co do nieba siegaja zanim dojdzie sie na szczyt i te doliniska wyludnione, drzewa oblepione sniegiem... jejejjj -
mikra
polany surowiczne - rozumiem ze u styków - albo elektryków jak kto woli ..... w sensie w chatce studenckiej - fajna taka chata jet jeszcze w ropiance - chatka Malucha sie zwie - klimtyczne miejsce
-
kasica
mhmmmm, dokladnie tak - bardzo fajnie u elektrykow jest :)
a z maluchem to moi rodzice chodzili hehehe, moze zajrze tam kiedys z nimi.
jezeli juz o chatkach mowa - w moim rankingu prowadzi kurnytowa w Gorcach... :) -
Anonim
gdzie to jest? bo w gorcach sie dobrze orientuje, ale akurat o tym nie slyszalem? ja natomiast polecam schronisko na skalce i oczywiscie hawiarska [choc ostatnio cos mniej] :) -
kasica
jezeli polecasz hawiarska, to Ci sie w kurnytowej spodoba :) to chatka, ktora prowadzi ten sam wlasciciel, ale nie przez okragly rok. poza sezonem trzeba sie dogadywac. jest polozona na zachod od hawiarskiej w nastepnej dolince - na mapie compassu widac ja dokladnie.