-
Ania
gdzie jedziemy na wakacje?
rozplynmy sie przez chwile nad letnimi wojażami... hmmmmm ?
w ramach zaostrzania apetytu :D -
Anonim
....na południe marsz!!! ja planuje połazic po beskidach ...no i babcie bardziej na pólnoc odwiedzić; )
pozdrawiam!!! -
miichall
-
Marysia
-
-
ewa-a.
Tatry Słowackie, tym razem wNovej Lesnej stacjonuję...sierpnień, pierwsza połowa.
Do zobaczenia na szlaku może?;) -
Grono.Net
a ja w biesy.... juz za mniej niż miesiąc. szkoda że niewiele połaże... :// ale i tak się cieszę.
-
Achttamar
Tylko i wyłącznie Bieszczady :) Dopiero pod koniec sierpnia ale jednak :) I już się ciesze :) -
Anonim
-
puchatek
chcialbym pod koniec sierpnia w taterki - albo polskie albo slowackie... a czy sie uda - kto to wie... -
Piter
-
Anonim
-
josip_broz_tito
wyjatkowo w tym roku w gorki dopiero we wrzesniu - Ziemia Klodzka i Jeseniki oraz ich pogorza (trzeba w koncu trzasnac pozostalosci Korony Sudetow:P) -
Karola
ja równiez we wrześniu jade sobie w Bieszczady
a dokładniej do Przysłupa. -
a*
A ja oczywiście cały sierpień w Tatrach - jak zawsze od nie wiem ilu lat :) -
Petro
teraz to ja jeszcze nie wiem. ciekawsze od tego grona pewnie będzie powakacyjne: "realizacja procentowo-jakościowa planu letniego"; -) -
kulka :)
co zaplanuję musi się udac;) moze tatry słowackie, a potem gdzies nizej... jak milo o tym pomyslec :) -
Ania
i wŁaŚnie po to wkleiŁam ten temacior :D ...
bo podobno Życie skŁada siĘ z maŁych przyjemnoŚci :] -
Anonim
Najpierw Beskid Wyspowy, a potem jak się da to bezpośrednio na wędrówkę w Kakonosze :D -
Anonim
a ja w przeciwnym kierunku do wszystkich - jak najdalej od gór... żebym na zimę z nową ochotą po nich chodził :D -
Mysza
w Sudety z druzynka :). Pierwszy raz tam bede ale juz mi sie podoba jak czytam przewodniki - to w lipcu
a pozniej tez gdzies w gory we wrzesniu Bieszczady, Beskidy... jeszcze nie wiem, najpierw musze zasluzyc (czyli na studia sie dostac :/ )
Kocham gory, nie przezylabym roku bez wedrowki po dzikich szlakach, bez nocy w namiocie lub jakims klimatycznym schronisku - np. Otryt, Zavizan, Koliba, Rawka... pachnacych lasow, zielonej kosodrzewiny, ostrych turni, tajemniczej mgly i niesamowitych widokow kiedy juz wejdzie sie na szczyt
ale sie rozmarzylam... :)