-
Anonim
Ekonomia - czyli piątkowe męczarnie :P
17 listopada mamy kolosa(opisowego), ktoś szykuje jakieś pomoce naukowe? jak tak to miło jakby się ten ktoś podzielił swoim dziełem i wlepił to na naszą pocztę; )
pozdro -
Anonim
Wrzuciłam na naszą pocztę Ekonomie, brakuje tam tylko 1 i ostatniego wykładu, więc jeżeli ktoś może niech dopisze -
Anonim
No to jak dokończy ktoś tą ściąge, bo ja i tak już dużo napisałam teraz czekam na Was...:) -
Anonim
ja dałem na gp2005 co ja napisałem. tam jest chyba pierwszy wykłąd + coś dalej więc z tego można uzupełnić pracę Pauliny. a ostatni to może ktoś przepisze? w sumie tam ejst sporo wykresów. może rano to jakoś przepiszę szybko i kleję i zostanie tylko opracowanie wszystkiego i bedzie git. -
-
Anonim
No niestety Michał w tym co napisałeś niema nic nowego, czego niema u mnie, no może poza pojęciem KONKURENCJI a pierwszy wykład był o ekonomii, mikro i makro. -
Anonim
jak wrócę z PW to wkleję na gp2005 pierwszy wykład bo powoli przepisuję -
Anonim
mam pytanko i może ktoś ma lepsze <przyjemniejsze> info na ten temat niż Aśka. czy moja grupa ma później ćw. po jutrzejszym wykładzie?; )
nie chce mi się na nie iść tak ogólnie :P -
aaa zuzia
ja nic nie wiem na ten temat ale nasza gr jest jakoś do przodu z materiałem ,więc może dałoby sie coś go poprosić.. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
aaa zuzia
wyniki były w ptek ale nam nie chciało się na nie iść.. psiałam do niego maila żeby je dał bo podobno ma byc jutro jakaś poprawa... ale nie dopowiedział.. ja tam jutro żadnej poprawy nie będe pisać -
Anonim
Gdyby ktos byl w posiadaniu sciag na jutrzejszego kolosa to milo by bylo gdyby je wrzucil na maila:) A tak poza tym to ten kolos bedzie wygladal tak jak pierwszy tzn ze beda a,b,c,d czy beda pytania otwarte? Ktos cos wie? -
aaa zuzia
-
Anonim
-
Anonim
Tylko czy ktos wogule ma jakies ciagi. Mam nadzieje ze ktos taki sie znajdzie i czym predzej poda je na maila:) -
fghjoiuy
kto wie jak sie nazywa i kiedy bedzie babka od ekonomii albo ma do niej jakis kontakt to prosze, aby sie taka informacja pochwalil. -
inż. Karolina.