-
fghjoiuy
moglby ktos zeskanowac cwiczenia 6 i 7 z tej madrej ksiazki i wrzucic gdzies ? -
fghjoiuy
oj jaka literowka z samego poczatku :P gleboznawstwo oczywiscie mialo byc :] -
Em.
-
CieŃ
Ja mam temat 10 z glebek. Jak wrócę do domu to wrzucę.
Tabelka została oceniona na 3pkt/ 4
plus jeden pkt za mapkę ( nie ta glebowo rolnicza tylko ta druga?)
Mapka jest robiona na brudno ale się da doczytać.
W tabelce punkty są ucięte za to, że napisaliśmy niecałkowita zamiast np. średnio głęboka etc. reszta definicji jest dobra. Jak dojadę do domu to wrzucę jedno i drugie.
-
-
Gosia
czy ktoś może przepisał swoją tabelke z ćwiczeń z gleb do worda?? jeśli tak niech prosze wrzuci na maila :)
i mam pytanie jak jest łąka to co piszemy w kompleksie? nic?
i poszukuje kogoś z zestawem 1! :) -
CieŃ
http://www.sendspace.com/file/dkx4l...
Pod tym linkiem macie moją mapę i tabelę - ćwiczenie 10.
Jeżeli będziecie mieli problemy z rozczytaniem dajcie znać to przepiszę (wersja na brudno - tylko dlatego mi się jeszcze zachowała; ] )
W glebce 3, 4, i 5 zamiast niecałkowita powinno być coś innego np. średnio-głęboka. Reszta powinna być dobrze; ] -
iga.
ja mam pytanie... czy u Was w tabeli w drugim wierszu sa odkrywki 2, 7 a w trzecim 8, 9, 5, 3?
bo na mapie ktora dostalismy linie typow gleb sie nie zgadzaja sie z tabela. poprowadzone sa tak ze odkrywki 2, 5 sa razem, wiec wedlug tego 5 nie moze byc razem z 8, 9 i 3... co z tym zrobiliscie? -
Kasia
-
Gosia
juz doczytałam że ma: 1z, 2z, 3z :)
tylko nie wiem jak skąd sie je oznacza? -
elecho
mogę wrzucić swoją mapę glebowo-rolniczą z zestawu 10, zrobiona jest w cadzie więc można łatwo pozmieniac to i owo -
fghjoiuy
-
elecho
-
pavio
-
elecho
-
Aga H:)
-
pavio
-
krezka
>Aga H:) napisała:
>czy droga ma byc na zielono czy na czarno?
mapa glebowo-rolnicza: drogi się nie zaznacza... tak jak lasów. zaznacza się barwą tylko to co ma kompleksy -
Gusialicious
-
i,
-
Kasia
ja mam na kompie zestaw 6 podaj mi mala albo sie skontaktuj jakos ze mną.