Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • CubuS

Pytanie, czy ktoś ma kompletne podkłady do tarchomina? A dokładniej do tematu wisły? bo w tym co było na serwerze brakuje kilku rastrów :/
  • Mati

cos jest na mailu grupy 2giej ale nei wiem czego Ci brakuje, wiec musisz sobie sam zobaczyc...
  • i,

druga grupa to teren augustowki, w poblizu trasy siekierkowskiej...
  • Anonim

skleiłam Tarchomin i rzeczywiście brakuje tematów z Wisły, trzeba będzie się w czwartek upomnieć.
  • Aga H:)

a czy moze wrzucił ktos gdzies tarchomin?
  • krezka

Reaktywacja, bo to urp i podkłady:

podkłady na urp - Wola i Powiśle.
    Za duże by przesłać mailem, więc wrzuciłam na stronę:
    http://gp.nonam.eu/index.php?adres=...
    Do Woli jest też "instrukcja" jak odczytywać oznaczenia plików.
    Alternatywne źródło plików: http://odsiebie.com/pliki.html?dir=...

Pozdrawiam :)
  • Em.

ma ktoś może połączone już podkłady terenu "wiejska" i chciałby się podzielić??
  • i,

nie wiem czy widzielisie maila... ze przeglad u Judyty jest za tydzien i jest oceniany...; ]
  • Karo.

bosko! :]
  • inż. Karolina.

hehe osobę która na tego maila odpisała informuję że jesteśmy już na semestrze VI a nie IV :P
    to sie bierzcie do roboty! :)
  • Em.

o kurde :P no to ma ktoś te podkłady ? :P przydałoby się chociaż teren zobaczyć.
  • inż. Karolina.

hej;)
    wiadomosc dla grupy piatkowej a konkretnie do Agi H, Klemensa i Mateusza. zgodnie z tym co bylo powiedziane, my tez mamy przeglad. co to oznacza? mamy miec wydrukowane takie rzeczy: inwentaryzacja plus waloryzacja i ustalenia ze studium. moze byc na jednym arkuszu jesli bedzie wszystko widac. moze byc nawet wydrukowane czarno-biale i pozniej recznie pokolorowane. aby mozna bylo okiem ogarnac wszystko a nie na kompie przesuwac co chwile w cadzie. wszystko na 1:1000.
  • ...:::AKDIL:::...

>i, napisała:
    >nie wiem czy widzielisie maila... ze przeglad u Judyty jest
    >za tydzien i jest oceniany...; ]

a kto to Judyta???? jestem w czw grupie 17:00 ! to nas dotyczy??? :O i z czego bedzie przeglad jesli tak?
  • Marzii

>...:::AKDIL:::... napisała:
    >>i, napisała:
    >>nie wiem czy widzielisie maila... ze przeglad u Judyty
    >jest
    >>za tydzien i jest oceniany...; ]
    >
    >a kto to Judyta???? jestem w czw grupie 17:00 ! to nas
    >dotyczy??? :O i z czego bedzie przeglad jesli tak?

bueeehehehhehehehheheheh
    judyta to nasza prowadzaca, mamy juz z nia trzeci projekt xD
    a co bedzie na przeglądzie było powiedziane na korekcie, a teraz jest na meilu
  • pavio

czyli że tak od razu, na początku semestru mamy mieć coś zrobione?:D ten przegląd to taki obowiązkowy? ciężko będzie cokolwiek przygotować; ]
  • Marzii

no to jest po to żeby zobaczyła czy byliśmy w terenie, i czy to nanieśliśmy na mapkę i czy generalnie wiemy co chcemy robić, Myślę,że skłonila sie ku temu jak zobaczyla, jak nieudolnie składam podkłady do druku dopiero i jak mało osob było ostatnio xD
  • Em.

czy inwentaryzacje do wszystkich terenów są dostępne? chodzi mi o teren "wiejska".
  • Kaś

czy ktoś z projektowania na 17 zrobił może skrupulatne notatki co teraz robimy? :) jeśli tak, to czy byłby tak miły i podzielił się z nami wszystkimi? :)
  • mrowkazet

ja chyba większość zanotowałam, przepiszę to do worda i wyślę pod wieczór :)
  • mrowkazet

wysłałam na maial gr.1 i gr.3
  • 1
  • 2
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)