- 1
- 2
-
CubuS
Pytanie, czy ktoś ma kompletne podkłady do tarchomina? A dokładniej do tematu wisły? bo w tym co było na serwerze brakuje kilku rastrów :/ -
Mati
cos jest na mailu grupy 2giej ale nei wiem czego Ci brakuje, wiec musisz sobie sam zobaczyc... -
i,
-
Anonim
skleiłam Tarchomin i rzeczywiście brakuje tematów z Wisły, trzeba będzie się w czwartek upomnieć.
-
-
Aga H:)
-
krezka
Reaktywacja, bo to urp i podkłady:
podkłady na urp - Wola i Powiśle.
Za duże by przesłać mailem, więc wrzuciłam na stronę:
http://gp.nonam.eu/index.php?adres=...
Do Woli jest też "instrukcja" jak odczytywać oznaczenia plików.
Alternatywne źródło plików: http://odsiebie.com/pliki.html?dir=...
Pozdrawiam :) -
Em.
ma ktoś może połączone już podkłady terenu "wiejska" i chciałby się podzielić?? -
i,
nie wiem czy widzielisie maila... ze przeglad u Judyty jest za tydzien i jest oceniany...; ] -
Karo.
-
inż. Karolina.
hehe osobę która na tego maila odpisała informuję że jesteśmy już na semestrze VI a nie IV :P
to sie bierzcie do roboty! :) -
Em.
o kurde :P no to ma ktoś te podkłady ? :P przydałoby się chociaż teren zobaczyć. -
inż. Karolina.
hej;)
wiadomosc dla grupy piatkowej a konkretnie do Agi H, Klemensa i Mateusza. zgodnie z tym co bylo powiedziane, my tez mamy przeglad. co to oznacza? mamy miec wydrukowane takie rzeczy: inwentaryzacja plus waloryzacja i ustalenia ze studium. moze byc na jednym arkuszu jesli bedzie wszystko widac. moze byc nawet wydrukowane czarno-biale i pozniej recznie pokolorowane. aby mozna bylo okiem ogarnac wszystko a nie na kompie przesuwac co chwile w cadzie. wszystko na 1:1000. -
...:::AKDIL:::...
>i, napisała:
>nie wiem czy widzielisie maila... ze przeglad u Judyty jest
>za tydzien i jest oceniany...; ]
a kto to Judyta???? jestem w czw grupie 17:00 ! to nas dotyczy??? :O i z czego bedzie przeglad jesli tak? -
>...:::AKDIL:::... napisała:
>>i, napisała:
>>nie wiem czy widzielisie maila... ze przeglad u Judyty
>jest
>>za tydzien i jest oceniany...; ]
>
>a kto to Judyta???? jestem w czw grupie 17:00 ! to nas
>dotyczy??? :O i z czego bedzie przeglad jesli tak?
bueeehehehhehehehheheheh
judyta to nasza prowadzaca, mamy juz z nia trzeci projekt xD
a co bedzie na przeglądzie było powiedziane na korekcie, a teraz jest na meilu -
pavio
czyli że tak od razu, na początku semestru mamy mieć coś zrobione?:D ten przegląd to taki obowiązkowy? ciężko będzie cokolwiek przygotować; ] -
no to jest po to żeby zobaczyła czy byliśmy w terenie, i czy to nanieśliśmy na mapkę i czy generalnie wiemy co chcemy robić, Myślę,że skłonila sie ku temu jak zobaczyla, jak nieudolnie składam podkłady do druku dopiero i jak mało osob było ostatnio xD
-
Em.
czy inwentaryzacje do wszystkich terenów są dostępne? chodzi mi o teren "wiejska". -
Kaś
czy ktoś z projektowania na 17 zrobił może skrupulatne notatki co teraz robimy? :) jeśli tak, to czy byłby tak miły i podzielił się z nami wszystkimi? :) -
mrowkazet
ja chyba większość zanotowałam, przepiszę to do worda i wyślę pod wieczór :) -
mrowkazet
- 1
- 2