-
Dorota
cześć wszystkim :-)
Czy jest wśród Was ktoś, kto studiuje jednocześnie na SGH i GP na PW? Jak wyglada w takiej sytuacji łączenie tych dwóch uczelnii, kwestia zgrania jako tako rozkładów zajęć? Czy można jakieś przedmioty z esgiehu przepisać tutaj? Np. geografię ekonomiczną, prawo, matmę, języki, wf?
Interesuje mnie też kwestia, gdzie zaczęliście studia najpierw i kiedy poszliście na drugi kierunek? No i jak w ogóle oceniacie takie połączenie?
Wszystkie te pytania biorą się stąd, że planuję zacząć od października GP. Jednocześnie będę na 2 roku na SGH.
Jeżeli są inne osoby studiujące równolegle, niekoniecznie z SGH, to również proszę o jakieś informacje.
Pozdrawiam i dzięki,
Dorota -
Jarek
ja studiuje na III rok UW zarzadzanie i na Gospodarce I rok i do tej pory nie mialem problemu z przepisaniem przedmiotow:) - przepisali mi matme, prawo, geografie ekonomiczna, wf, informatyke jeden semestr, negocjacje:) A jezyki sa dopiero na II roku wiec nie wiem:) Jesli chodzi o zgranie planow to "jak sie chce to sie da":) jak na razie nie mialem zadnych problemow ze zmiana grupy:) Jedynym problem jaki mam to to ze czasem nie chce mi sie bo jednak 2 kierunki zajmuja troche czasu:) -
Asia
no właśnie, jak to wygląda? ja zamierzam studiować takie połączenie od pierwszego roku, jak wtedy wygląda przepisywanie ocen? -
Marysia Borewicz
===============
- NAJLEPSZA OFERTA -
===============
10.09-21.09.2010
11 NOCLEGÓW SAMOLOTEM
WYŻYWIENIE W CENIE
SUPER LAST MINUTE
PROMOCJA: 790zł/os.
--------------------------
ALL INCLUSIVE LIGHT
11.09-20/21.09.2010
WYJAZDY Z RÓŻNYCH MIAST POLSKI
CENA: 888zł/os.
MEGA PROMOCJA !!!
10.09-21.09
11 NOCLEGÓW
WYLOT: Warszawa
ULTRA ALL INCLUSIVE - ALKOHOLE 24h/dobę
CENA: 990zł/os.
*promocja ważna do wyczerpania wolnych miejsc w samolocie
BUŁGARIA AUTOKAREM
SUPER CENA !!!
ŚNIADANIA GRATIS !!!
TURNUS: 11.09 - 20/21.08
11.09 - wyjazd do Bułgarii
TERMIN POBYTU: 12.09 - 19.09 (7 noclegów)
20/21.09 - powrót do Polski
CENA: 590zł/os.
===========================
http://grono.net/forum/2493386/foru...
=========================== -