-
Ola
-
magda
Mam pytanie do starszych roczników. Warto chodzic na wykłąd(?) z informatyki? Studiuję nie tylko gp i na wykłady wolałabym w ogole nie chodzic, ale z tego co pisał ktoś wcześniej wynika ze np na histrorie architektury warto chodzic... -
CieŃ
-
magda
Dzięki za odpowiedz :) Cieszę się bo ta informatyka kłoci się z drugim moim planem. A jak z fizyką? Bo raczej też nie będę mogła chodzić -
-
Zuzia
-
A.Świetlik
Hej - powoli, ale jednak dużymi krokami zbliża się do mnie termin na jakich chcę iść kierunek studiów.
Zastanawiam się nad GP na PW, ale: nie lubię matematyki i liczenia - czy nadaję się? Jakieś tam małe, sporadyczne obliczenia wykonam, ale nie widzę się w roli siedzącego studenta i obliczania non stop różnych rzeczy. Możecie mi podpowiedzieć jakie tam przedmioty występują i na jakim poziomie? -
na pierwszym roku bedziesz miała matmę - algebre i analize, a na 4 semestrze statystykę. generalnie, jak idziesz na polibudę, to musisz się liczyć z elementami matmy - w końcu to techniczna uczelnia. Po maturze rozszerzonej nie powinnaś mieć problemów, radzę tylko dodatkowo ogarnąć pochodne, bo już to chyba nie obowiązuje na maturze.
No i co jak co, nie jest trudno tą matmę zaliczyć jak w miare chodzisz na ćwiczenia -
inż. Karolina.
generalnie z perspektywy starszych lat student nie pamięta że miał coś takiego jak matma, fiza czy informatyka. kandydaci powinni się zastanowić czy chcą tyle przyrodniczych przedmiotów raczej:) -
Jasiu
Czy mam szansę dostać się studia jeśli zdawałem matematykę i geografię na poziomie podstawowym (z obu będę miał ok. 90%)? -
Lily.
W indeksie wpisujemy liczbę godzin ćwiczeń/wykładów w tygodniu czy w semestrze?