-
CubuS
>jutro, tzn w czwartek, zostanie (mam nadzieję) ustalony termin wizyty u Alinki z wynikiem "sondażu". >Wtedy mam zamiar dopytać się o to co tu mamy w wątku powymieniane itd.
>Mam nadzieję że termin będzie na poniedziałek.
Pytanie który; ) -
-
krezka
idę w poniedziałek o 12.
do niedzieli do 24 macie czas wysyłać maile. -
inż. Karolina.
hej :D
ja wiem ze to co napisze bedzie dosc dziwne ale...
blagam powiedzcie kto jest takim hardcorem i sie zglosil do p. Szafranka i p. Kwiatkowskiej? nie ukrywam ze bardzo mnie to intryguje :P -
-
krezka
Część z was już wie, część nie, więc mówię: byłam dziś u Alinki. Niestety, jej nie było [miejsce na komentarz, który każdy sobie może dopowiedzieć]. Szafranek powiedział, że będzie w środę.
Czy pójdę w środę nie wiem. Może w czwartek. A może też to oleję?... Ok, żart. Kiedyś pójdę. Jak znajdę czas.
"...I'm still standing after all this time..." -
CubuS
I niestety sprawdziły się moje słowa co do poniedziałku; )
Aneto, wiadomo coś nowego w temacie? Czy jakieś spotkanie się odbyło czy Maciejewska nadal jest nieuchwytna? -
krezka
Zgubiłam wątek, ktoś go przykleił, a ja nie patrzę na te zielone ; )
Wszem i wobec informuję że mam iść dowiedzieć się czy zostały podjęte jakieś decyzje po świętach. Po świętach może się dowiem czegoś konkretnego, a może nie... Znowu nie zostałam dopuszczona dalej jak do pani sekretarki, i to od niej ta informacja.
"Don't you know,
I'm still standing,
better than I ever did..." -
krezka
TADADA DAM!
News miesiąca:
Byłam u Alinki. Zaakceptowała wszystko jak leci - tzn pierwszy wybór jaki umieściliście w mailu jest przez nią uznany.
Teraz osobiście radzę ruszyć się do promotorów i obgadywać samemu. Założę się bowiem, że ona z nimi nie gadała. Ktoś (Kupidura? sorry, nie pamiętam) powiedział bowiem że przyjmie ze dwie osoby, a na liście zaakceptowanej przez Alinkę jest więcej.
Nie wiadomo jeszcze też na 100% co z architekturą. Po prostu -jak wyżej. Alinka zgadza się na takie wybory, a wam radzę - załatwiajcie.
Jeśli ktoś chce zmienić coś - najlepiej w ciągu tygodnia do Alinki.
Trzy osoby mają się stawić osobiście u Alinki (nie, nie wiem kiedy ona będzie), bo nie dostarczyły mi info w terminie: Jabłoński, Szymoński, Wysocki.
Pzdr.
PS
W korytarzu gdzieś koło 146 (czy coś, nie pamiętam numerów sal) wiszą listy z tematami z zakładu teledetekcji, z informacjami kto to prowadzi etc. -
Justyna
http://www.gik.pw.edu.pl/dydaktyka/...
drukujcie karte, wypełniajcie i biegiem, bo do czwartku trzeba to oddać w dziekanacie. Nie wiem nic więcej zupełnie. Ale to chyba istotne.
http://www.gik.pw.edu.pl/dydaktyka/...
tutaj cały regulamin. -
fghjoiuy
-
Justyna
nam dzisiaj na tele powiedziała kobitka. że powinnismy to wiedzieć już od tygodnia i że o tym jest w regulaminie. No i wisi pod dziekanatem, ale nie wiem od kiedy, dzisiaj zauważyłam.. -
mrowkazet
w regulaminie piszą: 'Wydanie tematu pracy dyplomowej powinno nastąpić w przedostatnim semestrze studiów', to jakby nie patrzeć jeszcze niecały miesiąc, więc o co kaman; p -
krezka
w regulaminie jest też "Praca dyplomowa może być pracą zespołową, pod warunkiem, że udział każdego z jej wykonawców jest szczegółowo określony". A u nas nie może być pracą zespołową, pytałam. Po co ktoś miałby się przejmować regulaminem? Przecież wszyscy wiedzą, że Polacy omijają regulaminy jak mogą... [cyniczna się robię na tych studiach] -
Justyna
a pisze sie u nas praca grupowa... widac są osoby które nie wiedzą, że nie można. i można :) -
krezka
hm, jak widać wiedza nie zawsze pomaga. cieszcie się w takim razie, że Maciejewska tak naprawdę olała nasze inżynierki, bo to ona wydała kategoryczny sprzeciw pracom grupowym :)