-
Ewcia
>Kate napisała:
>>M"onika napisała:
>>dzwoniłam dzisiaj do naszego dziekanatu i........
>>dowiedziałam się , że prawdopodobnie zostaniemy jedną
>>grupa, tak jak to jest dotychczas :)
>> co do tego w której grupie będziemy to jeszcze do
>końca
>>nie wiadomo, bo trwa rekrutacja, ale Pani powiedziała mi,
>>że będziemy prawodopodobnie w grupie 3a. Ale to jeszcze
>>nic pewnego.
>
>Ugh, ten dziekanat to jakis jeden wielki pierrrrdolnik...no
>nic ja sprobuje napisac maila,hehe,ciekawa jestem czy
>przynajmniej tyle beda potrafily ogarnac:S
Ja też dzwoniłam dzisiaj do dziekanatu. Pani, z którą rozmawiałam powiedziała, że nie może nam na 100% powiedzieć, w której jesteśmy grupie, bo proces rekrutacji jeszcze się nie zakończył i nie mogą przydzielić ludzi do grup, skoro nie wiedzą, ile osób zostało przyjętych.
Nie ma sensu martwić się na zapas...będziemy mieli na to cały semestr;) Proponuję uzbroić się w cierpliwość i cieszyć feriami:)
Udanego odpoczynku Wam życzę:) -
Kate
czy wiadomo cos odnosnie planu?? ktora w koncu kolumna jest nasza? bo jak sie mozna bylo tego spodziewac odpowiedzi z dziekanatu nie dostalam:/ -
angelika
-
Kate
ej, bez kitu, ten podzial to ewidentna kategoryzacja faktu ze mamy licencjaty i trzeba nas 'segregowac', przynajmniej ja tak to widze...no,ale jesli chodzi o sam plan to nie jest zle... -
-
madża
no nie wiem... mi by zdecydowanie bardziej pasowała alfabetyczna wersja -
Kate
-
angelika
Czy ktos ma mape Miska Mazowieckiego (pdf lub papier), ktora kiedys podobno dostalismy od p. Wieczorek? POTRZEBUJE!!!!!!! -
Ewcia
Nie wiem, czy jeszcze zaglądacie na naszą pocztę, więc piszę tutaj;)
Wysłałam na gmaila kryteria oceny krajobrazu, które ustaliliśmy z p. Kupidurą. Pewnie się przyda:) -
Madzior
-
Adu
Widzę, że od bardzo dawna nikt tu nie wchodził, ale stwierdziłam, że spróbuję tu napisać...a nuż ktoś mi odpowie:)
Aktualnie jestem na licencjackich z gospodarki przestrzennej na UW, ale ni ukrywam, że magisterkę wolałabym zaliczyć na pw. Mam więc pytanie do ludzi z licencjatem, którzy się tu dostali...duża była konkurencja? Ciężko było się dostać? Czy pisaliście jakiś egzamin i czy wyglądał tak samo jak dla ludzi po inż? Bo teoretycznie rekrutacja na policencjackie odbywa się pół roku wcześniej... Orientujecie się ile było miejsc? Rozumiem, że brali pod uwagę średnią z 3 lat plus ocenę z pracy licencjackiej, czy tak? Polecacie ogólnie te studia?:P
Bardzo proszę o jakąkolwiek odpowiedz, bo niestety na stronie gik nie mogę się większości informacji doszukać:) no i informacja z pierwszej ręki jest najbardziej przydatna:)
Dzięki z góry!
Ada