Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fghjoiuy

.
  • Justyna

Hej, czy piszemy do Budzyńskiego o zamiane przedmiotów? Tzn żeby zarządzanie nieruchomościami inwestycyjnymi było w poniedziałek od 13 do 15 a zarządzanie a rynek nieruchomości od 16 do 18?
  • Nuśka;)

jestem za!
  • Anonim

obieraki są zamienione miejscami, zarzadzanie a rynek nieruchomości jest od 16.15 do 17.45
  • Marzii

czy mi sie coś pobiedronkowało, czy dziś nie ma budzyńskiego?
  • Kasia

informował juz nas 2 tygodnie temu że 22 go nie bedzie bo ma konferencje; ]
  • Marzii

znaczna pomoc zważając na godzinę :P
  • Gosia

a czy jutro jest wykład?
    bo w mailu napisał ze przesyła prezentacje i nastepny wykład za 2 tygodnie...
  • inż. Karolina.

ale ten mail to chyba mail sprzed tygodnia, tylko do Waszej grupy dopiero ten mail dotarl :P
  • Anonim

Podobno mamy ustalić kiedy chcemy pisać kolosy z nieruch.
    Ja mam taką propozycje dla osób, które chodzą na dwa obieraki z nieruch, żeby pisali najpierw kolos z zarządzania nieruch inwestycyjnymi czyli 19.04, a z zarządzania a rynek nieruch 26.04. I tak musicie pisać jedno kolokwium 19 drugie 26 (z tego co zrozumiałam) to wydaje mi się że będzie wam bez różnicy które kiedy, a takim sposobem osoby które chodzą tylko na zarządzanie a rynek nieruch nie będą musiały pisać kolosa dzień po połowinkach:) Co wy na to? Powiedzcie, że się zgadzacie:D
  • Kasia

bardzo sie z tym zgadam. choć ten 19 wcale mnie nie cieszy może lepiej 12?? czy to za wcześńie?
  • fghjoiuy

>Martuś napisała:
    >Podobno mamy ustalić kiedy chcemy pisać kolosy z nieruch.
    >Ja mam taką propozycje dla osób, które chodzą na dwa
    >obieraki z nieruch, żeby pisali najpierw kolos z
    >zarządzania nieruch inwestycyjnymi czyli 19.04, a z
    >zarządzania a rynek nieruch 26.04. I tak musicie pisać
    >jedno kolokwium 19 drugie 26 (z tego co zrozumiałam) to
    >wydaje mi się że będzie wam bez różnicy które kiedy,

moja prosba, zeby to kolokwium, ktore bedzie 26. nie bylo o godz. 16 tylko o 13 (nie wiem, ktory przedmiot jest o ktorej - jesli ten, z ktorego chcecie zeby bylo 26. jest o 16 to moglby byc wyjatkowo o 13 ? - mam 26. o 16 juz kolokwium gdzie indziej, na ktorym musze byc)

podsumowujac
    19.04 - kolos o 13 lub 16
    26.04 - kolos o 13

?

• inż. Karolina.

jak dla mnie moze byc i 12 ale to chyba najblizsze zajecia nie? generalnie mi obojetne byleby nie bylo ze nagle wszystko naraz. co do prosby blanki - mi to zwisa i moze byc jak mowisz, wiec niech sie inni wypowiedza
  • Karola.

A ja bym bardzo chciala, zeby kolos z tego czegos z rynkiem nieruchomosci byl 26 i o godzinie 16, tak jak mamy teraz z tego zajecia. Za duzo juz mi sie cos zrobilo tych kolosow, na ktorych nie moge byc, nie chce dokladac sobie jeszcze jednego.
  • fghjoiuy

PaulinA napisała:
    >dobra!
    >Budzyński napisał, że proponuje terminy 19 i 26
    >kwietnia.
    >więc teraz pytanie do osób które chodzą na DWA obieraki,
    >a nie ma nas duzo;) wypowiedzcie sie bo zdecydujemy na
    >podstawie osób które sie wypowiedziały:
    >
    >Czy piszemy 19 i 26 kolokwia, czy dwa 26 kwietnia?
    >(przypominam, ze 19 jest po połowinkach ale zawsze możemy
    >dogadac się i pisać o 16)

Gusialicious napisała:
    >19 moim zdaniem powinien byc w ogole wykluczony z pisania!
    >:P
    >
    >Ja wolę już pisac dwa 26.04 :)

ja jestem za 19. i 26. bo 26. o 16 mam juz inne kolokwium
  • Carramba:]

dla mnie obojętna jest kolejność, ale zmiłujcie się, nie dwa w jednym dniu
  • Justyna

tzn moge juz byc spokojna ze zarzadzanie a rynek nier. piszemy 26??
  • inż. Karolina.

ja tez wole dwa naraz 26.04 zeby po balu nie pisac! a material sie przenika i uzupelnia wiec jedno od drugiego nie bedzie zupelnie oderwane podczas nauki! a w tym tyg od 26 do 30.04 i tak nie ma innych kolosow. a w tyg 19 - ktorystam jest jeszcze kur i eur... ogarnijmy sie i napiszmy to naraz :)
  • Gusialicious

taaak tak! :p
  • Kasia

tak jestem za! napiszmy dwa jednego dnia. tematyka jest bardzo do siebie podobna wiec nie będzie tak cięzko :)
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)