-
fghjoiuy
-
Justyna
Hej, czy piszemy do Budzyńskiego o zamiane przedmiotów? Tzn żeby zarządzanie nieruchomościami inwestycyjnymi było w poniedziałek od 13 do 15 a zarządzanie a rynek nieruchomości od 16 do 18? -
Nuśka;)
-
Anonim
obieraki są zamienione miejscami, zarzadzanie a rynek nieruchomości jest od 16.15 do 17.45 -
-
-
Kasia
informował juz nas 2 tygodnie temu że 22 go nie bedzie bo ma konferencje; ] -
-
Gosia
a czy jutro jest wykład?
bo w mailu napisał ze przesyła prezentacje i nastepny wykład za 2 tygodnie... -
inż. Karolina.
ale ten mail to chyba mail sprzed tygodnia, tylko do Waszej grupy dopiero ten mail dotarl :P -
Anonim
Podobno mamy ustalić kiedy chcemy pisać kolosy z nieruch.
Ja mam taką propozycje dla osób, które chodzą na dwa obieraki z nieruch, żeby pisali najpierw kolos z zarządzania nieruch inwestycyjnymi czyli 19.04, a z zarządzania a rynek nieruch 26.04. I tak musicie pisać jedno kolokwium 19 drugie 26 (z tego co zrozumiałam) to wydaje mi się że będzie wam bez różnicy które kiedy, a takim sposobem osoby które chodzą tylko na zarządzanie a rynek nieruch nie będą musiały pisać kolosa dzień po połowinkach:) Co wy na to? Powiedzcie, że się zgadzacie:D -
Kasia
bardzo sie z tym zgadam. choć ten 19 wcale mnie nie cieszy może lepiej 12?? czy to za wcześńie? -
fghjoiuy
>Martuś napisała:
>Podobno mamy ustalić kiedy chcemy pisać kolosy z nieruch.
>Ja mam taką propozycje dla osób, które chodzą na dwa
>obieraki z nieruch, żeby pisali najpierw kolos z
>zarządzania nieruch inwestycyjnymi czyli 19.04, a z
>zarządzania a rynek nieruch 26.04. I tak musicie pisać
>jedno kolokwium 19 drugie 26 (z tego co zrozumiałam) to
>wydaje mi się że będzie wam bez różnicy które kiedy,
moja prosba, zeby to kolokwium, ktore bedzie 26. nie bylo o godz. 16 tylko o 13 (nie wiem, ktory przedmiot jest o ktorej - jesli ten, z ktorego chcecie zeby bylo 26. jest o 16 to moglby byc wyjatkowo o 13 ? - mam 26. o 16 juz kolokwium gdzie indziej, na ktorym musze byc)
podsumowujac
19.04 - kolos o 13 lub 16
26.04 - kolos o 13
?
-
inż. Karolina.
jak dla mnie moze byc i 12 ale to chyba najblizsze zajecia nie? generalnie mi obojetne byleby nie bylo ze nagle wszystko naraz. co do prosby blanki - mi to zwisa i moze byc jak mowisz, wiec niech sie inni wypowiedza -
Karola.
A ja bym bardzo chciala, zeby kolos z tego czegos z rynkiem nieruchomosci byl 26 i o godzinie 16, tak jak mamy teraz z tego zajecia. Za duzo juz mi sie cos zrobilo tych kolosow, na ktorych nie moge byc, nie chce dokladac sobie jeszcze jednego. -
fghjoiuy
PaulinA napisała:
>dobra!
>Budzyński napisał, że proponuje terminy 19 i 26
>kwietnia.
>więc teraz pytanie do osób które chodzą na DWA obieraki,
>a nie ma nas duzo;) wypowiedzcie sie bo zdecydujemy na
>podstawie osób które sie wypowiedziały:
>
>Czy piszemy 19 i 26 kolokwia, czy dwa 26 kwietnia?
>(przypominam, ze 19 jest po połowinkach ale zawsze możemy
>dogadac się i pisać o 16)
Gusialicious napisała:
>19 moim zdaniem powinien byc w ogole wykluczony z pisania!
>:P
>
>Ja wolę już pisac dwa 26.04 :)
ja jestem za 19. i 26. bo 26. o 16 mam juz inne kolokwium -
Carramba:]
dla mnie obojętna jest kolejność, ale zmiłujcie się, nie dwa w jednym dniu -
Justyna
-
inż. Karolina.
ja tez wole dwa naraz 26.04 zeby po balu nie pisac! a material sie przenika i uzupelnia wiec jedno od drugiego nie bedzie zupelnie oderwane podczas nauki! a w tym tyg od 26 do 30.04 i tak nie ma innych kolosow. a w tyg 19 - ktorystam jest jeszcze kur i eur... ogarnijmy sie i napiszmy to naraz :)
-
Gusialicious
-
Kasia
tak jestem za! napiszmy dwa jednego dnia. tematyka jest bardzo do siebie podobna wiec nie będzie tak cięzko :)