Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fghjoiuy

.
  • Em.

do gr3:
    na mailu jest excel z tym co mamy zrobic na jutro, ale!
    nie wiem czy każda działka ma inny uzytek, tylko R albo B-R albo Ł. bo nie mam mapki. a tam te uzytki różnie przechodziłu. hmm jak ktos bedzie wiedział niech pisze.
  • krezka

A jak będzie inaczej będzie bardzo źle? Już to zrobiłam i nie chce mi się zmieniać.
    Zresztą, i tak mi się nie chce, nawet jak trzeba :P
    Jedno pytanie - jak się liczy wartość użytku? Pow [ha] * wjp * wf * wd ?
  • inż. Karolina.

hej:)

czy ktoś jest w posiadaniu wszystkich prezentacji które nas obowiązują na kolosa? na mailu widzialam pierwszych 5 i nie wiem czy ona mówiła te 5 przez cały semestr, czy może to jest tylko 5 z np 10 czy 15?

oświećcie mnie proszę.
  • krezka

tak naprawdę to nawet z tych pięciu nie wszystko było. Ale ja ich jeszcze na oczy nie widziałam, nie byłam też (niestety :( ) na wszystkich wykładach, więc nie powiem Ci które były albo co z nich było.

powtarzam teraz to co Bielska mówiła na wykładzie o kolosie:
    -kolos jest 31 maja
    -test ok 20 pytań, zamknięty wielokrotnego wyboru, ew. pytania w stylu "wymień parametry wpływające na efektywne gospodarowanie" i należy wymienić (nie omawiać)
    -b. ważna jest ustawa o scaleniu, może pytać o każdy zapis
    -ważne jest scalenie
    -bardzo ważne są efekty prac scaleniowych (omawiane na ostatnim, 3godzinnym wykładzie)
  • krezka

na mailach sa trzy prezentacje z grw, dwa były na wyslijto, ale zostały usunięte. może je ktoś wrzucić na maila jeszcze raz? ew zweryfikować, może to są te niepotrzebne?
  • inż. Karolina.

ja zaraz postaram sie zamieścic. czy mógłby ktoś ocenić czy którejś z nich najzwyczajniej w świecie nie musimy sie uczyc?? mam nadzieje ze o granicy rolno leśnej (prezentacja 5) nie musimy wiedziec...
    i co z prezentacją nr 2 - była omawiana??
  • Gusialicious

granicy rolnolesnej ma nie byc
  • inż. Karolina.

uff.... to jeszcze Aga moze wiesz co z drugą :P
    i czy z czwartej te wzorki i inne pierdoły, szczegóły szacunku porównawczego gruntów, tabele i metody?
  • Darek

Może ktoś wrzucić na pocztę prezentację 3 i 5 bo były umieszczone na serwerze i skasowali pliki? Będę wdzięczny.
  • Kasia

Ja jutro mam GRW jak dopadne Bielska to wypytam co jest wazne co nie :D
  • Gusialicious

na ostatnim wykładzie było mówione, że obowiązują nas prezentacje:
    - Pierwsza (ale jest w sumie mało istotna)
    - Druga - Podstawy prawne scalania i wymiany gruntów, bardzo ważna!
    - Czwarta - Procedury techniczne scalania gruntów + jeden slajd z trzeciej ("zakres prac scaleniowych... czyli strona 6) z naciskiem na efekty prac scaleniowych (parametry)

Nie będzie granic rolno-leśnych :)

• Em.

ma ktoś ten slajd z 3 prezentacji? wrzućcie na mail. plis :)
  • mrowkazet

czy ktoś mógłby wysłać na maila prezentację 3, bo była wysłana bardzo dawno i została usunięta z wyslijto
    dzięki :)
  • Em.

jaka synchronizacja Marto :)
  • mrowkazet

Emilio, jestem zdumiona :D hehe
  • Em.

fajnie fajnie ale co z tą prezentacją?? haloooo !!
  • Gusialicious

zaraz wysle ten slajd :P
  • Em.

dzięki :)
  • marta

w jakiej formie będzie ten kolos? to będzie test czy opisówka?
  • 1
  • 2
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)