-
fghjoiuy
moglby ktos podac strone, na ktorej trzeba sie zapisac na wykl i cw ? -
krezka
http://www.izdebski.edu.pl
->oceny -> studenci -> rejestr -> zarejestruj/ zaloguj -
inż. Karolina.
oh, byłabym zapomniała...
wraz z pozdrowieniami dr Parzyński pragnie poinformować grupę 1a że na najbliższych zajęciach piszą test. tak jak i my, 3a. -
iga.
czy na pewno? bo my już nie mamy z Parzyńskim i ten inny pan nam zapowiedział na za 2 tygodnie czyli 8 kwietnia. -
-
Gosia
-
fghjoiuy
-
inż. Karolina.
powiedział że ta grupa którą on ma oprocz naszej pisze test na najbliższych zajęciach. może nie jest to 1a, nie wiem jak to jest po zmianach, ale ta która ma z nim, ma test. -
Aga H:)
powiedzial ze grupa która ma z nim zajecia od 12-14. wiec wychodzi na to ze jednak 1a -
fghjoiuy
-
mrowkazet
-
..::Marta::..
Z analizy. Chyba będą poszczególne rzeczy do znalezienia na mapie które na kartce nam poda, będziemy znajdywac, wpisywac co to jest i oddawac mu kartki.
...chyba że źle zrozumiałam:p -
ja już nie rozumiem
jaka grupa ma w końcu ten test? Ja w sumie chodzę w czwartki, ale teraz będę we wtorek, bo chcę odrobić. To w końcu we wtorek na 12 jest test? -
Justyna
ja chodzę we wtorek na 12 i ostatnio byłam pewna, że test mamy po świętach. Ale teraz już nic nie wiem :P -
inż. Karolina.
ja zrozumialam ze test bedzie polegal na tym ze typ zapyta ' ile jest budynkow o polu powyzej 100 m2 ale ponizej 200 m2. i my wtedy robimy to info o bloku, selekcja i inne pierdoly.
a co do drup - na dobrą sprawę program mamy taki sam więc w sumie wszystkie grupy powinny to zaliczac w tym samym tygodniu, bo zadnej grupie z racji świat zajęcia nie przepadają. dr Parzyński wspomniał o swoich grupach, gdyż reszta mu zwisa, więc może prowadzące zapomnieli wspomnieć. -
mrowkazet
-
>Justyna napisała:
>ja chodzę we wtorek na 12 i ostatnio byłam pewna, że test
>mamy po świętach. Ale teraz już nic nie wiem :P
bo już sprawdziłam u izdebskiego i tam nie ma tego parzyńskiego w planie więc chyba nie ma :) hihihi -
fghjoiuy
no to w takim razie gr 1a (czw 12-14) tez oficjalnie nie ma z nim. takze jak dla mni eten test mamy po swietach.
-
iga.
-
Anonim
-
Justyna