Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fghjoiuy

moglby ktos podac strone, na ktorej trzeba sie zapisac na wykl i cw ?
  • krezka

http://www.izdebski.edu.pl
    ->oceny -> studenci -> rejestr -> zarejestruj/ zaloguj
  • inż. Karolina.

oh, byłabym zapomniała...
    wraz z pozdrowieniami dr Parzyński pragnie poinformować grupę 1a że na najbliższych zajęciach piszą test. tak jak i my, 3a.
  • iga.

czy na pewno? bo my już nie mamy z Parzyńskim i ten inny pan nam zapowiedział na za 2 tygodnie czyli 8 kwietnia.
  • Gosia

za 2 tygodnie? ja mam zapisane ze 1 kwietnia...
  • fghjoiuy

w czw mowil, ze za 2 tyg ten test czyli wychodzi, ze 8.
  • inż. Karolina.

powiedział że ta grupa którą on ma oprocz naszej pisze test na najbliższych zajęciach. może nie jest to 1a, nie wiem jak to jest po zmianach, ale ta która ma z nim, ma test.
  • Aga H:)

powiedzial ze grupa która ma z nim zajecia od 12-14. wiec wychodzi na to ze jednak 1a
  • fghjoiuy

ale my nie mamy z nim zajec :b

wiec jak robimy grupo 1a ?
  • mrowkazet

a z czego ma być ten test? są jakieś materiały?
  • ..::Marta::..

Z analizy. Chyba będą poszczególne rzeczy do znalezienia na mapie które na kartce nam poda, będziemy znajdywac, wpisywac co to jest i oddawac mu kartki.
    ...chyba że źle zrozumiałam:p
  • Marzii

ja już nie rozumiem
    jaka grupa ma w końcu ten test? Ja w sumie chodzę w czwartki, ale teraz będę we wtorek, bo chcę odrobić. To w końcu we wtorek na 12 jest test?
  • Justyna

ja chodzę we wtorek na 12 i ostatnio byłam pewna, że test mamy po świętach. Ale teraz już nic nie wiem :P
  • inż. Karolina.

ja zrozumialam ze test bedzie polegal na tym ze typ zapyta ' ile jest budynkow o polu powyzej 100 m2 ale ponizej 200 m2. i my wtedy robimy to info o bloku, selekcja i inne pierdoly.

a co do drup - na dobrą sprawę program mamy taki sam więc w sumie wszystkie grupy powinny to zaliczac w tym samym tygodniu, bo zadnej grupie z racji świat zajęcia nie przepadają. dr Parzyński wspomniał o swoich grupach, gdyż reszta mu zwisa, więc może prowadzące zapomnieli wspomnieć.
  • mrowkazet

dzięki za odpowiedź:)
  • Marzii

>Justyna napisała:
    >ja chodzę we wtorek na 12 i ostatnio byłam pewna, że test
    >mamy po świętach. Ale teraz już nic nie wiem :P

bo już sprawdziłam u izdebskiego i tam nie ma tego parzyńskiego w planie więc chyba nie ma :) hihihi
  • fghjoiuy

no to w takim razie gr 1a (czw 12-14) tez oficjalnie nie ma z nim. takze jak dla mni eten test mamy po swietach.

• iga.

też tak uważam :)
  • Anonim

Czy któraś z dzisiejszych grup miała ten test z situ?
  • Justyna

1b nie miała, kończyliśmy projekt1
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)