-
Gosia
-
Justyna
skoro wpisy z turu sa we wtorek, to moze z marszu we wtorek? tylko że nie podali godziny wiec nie wiem. -
Justyna
No to jeśli nikt nie wnosi sprzeciwu to nas umówię z kobitką na wtorek. Preferencje co do godziny? 13? 14? -
-
-
q
-
Justyna
no nie wiem kiedy są wpisy! :/ale musimy do jutra sie sprecyzowac, wiec trzeba zaryzykowac.
btw - myslicie ze jestesmy tak naprawde niezbedni podczas wpisywania ocen? -
Gosia
-
Justyna
mi to rybko, jestem dyspozycyjna :)
jutro rano pisze maila, to sie zdecydujcie :P -
-
Gosia
no ja pracuje więc najchętniej kiedys po południu albo jakos wczesnie ( 9-10) chociaz i tak najlepiej byłoby po egzaminie... -
Justyna
-
no to ja też juz nic nie rozumiem
a w ogóle, gdzie reszta dyplomantów? bo sie okaże ze 3 osobom pasuje i dupa -
Kasia
-
q
ja też się dostosuję do każdego terminu.
ale jakbym mógł wybrać jakiś konkretny termin to mi pasuje np. niedziela po 20. -
Gosia
-
-
Justyna
SPOTKANIE WE WTOREK O 10.30
/napisałam propozycję wtorek lub piątek - pani odpisała, że piatek od razu odpada, więc wtorek/ akurat po spotkaniu pójdziemy odebrac indeksy z archu.
Wysyłam też maila, ale weźcie poprzekazujcie tym, którzy sie nie interesują a powinni :P -
Justyna
-
q
ma ktoś pracę z panią A.Fijałkowską? probował się ktoś z nią kontaktować emailowo? chciałem ustalić termin spotkania w tym tyg, ale nie odpowiada :S -
no, ja tez mam do niej sprawę i też nie odpowiedziała, Skotak coś mówiła, że będzie ciągle w rozjazdach