-
Lily.
-
Michał
-
Lily.
-
ann.
to i ja dołączę; ) a nie wiecie czy jest jakaś grupa na fejsie albo jakieś inne forum naszego roku? bo jak na razie trochę nas tu mało; p -
-
Lily.
To już całe 3 osoby;)
Osobiście nie mam fejsa, ale z tego co sprawdzałam przez konto koleżanki nie ma tam żadnej naszej grupy. -
ann.
właśnie też szukałam i nic nie znalazłam.. no może z czasem się znajdzie jeszcze więcej osób, póki co to jeszcze wakacje mamy; D ale dobrze by było się zorganizować jakoś jeszcze przed początkiem roku.; ) -
Ania
dobry pomysł ze spotkaniem! :) a wiecie coś może o planie zajęć? jak na razie chyba nigdzie się nie pojawił. -
Lily.
Też jestem za !; )
Plan ma się pojawić "ok. dwóch tygodni przed rozpoczęciem" wg pani z dziekanatu. Na razie nie ma go jeszcze na stronie wydziału. -
bori
-
ann.
ogólnie teraz już mało ludzi na gronie jest,też w sumie tak przypadkiem znalazłam to forum.:)
a w ogóle rozpoczęcie jest 30-tego o dziesiątej, tak ? -
Lily.
to dla całej PW tak, nasze wydziałowe zaczyna się o 14, jest info na stronie GiKu
i mamy szkolenie BHP 6.10 o 18.00 s.315 -
Michał
Powiedzcie mi jakto jest z tą opłatą za legitymacje i indeks ? A i w sumie mam jeszcze pytanko o badania, czy muszę wyniki donieść do 30 września czy mogę trochę później ? -
/\SI/\
Za indeks 4zł, za legitke 17zł, numery kont są na stronie GIKu. Teoretycznie powinieneś do 30.09, jednak za brak badań tak na prawde zaczynają ścigać dopiero na pocz. drugiego tygodnia pażdziernika, z list w każdym razie nie powinni skreślić. -
Lily.
>Michał napisał
>Powiedzcie mi jakto jest z tą opłatą za legitymacje i
>indeks ? A i w sumie mam jeszcze pytanko o badania, czy
>muszę wyniki donieść do 30 września czy mogę trochę
>później ?
Co do badań, to podobno niektórzy z drugiego roku nie donieśli jeszcze;) -
ann.
czyli w sumie wystarczy na tą 14-tą pójść?;) czy wybieracie się też na dziesiątą?
i za tą legitymację też do końca września trzeba zapłacić? -
Lily.
wystarczy być na 14, mi się nie chce siedzieć w waw od 10, więc nie idę rano;)
za legitkę musisz zapłacić wcześniej, bo żeby Ci ja dali musisz mieć potwierdzenie zapłaty. -
ann.
no i mi się nie chce zrywać na tą dziesiątą, też się chyba wybiorę tylko na 14 :)
aa no to chyba trzeba im będzie zapłacić..;) -
allgau
-
Lily.
-
(...)_ŻaNeTa_
to i ja się dopiszę - zatem już nas 8 :)
nie wiecie jakie kryterium jest przydziału do grup? Alfabetycznie czy niekoniecznie?