Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lily.

Jest ktoś, kto się wybiera?;)
  • Michał

jest :) ale rzadko na gronie; )
  • Lily.

;p ale przynajmniej nie czuję się już sama;)
  • ann.

to i ja dołączę; ) a nie wiecie czy jest jakaś grupa na fejsie albo jakieś inne forum naszego roku? bo jak na razie trochę nas tu mało; p
  • Lily.

To już całe 3 osoby;)
    Osobiście nie mam fejsa, ale z tego co sprawdzałam przez konto koleżanki nie ma tam żadnej naszej grupy.
  • ann.

właśnie też szukałam i nic nie znalazłam.. no może z czasem się znajdzie jeszcze więcej osób, póki co to jeszcze wakacje mamy; D ale dobrze by było się zorganizować jakoś jeszcze przed początkiem roku.; )
  • Ania

dobry pomysł ze spotkaniem! :) a wiecie coś może o planie zajęć? jak na razie chyba nigdzie się nie pojawił.
  • Lily.

Też jestem za !; )
    Plan ma się pojawić "ok. dwóch tygodni przed rozpoczęciem" wg pani z dziekanatu. Na razie nie ma go jeszcze na stronie wydziału.
  • bori

jestem i ja, ale bardzo rzadko korzystam z grona:)
  • ann.

ogólnie teraz już mało ludzi na gronie jest,też w sumie tak przypadkiem znalazłam to forum.:)
    a w ogóle rozpoczęcie jest 30-tego o dziesiątej, tak ?
  • Lily.

to dla całej PW tak, nasze wydziałowe zaczyna się o 14, jest info na stronie GiKu
    i mamy szkolenie BHP 6.10 o 18.00 s.315
  • Michał

Powiedzcie mi jakto jest z tą opłatą za legitymacje i indeks ? A i w sumie mam jeszcze pytanko o badania, czy muszę wyniki donieść do 30 września czy mogę trochę później ?
  • /\SI/\

Za indeks 4zł, za legitke 17zł, numery kont są na stronie GIKu. Teoretycznie powinieneś do 30.09, jednak za brak badań tak na prawde zaczynają ścigać dopiero na pocz. drugiego tygodnia pażdziernika, z list w każdym razie nie powinni skreślić.
  • Lily.

>Michał napisał
    >Powiedzcie mi jakto jest z tą opłatą za legitymacje i
    >indeks ? A i w sumie mam jeszcze pytanko o badania, czy
    >muszę wyniki donieść do 30 września czy mogę trochę
    >później ?

Co do badań, to podobno niektórzy z drugiego roku nie donieśli jeszcze;)
  • ann.

czyli w sumie wystarczy na tą 14-tą pójść?;) czy wybieracie się też na dziesiątą?
    i za tą legitymację też do końca września trzeba zapłacić?
  • Lily.

wystarczy być na 14, mi się nie chce siedzieć w waw od 10, więc nie idę rano;)
    za legitkę musisz zapłacić wcześniej, bo żeby Ci ja dali musisz mieć potwierdzenie zapłaty.
  • ann.

no i mi się nie chce zrywać na tą dziesiątą, też się chyba wybiorę tylko na 14 :)
    aa no to chyba trzeba im będzie zapłacić..;)
  • allgau

się dopiszę. bijemy rekordy jest już nas 7
  • Lily.

jest już plan na stronie GiKu
  • (...)_ŻaNeTa_

to i ja się dopiszę - zatem już nas 8 :)
    nie wiecie jakie kryterium jest przydziału do grup? Alfabetycznie czy niekoniecznie?
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)