Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grzesiek

na zajęcia z kształtowania krajobrazu na najbliższy tydzień mieliśmy zrobić jakieś prezentacje. ktoś się orientuje jak to ma wyglądać?
  • Mati

nie, bo dr Kupidura miała nam wysłać maila jak ma to wyglądać, a nie wysłała

tak sobie myśle, ma ktoś hasło do licencjackiego, może tam poszedl przez pomylke ten mail? choc chyba by nam przekazali jak cos...
  • Aga H:)

no własnie tez sie zastanawiam. kupidurowa mówiła ze mamy zrobic krzywe wrażeń, czy ktoś kojarzy czy łącznie z panoramami juz?
    a z innej beczki, o której jutro na sie zaczynaja wykłady? juz od 9 wchodzi ten nowy przedmiot , czy jeszcze jakies godziny są przewidziane dla Jacyny;>?
  • inż. Karolina.

wydaje mi sie że nowy. o 9,15

a no i moi drodzy jak sie dzielimy na politykę? prowadząca kazała nam się podzielić samemu ale to nie jest takie proste, bo 3 grupa prawie cała jest zwolniona, a nawet jeśli ktoś tam się ostał, to ich nazwiska też oscylują od a do z, więc alfabetycznie będzie trudno. nie niemożliwe, ale trudno. ma ktoś jakiś pomysł?
  • a.K.

>Grzesiek napisał
    >na zajęcia z kształtowania krajobrazu na najbliższy
    >tydzień mieliśmy zrobić jakieś prezentacje. ktoś się
    >orientuje jak to ma wyglądać?

a nie tylko krzywe wrażeń?
    słyszałam też, że na razie bez panoram. ale nie wiem czy to jest prawda.

• Gusialicious

Moim pomysłem jest przyjść na 10-tą i wejść jak leci; P

A ja mam pytanie do osób które aktualizowały w terenie mapę dla wsi Kiczki drugie północne. Czy moglibyśmy to jakoś złożyć do kupy? Ja zrobię zaraz warstwę w GIS-ie z nowymi konturami, które wypatrzyłyśmy w terenie z Asią i wysyłam na gmaila.. Miło byłoby dostać resztę zaktualizowanych fragmentów Kiczek II pn. :-)
  • Justyna

co do tego podziału na kolosa z polityki to grupa 1a ma zajecia od 8.30, wiec moze byłoby najlepiej gdybysmy my zaczeli (ale nas jest i tak mniej niz 20 osób). oczywiscie to tylko takii pomysł bo nie wiem co moja grupa na to :P
  • Aga H:)

za:D
  • pavio

za, a nawet przeciw!
  • q

gr 1a FTW!
  • q

Powstała inicjatywa, żeby przenieść naszą gronową bazę dowodzenia na FB, gdzie są większe możliwości, w tym największa frajda - chat grupowy; )

Podaję link do strony grupy:
    http://www.facebook.com/home.php?sk...

dołączać, zapraszać i spamować na tablicy ważne rzeczy, yo.
  • CubuS

Czyli że co, nasz gronowy giga wątek ma upaść?!; p
  • Marzii

ja gorąco protestuje, gdyż jako jedna z nielicznych nie ugnę się pod presją społeczną i nie założę konta na FB :P
    a tak szczerze, to chyba nie jest az tak źle na gronie. Skoro daliśmy radę przez prawie 4 lata, to jeszcze rok nas tu nie zbawi...
  • Ania vel Pius

a co za różnica czy grono czy fb - jeden pies, tak czy siak portal internetowy. Ale grono można zachować, przydaje się.
  • Marzii

haalo, mam apel do grupy drugiej, aby na naszego starego meila grupowego podesłać wszystkie zdjęcia z dzisiejszej obrony (gp.07.gr2@gmail.com), zdjęcia z ani aparatu już są na meilu :)
  • inż. Karolina.

a może zbierzmy gdzieś od wszystkich? bo pewnie większość ma parę zdjęć gdzie nawet niechcący jest ujęty ktoś, komu by się dane zdjęcie spodobało. tylko gdzie? może być i Wasz mail, jeśli reszcie pasuje.
  • Mati

grono umarło...
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)