Plotkara - Gossip Girl :) [2714]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪ Laura ♪

We wrześniu rusza serial GG, co prawda jest to w USA, ale od czego mamy Internet xD
    Już nie mogę się doczekać !

Piszcie tu plotki o serialu, może linki do filmików i co tam jeszcze...
  • PYZA

hmmm... a jak beda jakies linki to czybyś mogła wsadzic je na to grono ^^
  • anula

Na youtubie jest mnóstwo spoilerów jak coś. Mi się nie podobają aktorzy, są beznadziejnie podobierani, zwłaszcza Blair i Nate, Dan jest od Nate'a ładniejszy, a jego ojciec wcale nie wygląda na ojca, raczej na starszego brata. A Jenny to wogóle fatalną wzięli- płaska i chuda, czyli kompletnie na odwrót :/
  • kaspit.

doradzam wstąpienie na forum serialu http://www.gossipgirl.mojeforum.net --> najświeższe wiadomości znajdziecie tam:)
  • cola.

>♪ fankoush ♪ napisała:
    >We wrześniu rusza serial GG, co prawda jest to w USA, ale
    >od czego mamy Internet xD

nie we wrześniu, ino 19 sierpnia była premiera, moja droga. :]
  • Pyśka

Taa?? A oglądałaś ten odcinek?? Bo mnie się wydaje, że premiera jest jednak 17 września.....The CW chyba też się tak wydaje..:)
  • cola.

ups.. sprawdziłam jeszcze raz swoje źródło imformacji, czyli trailera na CW i rzeczywiście - chyba pomylił mi się august z septemberem. :P
    sorki więc. :]
  • kaspit.

oficjalna premiera jest 19 Września. potwierdzone info :P:)
  • agata

Ojj... Nate jest ładny, ale brzydko uczesanyyy... foty aktora który go gra są bardzo aprtyczne... poprostu slaba charakteryzacja i tyle:)
  • Iza

mi się podobają wszyscy aktorzy poza Jenny ,tzn. z wyglądu jest inna ale i tak aktorka jest dobra jeśli chodzi o usposobienie i zachowanie Jenny więc nie jest tak źle. A Blair jest po prostu genialna ,Serena też jest fajna -lubię tą aktorkę a Nate-idealny; ))
  • kaspit.

oo... widzicie (?) i ~~iza~~ jest przyjaźnie i optymistycznie nastawiona do serialu... ja tak samo:P
    Już nie moge się doczekać!!!
  • Anonim

Ja się nie mogę doczekać kiedy serial będzie wmitowany w Polsce!;) A moim skromnym zdaniem rola Jenny jest fatalnie obsawiona,w sumie to nie mam nic przeciwko urodzie aktora grającego Dana,ale hallo czy to nie Nate miał być przystojniejszy!?;)
  • kaspit.

raczej premiery w Polsce szybko się nie doczekasz... może za rok, może za dwa, a może nigdy;P i jak dla mnie Nate jest przystojniejszy od Dana
  • Anonim

Zgadzam się z waszymi komentarzami, aktorzy nie są podobni do książkowych bohaterów. Najmniej Jenny, Nate nie jest przystojny, a Danto nie melancholijny i chuderlawy pisarz... Serena i Blair ok- jak dla mnie... Jeśli macie jakieś linki do odcinków to please wklejcie <3

U mnie w programach do ściągania niestety nic się nie pokazuje

Z góry dzięki :*
  • kaspit.

dzisiaj dopiero premiera. więc link możemy dostarczyć jutro :)
  • mrs_eve

• ica

http://www.cwtv.com/shows/gossip-gi...

juz za kilka godzin!

nie moge sie doczekac! :D
  • electric feel.

oglądałam. jestem bardzo mile zaskoczona. czekam na następny odcinek.
  • electric feel.

blair jest śliczna.
  • Anonim

jakąś godzinę temu obejrzałam .; D
    Blair jest świetna, ładna.. chociaz trochę inaczej ją sobie wyobrażałam.
    Serena? trochę sie zawiodlam; p
    tak samo z Jenny. zupełnie zmieniona .

czekam na kooolejny :D