-
Karolek
nom paypal uruchomiiny,,mozna kupowac..ale...ja sie juz nacielam-tzn moj skarb...czy ktos z was kupuje na ebay'u i zna moze jakies sposoby by nie zostac oszukanym?? i moze cos opowiecie jak wyglada takie handlowanie przez ebay -
Kamui
Nie jest to może w 100% pewne, ale chyba tylko patrzenie na komentarze moze nam powiedzieć czy ktoś jest pewny czy nie. Niestety jest to troche ,,na zaufanie'' :( -
Karolek
nom a mnie tak korci zeby cos tam kupic....qrcze tyle fajnych dodatkow..bo z ciuchami to ise boje...moje kochanie kupilo mi mary janes na ebay i doszly w koncu...ale co?? hahaahah....za male...o iwele wiele za male...poniewaz numeracja podana byla numeracja dla dziewczynki malej wiec leza sobie slodkie buciki u mnie na pamiatke i byc moze czekaja na spadkobierczynie ^^" ... z tych komentarzy co ise naczytalam to radza kupowac rzeczy nie drogie bo mniejsze prawdopodobienstwo ze sie czlwoek natnie...ale tez cholera wie...najabardziej to mnie boli koszt przesylki.... kupie rzcez za 30zl a za przesylke zpalace kolo 50zl...ehhhh...ale moze keidys sie skusze...ni ma tu jakiegos stalego klienta ebay'owego co by rad dal troszke??