Gotyk/Dark Independent [1798]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dzemus

Ma ktoś już dostęp do nowej płyty Nightwish'a?? Może coś o niej powiedzieć?? Jakieś wrażenia...
  • Anonim

Hmm slyszalem Promo nowego Nightwisha, co moge powiedziec, ostrzej.. nieco ostrzej lecz rownie melodyjnie co poprzednie plyty, bardzo energetyzujaca plytka a poza tym ten klimat ehhh, palce lizac.
  • Anonim

Ostrzej to fakt, co nie znaczy, że gorzej. "Ghost Love Score" to mój nr 1; )
  • Grono.Net

duzo ostrzej + orkiestra symfoniczna + chór + indianin itd

mam juz od dosyc dawna i ta plyta jest rewelacyjna , tylko chyba nie ma nic wspolnego z "gotykiem" :D

I wish I had an angel ...
  • Dzemus

Dzięki all...
    Gotyk, nie gotyk, ale gdzieś się musiałem zapytać...:P... w każdym razie polecacie... więc trzeba się zakręcić jakoś za nią... Uwaga EMPIK! Nadchodzę..:P
  • cineq_82

Nową płytkę Nightwisha już posiadam i zapewniam że jest bardzo dobra i warta polecenia. Kto jeszcze jej nie ma nie szybko wybiera się do sklepu :-)

A promujący ją kawałek Nemo jest po prostu znakomity (teledysk również)

Pozdrowienia dla fanów.
  • T

Stary Nightwish nie reprezentował sobą wiele ponad ładne melodie i ciekawy głos wokalistki (ale to całkiem sporo). Nowy Nightwish ładne melodie utracił, a wokal jest dużo mniej wyeksponowany. Zgadnijcie co zostało? Niewiele.
  • Anonim

No ja się z tą opinią nie zgadzam, ale że podobno o gustach się nie dyskutuje, przemilczę sprawę ^^
  • DarkNation.eu

A ja uwazam ze najtłysz sie zrobil nudny, przekroczyl juz dawno granice dobrego smaku jesli chodzi o komercyjnosc i sie ta kapela ktora nie wnosi juz nic nowego ... i watpie zeby to sie zmienilo.
  • Centurion

nie znasz sie bo jeszzce nie wiesz ze wokalista Nightwish to facet na dodatek mulat! :P
  • iguana

A mnie się Nightwish podobał, podoba, i zapewne podobał bedzie.

Nową płytke od niedawna mam i bardzo mi sie podoba...
  • Anonim

a mi się wydawało że na nowej płytce jest nieco inny kilmat niz na poprzednich. co tam komercja, dobry Nightwish nie jest zły
  • ...

racja-dobry Nightwish nie jest zły:))) a przecie ten język fiński w tle to cudo:))))

Kuolema Tekke Taitelijan ........
  • Zwierzor

Ble, jakoś nie lubię NightFisha:D
  • Anonim

Wolne kawałki wychodzą im najlepiej moim zdaniem.."Sleeping Sun"itd. ale np "Wish I had an angel"-ten bit jest przerażający w połączeniu z imagem pana w klipie,czyz nie?
  • Grono.Net

kazdy mysli co chce :) ja Nightwish bardzo lubię, noiwe kawałki też mi się podobają :)
  • Tiferet

Amnie strasznie męczy. Próbowałam go słuchać przy którymś tam podejściu do operowego metalu, ale więcej niż trzy kawałki pod rząd nie daję rady. Nie, żeby był zły, ale jakoś tak nie moje klimaty :) .
| |

Obowiązujące zasady: w odpowiednim wątku (przyklejonym).

Fotki

Miejsca grona (9)