UW - Gospodarka Przestrzenna [566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jurek

Witam... w innym temacie Zyguzyg(pozdr.) pytała o wpisy u profesora.

Ja z kolei otrzymałem maila od Pawła Danilowicza o tresci:
    "jeżeli chodzi o wpis z Kowalczyka to jeżeli zbierzemy indeksy i dostarczymy je do pokoju 114 dla Pani Kingi Rucińskiej to
    ona postara się je dostarczyć dla Profesora."

A wiec jak szanowni koledzy i koleżanki robią... czy to jest jakaś zorganizowana akcja:)??

Może macie info kiedy (czy wogóle) w najblizszym czasie można profesora "dorwać"??

z wakacyjnym pozdrowieniem MichałJ.
  • Anonim

hej:)...ja sie ostatnio owiedzialam ze szanowny profesor pojawia sie juz na wydziale:)...moze w tym tygodniu wpadne tam...to sprawdze co i jak:)
  • Anonim

aaa....ja rowniez pozdrawiam szanownego kolege Michala:)))
  • (?: &ELWI &:?)

jeśli chodzi o Kowalcyzka to ja dzis wpadam chyba do pokoju114 tam gdzie ta Kinga rucińska jest bo musze podrzucić esej dla Kowalcyzka z innego przedmiotu to się dopytam,bo widzicie większosć z nas boryka się z milewskim dlatego potrzebuje jeszcze indexy bo takto można dać tej Kindze i we wrześniu odebrac bo w wakacje komu index.
    Więc może zorbimy tak żeby kto już moze Kindze oddawał index a jak Kowalczyk zjawiać ise będzie na wydziale to systematycznie bedzie je wpisywał... czy jakie macie propozycje...Bo gdzie indziej można indexy zbierać...?

hej
    wiec wspiy to raczej do wrzęsnia trzeba poczekać... dziś na posł-eko nie było kompetentnej osoby co by mi odpowiedziała na to pytanie.

wpisy można wziaśc już od kowalczyka, ja przypadkiem we wtorek ok12 byłam i mi tak inga rucinksa wziela index poszla do kowalcyzka i wpial...
| |

Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)