UW - Gospodarka Przestrzenna [566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M

Pozwolę sobie założyć nowy temat dla specjalizacji urbanistyka... I przy okazji małe pytanko- zaczynamy zajęcia jutro o 8 rewitalizacją przestrzeni miejskiej, czy może są jakieś zmiany itp?
  • Monia

Wydaje mi się, że jest jak na razie bez zmian - zaczynamy o 8.00 (s. 111).

Do zobaczenia jutro :)
  • Monia

Może ktoś napisań adres mailowy do dr Stefańskiego (prowadzącego wstęp do pracy naukowo-badawczej), proszę... :)
  • M

bogdan.stefanski@uw.edu.pl

taki znalazłam na stronie IKRu :)
  • Anonim

Co sądzicie wogóle o tym całym konwersatorium?? Wg. mnie jest bardzo beznadziejnie.
    Wysłaliście już pytania do niego ??
  • Anonim

jedno pytanie, jedno :P
  • A.Ż.

Ja nawet nie wiem jak sformułować to pytanie, daj spokój..
    Czy ktoś, kto wczoraj był na cadzie, może potwierdzić, że z Kosem są te zajęcia?
  • Anonim

są z kosem :) bardzo fajnie się zapowiadają ps czy ktoś wie jak można sobie załatwić cada w wersji (na licencji) student ?????
  • Pietrek

a jest w necie gdzieś ostateczny plan zajęć? albo czy ktoś wie jakie są zmiany w nowym planie w stosunku do tego co wrzuciła bodajże Graża?
  • M

Mi się też tak średnio podoba to konwersatorium, raz że godzina kiepska, a dwa że myślałam, że będzie o czymś innym i w innej formie... Wolałabym już luźne dyskusje na różne tematy niż prezentacje.
  • Anonim

pyton na karowej jest nowy plan. w srode na 8 ma cwiczenia 2gr z marketingu i wyrzucili nam 2 ostatnie zajęcia z srode, juz nie pamietam jak to sie nazywało. :)
  • Anonim

i wogóle to możliwe że w poniedziałek to będzie na osmą. Bo na isrig'u jest jakiś taki plan też
  • M

Wczoraj te zajęcia poniedziałkowe na ósmą były skreślone długopisem, ale nie wiem czy to już ten nowy plan, czy stary....
  • Monia

Zajęcia z poniedziałku na 8.00 miały być do uzgodnienia. Na planie na Karowej były skreślone z dopiskiem "nie ma" - widocznie nie musimy przychodzić tak rano na wykład :)
  • M

Poszukuję grupy na plan miejscowy u Lasockiego, do której mogłabym dołączyć :)
  • Monia

Wydaje mi się, że najlepiej zapytać się w poniedziałek na forum. Ogólnie to i tak w tym tygodniu żadna grupa nic nie przygotowuje, bo mamy mini wykład o planie miejscowym. O ile pamiętam, to jest jeden skład dwuosobowy, ale nie przypominam sobie dokładnie kto w nim jest...
  • Anonim

Hej ja też nie mam jeszcze grupy, więc chętnie do kogoś dołączę :)
  • Ala

Yaaaaa! toż na naszym gronie nic się nie dzieje... nudy! aż żal zaglądac!

Kochani ponawiam kwestię jutrzejszego, wspólnego wypadu na otrzęsiny!!!!

Częśc już bilety zakupiła :) w końcu czas się troszkę zintegrowac...

• M

Ja bardzo chętnie, tylko nie znam szczegółów :)
  • megi

halo halo czy ktos zna moze hasło na nasza wspaniala platforme do zajec lasockiego?
| |

Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)