UW - Gospodarka Przestrzenna [566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paula

Chcesz się poczuć jak prawdziwy gangster? Masz ochotę na dobre cygaro, zakulisowy handel towarem i tani podryw? Pokaż swoje drugie oblicze – zostań Donem, zwołaj familie i podejmijcie ryzyko przychodząc na najlepszy mafijny bal roku!

Nie zapomnij o odpowiednim stroju – garnitur, szelki i kapelusz czy dres i złoty łańcuch? Elegancka dama czy prostytutka? Wszystkie chwyty dozwolone.

Przebierz się i zdobądź szacun bossów.

Kiedy?
    08 XI 2010

Gdzie??
    Klub Proxima

Start jak zawsze - godzina 21.

Bilety:
    5zł - przedsprzedaż (dla pierwszych 100 osób z biletem z przedsprzedaży piwo na bramce GRATIS!)
    10zł – bramka

Haracz przekazujecie waszym consigliere:
    1 geo - Marta "Dan" Danielewicz, Walery "Wally" Stasiak
    1 gp - Marta Olbryś, Radek "Pyza" Pyzel
    2 geo - Kalina W-F
    2 gp - Maciej "Wensz" Wężyk
    3 geo - Ola Guźdź
    3 gp – Paula Kaczyńska
    4 geo - Marzena Śmielak
    4 gp – Adrian Byłeń
    5 geo – Czarek Kruszewski
    5 gp – Czarek Kruszewski
    Pozostali – Adnan/ na bramce

Tej nocy robimy to, co zakazane.

• kurak

Garsc pytan/ogloszen:

KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE!!
    Kto wie co sie stalo z moja kurtka po balu?? zielono-czarna z duzym kapturem i czerwona polarowa czapka w kieszeni. Ostatni raz ja widzialem, jak juz wszyscy wychodzili z klubu i chyba dalem ja na chwile komus kto mial ubranie w akademiku zamkniete. Ja sie zajalem sprzateniem, ludzie sie rozeszli no i kurtki juz nie bylo...

WANTED ... OR ALIVE!!
    Szukam osoby/osob, ktore rozpierdolily moja cele na drobne kawalki na gornym parkiecie. Podobno byl to chlopak i dziewczyna o blond wlosach. Sprawcow czeka wpierdol na najblizszej geograficznej imprezie jak sie tam pojawia, a ze ja sie wybieram na KAZDA geograficzna impreze, to niech lepiej na zadna juz nie przychodza, bo bede czekal...
    Za wskazanie sprawcow nagroda 50zl!

BAWIMY SIĘ... I SZANUJMY
    Tym razem dosc nietypowa uwaga odnoszaca sie nie tylko do ostatniego balu... Ja wiem, ze roznie ludzie rozumieją hasla typu "bawimy sie", czy "dobre wino jest jak halny - wzmaga poped seksualny"... ale apeluje o zachowanie jednak pewnych granic przyzwoitosci! Wiadomo, ze na parkiecie odchodza gorace tance, nikogo nie dziwia sceny namietnego calowania, czesto tez ludzie pozwalaja sobie na dosc frywolne zachowania, no ale w koncu geograf lubi czasem pozwiedzac gory, doliny, czy inne Maczugi Herkulesa... Mysle jednak, ze jest dosc dobrą normą, ze sa to samotne wycieczki, a nie wsrod hord turystow.
    Mowiac wprost: jezeli ktos chce prezentowac swoja wszystkie wdzieki, w pelni korzystac z "efektu halnego", czy tez calowac sie w miejsca inne, niz jest to ogolnie akceptowalne przy innych ludziach, to niech zachowa jakies resztki przyzwoitosci i robi to w jakims ciemnym kacie, zacisznym pokoju, od biedy w kabinie, czy geograficznie - w krzakach. A jak robi to nie do konca zdajac sobie z tego sprawe, to niech nie wybiera sie na impreze bez znajomych, ktorzy go w pore ogarna - takeigo aniola stroza.

p.s.
    kto ma moja kurtke??
| |

Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)