-
asia
-
Anonim
OBY TO BYŁY PROROCZE SŁOWA;) MOŻEMY UZNAĆ, ŻE JESTEŚ JASKÓŁKĄ ZWIASTUJĄCĄ LEPSZE CZASY NA CHWILOWO PUSTAWYM FORUM;) -
Anonim
Aby bylo nas wiecej najlepiej bedzie jak wyslemy komu sie da zaproszenia e-mailem (z grona oczywiscie) ..;))..bo z tego co wiem to nie kazdy wie jak tu sie znalesc..;)
komu sie chce powysylac zaproszenia?......wiecie ja mam meza i.....obowiazki...;)))))
-
Anonim
-
-
Anonim
wiecie co?....po malym przemyslunku...uwazam...ze jednak 'e-mailowa grupa dyskusyjna' bedzie wygodniejszym rozwiazaniem..znaczy w grono moze zostac jak najbardziej..ale do pilnych wiadomosci, wydaje mi sie ze moja opcja bedzie lepsza..;)
Tworze wiec grupe dyskusyjna. Wkrotce osoby, ktorych adresy mailowe posiadam, zostana o tym powiadomieni osobiscie. Kto nie dostanie wiadomosci, niech sie zglosi do mnie :zyguzyk@wp.pl.
co wy na to?...;)) -
Anonim
Z tymi mailami świetny pomysł, to znaczy, żeby zaprosić do grona wszystkich których adresy się posiada...zrobiłem tak pierwszego dnia kiedy założyłem too grono;) i chyba kilka osób sie zgłosiło juz;)
a pomysł nr.2 też git, jak już mówiłem zapisałem się...
teraz niebędziemy robić nic poza wysyłaniem maili i postów;) -
Anonim
dobra....to ja nic nie robie..tylko pisze i wysylam, wysylam i pisze...;))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne