-
Anonim
>xball napisał
>Fua wysmarczyła:
>> Wierzaj mi lub nie, ale dupy nie wpływają na
>>kreatywność:))))))))
>>
>
> http://digart.img.digart.pl/data/im...
>
>To rządzi
>w jakim to stylu? Tokyo Plastic czy coś z Vivy?
>
W stylu co za debil powiekszyl obrazek? -
Fua
>xball napisał
>Fua wysmarczyła:
>> Wierzaj mi lub nie, ale dupy nie wpływają na
>>kreatywność:))))))))
>>
>
> http://digart.img.digart.pl/data/im...
>
>To rządzi
>w jakim to stylu? Tokyo Plastic czy coś z Vivy?
>
No wyciągnąłeś mojego gniota z galleri, szkoda że nie przypieprzyłeś się do reszty;) ale dziekuje za trud który sobie zadałeś by to wyciągnąć....nie mam więcej pytań
-
Anonim
ale mnie chodzi o tą wołającą o pomstę do nieba czcionkę...
kobieto... kazia sztuka będzię osobą tą xD -
Fua
-
-
roaches talking shit
heh pomysły sie bierze z kapelusza na zdjęciu widze że masz głowe idzesz do sklepu kupujesz zeszyt długopis i rysujesz to co lubisz np. idziesz po ulicy patrzysz na słupy latarnie mury street gallery i konfrontujesz pomysły koncepcje p.ozatym kreatywności trzeba mieć troche we krwi, nie podcinać sobie skrzydeł nie ograniczać sie wiadomo ze niektóre projektymogą sie wydać do bani itd ale kiedyś w końcu wychodzi.A czasem na to trzeba wyrobić sobie swój własny sposób XD -
Op-session
-
..::angel::..
też czasem cierpię na brak weny, ale wtedy najczęściej pomagają mi nowe zlecenia, szczególnie od mojego ulubionego klienta, bo w moim przypadku często to zależy od zleceń, czasem wystarczy ż spojrze na zlecenie i już wiem co z tym zrobić, a czasem siedzę kilka dni zanim coś wymyślę konkretnego.. -
PSYCHOCENTRUM
Warsztat ,,KreATywNOśĆ ...i.. .. TWóRCZOść''
umiejętność twórczego myślenia i kratywnego rozwiązywania problemów, to jedna z podstawowoych umiejętności
w pracy zawodowej i życiu codziennym. Potocznie uważa się, że jest ona cechą wrodzoną nie dającą się rozwijać czy modyfikować.
Jednak doświadczenie pokazuję, że potencjał twórczy można rozwijać za pomocą odpowiednich ćwiczeń i technik.
Edward Nęcka
Mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w niezwykle twórczym warsztacie.
Jego celem jest zwiększenie umiejętności kreatywnego myślenia a tym samym radzenia sobie w nowej sytuacji,
gdy dotychczas wykorzystywane sposoby radzenia sobie już nie wystarczają. Co też daje nam większą efektywność działania.
Każde ćwiczenie przygotowane przez prowadzące ma na celu rozwinięcie kolejnej umiejętności. Jest to pewnego rodzaju gimnastyka umysłowa,
w której wiedza teoretyczna odgrywa niewielką rolę. A wszystko to przeprowadzone we wspaniałej atmosferze zabawy.
W razie jakichkolwiek pytań - proszę śmiało pisać, dzwonić.
Spotkanie: 21 - 22 sierpnia 2010r. godz. 10.00 - 18.00
Prowadzące: Katarzyna Ognik - Jakubowska -psychoterapeutka
Agata Topa - psycholog
Cena: 360 zł
http://www.psychocentrum.pl
Zapraszamy! -
Sylerynia
okropone jak czasem biała kartka onieśmiela czy monitor... mnie "naweniają" uczucia: gniew,smutek, dziwne ,bo radość rzadko ludzi motywuje do sztuki.
Mój sposób na wene mp3ka dobre słuchawki ulubiona muza samotny spacer dzwięk na full i zawsze pomaga:) -
Krystian Dawidowski
>Sysunia napisała:
>okropone jak czasem biała kartka onieśmiela czy monitor...
>mnie "naweniają" uczucia: gniew,smutek, dziwne ,bo radość
>rzadko ludzi motywuje do sztuki.
>Mój sposób na wene mp3ka dobre słuchawki ulubiona muza
>samotny spacer dzwięk na full i zawsze pomaga:)
racja, biala kartka tzn bialy monitor dobija; p ale taki nasz fach -
gwdo