-
Tolek
Witam,
Zapraszam do współpracy:
http://www.paperplane.pl
do pobrania oferty - http://paperplane.pl/img/2011_ofert...
świadczymy także usługi internetowe (strony i banery flash)
tel. 607 77 08 76
biuro@paperplane.pl
-
Magdalena Dzikowska
Witam
Ukończyłam Liceum Plastyczne. Obecnie studiuje DESIGN na ASP w Łodzi i na Politechnice Łódzkiej architekture.
Wykonam na zlecenie projekty:
-plakatów,
-ulotek,
-okładek,
-naklejek,
-logo,
-zaproszeń,
-folderów.
-kalendarzy
-przerabianie jpg na grafike wektorowa
itp
Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: magdalenadzikowska@yahoo.com
lub gg: 6305304
Cena do uzgodnienia w zależności od rodzaju pracy. -
Ala
Ambasada Republiki Ekwadoru zaprasza studentów, absolwentów i pasjonatów do współpracy w organizacji prestiżowego wydarzenia – Dnia Narodowego Ekwadoru, polegającej na konsultacjach na temat oprawy graficznej materiałów promocyjnych Ambasady.
Kandydatowi oferujemy interesujące doświadczenie
w środowisku dyplomatycznym oraz list referencyjny
lub zaświadczenie o współpracy z Ambasadą.
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o niezwłoczny kontakt mailowy na adres: eecupolonia@mmrree.gob.ec lub telefoniczny: (22) 848 72 30 (osoba odpowiedzialna: Alicja Kowalska)
-
artlover.
witam. jestem uczennicą lo plastycznego
o specjalizacji: reklama-wizualna.
chętnie podejmę się pracy przy projektowaniu
plakatów,ulotek,wszelkich elementów promocji
i nie tylko. :) -
-
Fi. :D
Sprzedam gry na PC:
Tom Clancy's HAWX 2 (nówka w folii) - 49 zł
Duke Nukem Forever (nówka, bez folii) - 69 zł
PS3:
The Sly Trilogy (promo) - 59 zł
Możliwy odbiór osobisty w Warszawie jak i wystawienie gier na Allegro :) -
-
PIOTR trojan
-
Witam,
Nasza firma poszukuje programistów, którzy znają się na narzędziach do tworzenia gier w usłudze Xbox Indie oraz Xbox Live Arcade. Jeżeli miałeś styczność z tymi narzędziami, koniecznie się z nami skontaktuj. Jeżeli jesteście młodą firmą tworzącą gry, również zachęcamy do kontaktu.
Oferujemy:
- zatrudnienie o umowę zlecenie (przy dobrej pracy możliwość uzyskania pełnego etatu)
- zakwaterowanie pod Warszawą, tuż przy siedzibie firmy
- możliwość realizowania własnych pomysłów i projektów
- pracę w młodym, rozwijającym się zespole
Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez grono, gdzie podam więcej informacji i adres mailowy, na który należy zgłaszać swoją kandydaturę. -
Witam,
Poszukujemy grafika 2D/3D do gry z gatunku hidden object.
Więcej informacji na priv. -
Connectmedica
Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy:
Stażysty w dziale Kreacji/ Grafiki
Kim jesteśmy?
Connectmedica – No. 1 Health Integrated Communication Agency- to innowacyjna agencja marketingu zintegrowanego dedykowana rynkowi farmaceutycznemu. Naszymi klientami są największe na polskim rynku firmy farmaceutyczne. Od lat świadczymy dla nich usługi z zakresu planowania długoterminowych kampanii wspierających sprzedaż i kreację wizerunku produktów. Realizujemy innowacyjne globalne projekty z wykorzystaniem najnowszych technologii.
Zakres obowiązków:
• współpraca z Dyrektorem Artystycznym
• edycja zdjęć
• przygotowywanie materiałów do druku
• tworzenie ikon i infografik
Kogo szukamy?
Osoby kreatywnej i komunikatywnej, która chciałaby zaangażować się w pracę w młodym zespole i jest gotowa na podjęcie nowych wyzwań.
Czego oczekujemy?
• znajomości pakietu CS5
• dobrej organizacji pracy
Co oferujemy?
• Możliwość nawiązania stałej współpracy z najlepszymi, pracę w młodym, energicznym zespole, możliwość realizacji kampanii dla międzynarodowych koncernów farmaceutycznych
• Możliwość pracy w inspirującym środowisku czołowych przedstawicieli medycyny i farmacji
• Możliwość samodzielnej pracy i inicjowania własnych projektów
Czas trwania stażu: 1- 3 miesiące
Oferowany staż jest bezpłatny.
Biuro w Warszawie. Staże rozpoczynają się od 1 grudnia 2011 roku.
Termin składania aplikacji: do 30 listopada 2011
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV zawierającego klauzulę ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych na adres:
connectmedica@humandirect.p l
-
Connectmedica
-
KaKuz
Witam,
Potrzebuje pomocy.. Otwieram obecnie swoja działalność we Wrocławiu i szukam kreatywnej osoby, która pomogłaby mi zaprojektować własne logo. Próbowałam już zlecić to zadanie firmie ale niestety nic mnie nie zachwyciło.. Wszystko co dostałam było strasznie zwykłe i pospolite a szukam oryginalnego pomysłu i wykonania. Chętnych zapraszam do współpracy! -
Czarny Mat
Poszukujemy grafika, który wykona projekty czterech stron internetowych (trzech na wewnętrzne projekty firmy, jeden kla klienta zewnętrznego). Projekty posortowane priorytetowo:
1.) Sklep internetowy Galerii Wystroju Wnętrz. Oczekujemy projektu typowych dla sklepu internetowego podstron. W razie podjęcia współpracy deadline na przesłanie dwóch propozycji: 09.02.2012
2.) Agencja Eventowa. Oczekujemy projektu layoutu Agencji Eventowej działającej wewnątrz naszej firmy. Layout niezależny od kierunku graficznego obranego wcześniej. Strona typowo informacyjna (bez projektu panelu administracyjnego) około 4-5 podstron takich jak "o nas, oferta, portfolio, kontakt itp". W razie podjęcia współpracy deadline na przesłanie dwóch propozycji: 09.02.2012
3.) Studio Graficzne. Oczekiwania analogiczne do ad. 2. W razie podjęcia współpracy deadline na przesłanie dwóch propozycji: 18.02.2012
4.) Strona główna naszej firmy (zrzeszającej w sobie trzy projekty). Oczekiwania analogiczne do ad. 2 i 3. W razie podjęcia współpracy deadline na przesłanie dwóch propozycji: 18.02.2012
Najchętniej zlecimy wszystkie projekty jednemu grafikowi. Na oferty wraz z portfolio i propozycją cenową czekamy do dnia 02.02.2012 (adres: dudzik@czarnymat.com). Odpowiemy na wybrane zgłoszenia. W przypadku podjęcia współpracy w w/w projektach bardzo realna stała, długofalowa współpraca przy poszczególnych zleceniach w ramach Studia Graficznego
Maciej Dudzik
General Director
---
Czarny Mat - Eventy | Grafika | Hostessy
w: http://www.czarnymat.com,
fb: https://www.facebook.com/CzarnyMat
e: dudzik@czarnymat.com
m: +48 501131577 -
AcidOne.KO5
-
Paweł Krzemiński
Zapraszam do odwiedzenia mojej stronki,
fotoreportaż + oprawa graficzna
dyspozycyjność
wolne terminy
jakość
znane nazwiska fotografii prasowej
http://pkrzeminski.wordpress.com/ -
Wojciech Linke
Zlecę wykonanie grafik do gry na telefon komórkowy, to duże zlecenie dlatego nie jestem wstanie podać dokładnie co będzie należało wykonać. Wszystko zostanie doprecyzowane w niedługim czasie. Potrzebna jest osoba z wyobraźnią, kreatywna, z dużą inicjatywą. Która potrafi pracować z ludźmi i jest kontaktowa. Praca będzie polegała na wykreowaniu postaci do gry przedmiotów i generalnie wszystkiego. Chodzi mi o projektanta grafika który będzie potrafił wykorzystać materiały które będę mu przesyłał czyli zdjęcia i obrazki z internetu które mają uzmysłowić o jaki klimat chodzi, grafika będzie momentami stylizowana (może być) wiec chodzi o kogoś kto sporo widział i posiada zmysł estetyczny. Prosiłbym także o napisanie kilku słów o sobie i podesłanie port-folia. Nie chodzi mi o to że ktoś musiał już jakąś grę robić. Może być po prostu grafikiem ale musi być właściwa osobą do tego zadania. Jeżeli ktoś nie jest grafikiem projektantem to niech nie pisze, nie chce odbierać maili od gimnazjalistów którym wydaje się że mogą zrobić coś takiego. BO NIE ZROBIĄ. Będzie chodziło o ścisłą współpracę ze mną na etapie koncepcyjnym i dyspozycyjność czasową, będę chciał żeby ta osoba była dostępna na Skypie żebyśmy mogli rozmawiać i się kontaktować. Może być student grafik albo osoba doświadczona, nie obchodzą mnie kwalifikacje, zależy mi na efekcie końcowym.
Zapraszam do składania propozycji współpracy, jeżeli odpowiem z opóźnieniem to przepraszam.
Oferty na adres: Wojciech.linke@gmail.com
Kwota do 5tyś złotych. -
http://allegro.pl/show_item.php?ite... - RISEN 2 NOWY W FOLII PO POLSKU!!! -
zebra
Szukamy konkretnej graficzki, tworzonej przez osobę, która "widzi".
Osoba ta na co dzień ocierać się będzie o webdeveloperkę, webdesignerkę,
newsletterkę oraz inne szeroko pojęte eterki bezpośrednio związane z
naszą pracą.
Osoba ta liźnie także zagadnienia związane z brandingiem, nameingiem a
także packagingiem.
Proponujemy:
- praktyki
- staż
- możliwość pracy zdalnej
- możliwość pracy stałej
W celu zaprezentowania się, przykłady konkretnych graficzek proszę
przesyłać na maila:
konkretna_graficzka@sidormedia .pl
Jako, że szef trochę popłynął pisząc to ogłoszenie uściślić chciałam, że szukają zarówno kobiet jak i facetów :P